Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
95208
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 11:06 AM | Show all posts
skywalker949 replied at 21-5-2019 10:23 AM
takleh cari la Penglipur Lara tu kat fb

ada lagi dia. dia dah tukar gambar profile. gambar lelaki yang angkat dua2 tangan. cuba ko pm dia dik. suruh masuk sini.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:06 AM | Show all posts
PinkyPie replied at 21-5-2019 10:59 AM
Mungkinkah kena hantar polisi perempuan, kot lah dengan polisi perempuan dia nak bercakap, polis m ...

kot jadi lain pulak kalu polis pempuan, hahaha... modal pisang tanduk dia tuh..

aduh....

minta ustaz scan ke camna ke, apa2 kaedah je lah, janji leh tau apa cerita sebenarnya kan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:07 AM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 21-5-2019 10:37 AM
maap ini pendapat peribadi sya..tergamak arwah nikmati hidop di third avenue dengan gagak hitam...al ...

dlm hidup ni ada keutamaan masing2..
ada yg utamakan diri sndiri..anak2 atau pun org lain..tpulang pd masing2
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:08 AM From the mobile phone | Show all posts
MFR_IN replied at 21-5-2019 11:04 AM
mende tacanng tu? haha noob, newbie.be4 ni ley ja baca thread2 lain yg hot2.

Setiap kali post, dpt 1point (tacang)
Kalo ko active join board lawak ke ape, moderator rajin bg extra point. So rumah lama kalo nk baca ko kena ada 99point.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:08 AM | Show all posts
iols terbaca satu news on paper semalam ke kelmarin, sewa kat condo tu mamat nigga ni yang bayar.  (pagi tadi sampai ofis baca paper2 2-3 hari lepas yang longgok2 atas meja ni so tak pasti paper hari apa yang meols baca about this).
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 21-5-2019 10:41 AM
gagak hitam maseh tak nak buka mulut..harap encik polis buat sepatutnya untuk paksa suspek berteru ...

Xkan polis xleh buat sesuatu bg dia buka mulut..geram btoila
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
immi replied at 21-5-2019 10:52 AM
MasyaAllah cantiknya tempat ni kan elok bw ank2 n somi sesekali tu ngaku je sewa kondo nk enjoy li ...

Condo kt cyber mostly mmg cun2 facilities dia. Byr maintenance pon mahai weih, ada yg smpai rm700 sebulan utk maintenance saje. Gila betui. Condo ko exclusive tp penuh ngn pendatang!
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:14 AM | Show all posts
Volume 3 pun semakin merempit nampak nye
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 21-5-2019 10:59 AM
Mungkinkah kena hantar polisi perempuan, kot lah dengan polisi perempuan dia nak bercakap, polis m ...

Satgi dia mengayat polis perempuan tu pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:16 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie replied at 21-5-2019 10:08 AM
dik .. boleh tak tambah info yang cctv captured mangsa dan suspek last masuk condo together tu dan s ...

Eh yelah TT miss informasi penting ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:18 AM | Show all posts
kekgebu replied at 21-5-2019 11:08 AM
Setiap kali post, dpt 1point (tacang)
Kalo ko active join board lawak ke ape, moderator rajin bg ...

ok,thx 4 the info..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Ladybird910 replied at 21-5-2019 10:46 AM
Yerp.. Sama la kiteww.. Dok la terpikir if da sampai mampu sewa studio unit kat condo posh.. Awa ...

Kalau bawak anak dan suami, maybe cost of living naik lagi kot
Suami plak kena cari kerja baru di bandar
But again, kalau ada kemahuan, mesti boleh diusahakan
Dia yang taknak, nak enjoyyyyy
Kesiankan anak2 she je, dah la semua pempuan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ade kawan cerita bebudak yang praktikal bawah sister siti kharina mmg biasa kene maki hamun, senang citer mulut hansuang.. Cian arwah, hari2 aib terbuka.. Moga roh nya tenang disana dan yang pernah terasa hati sbb dimaki waktu kerja sama tu dapat memaafkan arwah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:23 AM | Show all posts
followwwww
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:24 AM From the mobile phone | Show all posts
sayawifenikmie replied at 21-5-2019 10:45 AM
-- betul --- banyak sangat OT -- sampai ada yang bangag dok canang dia pun dah merasa diratah ni ...

Aku ada perasan, perempuan melayu nowadays, choke me daddy kekdahnya last-last kena tinggal man are trash
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
tagas replied at 21-5-2019 10:04 AM
tak koser nak merempit & membawang citer psl husband

kerjaya nurse gaji brape la etc bulan2 poser ...

Utk gaji u29 bg nurse n lain2 paramedik, basic sama je semua plus elaun & cola, bezanya nurse ade tambahan sikit iaitu elaun kritikal
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
kekgebu replied at 21-5-2019 11:06 AM
sape nk baca komen penglipur lara kt fb tu, buka fb berita harian. Post sunday 2.53pm.
Penglipur l ...

Patutnya dr awal mamat ni dah bagitau family arwah info yg dia tau wkt diorg still mencari tu kan. Maklumat tu penting. Betul tak betul blkg cerita.

Pungpang2 mcm tu mmg kena hentam jela.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:27 AM | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 21-5-2019 10:41 AM
gagak hitam maseh tak nak buka mulut..harap encik polis buat sepatutnya untuk paksa suspek berteru ...

jentik jer telo laboh dia

terpacul2 kang nyumpah maki rahsia sumer terdedah

standby jelar jurubahasa


Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 21-5-2019 10:56 AM
Ot xmenahan..cite nak up je manjang tapi nan hadoo..fantasi semata walhal kt rumah meratah
pen ...

Itulah lanjiow apa cite out of topic. Ada cite pengalaman nurse lyn baby dia sblh tgn la. Adoyai. Ni thread nurse dan pisang tanduk niga bkn thread nurse jaga baby.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:30 AM | Show all posts
lasagnaklcc replied at 21-5-2019 11:26 AM
Patutnya dr awal mamat ni dah bagitau family arwah info yg dia tau wkt diorg still mencari tu kan. ...

ko rasa kalau time tu dia bagi tau family misi ni .. family ni percaya ke? alangkah dah bermacam2 bukti pdrm keluarkan .. hujung2 adik dia kata jgn kecam kakak dia. tak kena kat batang hidung kita sendiri katanya. kita kecam2 arwah kakak dia makin mendapat pahala kakak dia tu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075563s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list