Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
106876
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
matjerk replied at 21-5-2019 01:46 PM
Cuma nak tanya.. Kat mana yg menyatakan negro dijumpai bersama jacket berdarah?  Kat rumusan TT x ju ...

Ada dh info dlm vol 2 polis jumpa lps geledah rmh juwon kat kajang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 21-5-2019 10:46 AM
Yerp.. Sama la kiteww.. Dok la terpikir if da sampai mampu sewa studio unit kat condo posh.. Awa ...

Ya..seorang ibu yang baik akan buat apa saja yang termampu untuk gembirakan hati anak2...kalau sya,memang tak tergamak anak2 di kampung pada masa yang sama kita hidup berpoya tinggal di kondo..berhabis wang untok negro kepam..kerja penat2,gaji tu sebahagian adalah rezeki untok anak2,bukan labur pada negro
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
immi replied at 21-5-2019 01:51 PM
Berskandal tu dosa besar la chuols sbb arwah kan isteri org nak2 dh dlm bln puasa pun x taubat lg

Ramai gak berskandel.. tp tak la seteruk ni dicashkan...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM | Show all posts
hoiiiii ...lajunya korang merempit. mujur TT rajin update info kat page depan. tenkiu TT. nah  mungeeee
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:35 PM
Iyer, sebab individu yg kluar masuk rumah tu..muka mmg clear nmpk kat cctv..dorg ditahan utk bantu ...

Oh gitu. Rasanya mungkin pompuan niger tu skendel juwon jugak kot tapi arwah tak tau. Juwon pernah bawak pompuan tu balik kondo. Arwah marah, tu bergaduhan. Spekuan i
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:52 PM
I brani2 takut jugak ni, jgn ade mata2 report sudah..btw, geng2 baju biru aka sister akak KJ mmg x ...

ko misi serdang ke
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
fff_cat replied at 21-5-2019 01:48 PM
Tak paham . tak paham dengan selera pelik pompan2 yang terpedaya dengan mamat africa. Tengok  ...

Ko bujang ke? Kalau bujang patut le x paham. Bab ats katil ni bkn nk ckp apa la kalau x puas mmg lain jd nya tambah lg kalau ikutkan sgt2 nafsu serakah lupa dh status mak org bini org. Ko tengok infografik panjang pisang tu ko fikir la sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:55 PM From the mobile phone | Show all posts
wanawina replied at 21-5-2019 01:46 PM
gambar2 tu kat mana weh? aku selalu je cari tak jumpa. sapa2 ada link mohla pm aku.

bagi aku susa ...

Ah ah macam nigger laki tu ada affair ke apa dgn nigger perempuan sbb sama bangsa kan. Mungkin mati sebab bergaduh hal hubungan diaorang
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Blackestpink at 21-5-2019 01:57 PM
sofiazara replied at 21-5-2019 01:55 PM
ko misi serdang ke


Bukan misi
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Intanmahsuri replied at 21-5-2019 01:48 PM
I think mangsa deal sebagai penyewa tapi sewa tu maybe bukan dia yang bayar. Dia mcm proxy je kot.
...

Tp dulu pernah baca.. dia jd keldai dadah.. mmg hidup kat tmpt mewah jah.. mkn pun hotel mewah.. pak itam pun sayang abis kat dia.. ujung ujung kena tgkp duk bertapa kat punjara mana tah.. masa tuu baru ingat anak.. acik misi ni pun keldai jugakke
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fff_cat replied at 21-5-2019 01:48 PM
Tak paham . tak paham dengan selera pelik pompan2 yang terpedaya dengan mamat africa. Tengok  ...

AhAh laaa bukan nak racist tengok muke die pun tak lalu macamana bolehhh ter.....aduiii tak pahamm betul kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 21-5-2019 01:54 PM
Ya..seorang ibu yang baik akan buat apa saja yang termampu untuk gembirakan hati anak2...kalau sya ...

Mula2 I tau cerita arwah ada menyewa kondo, fikirkan dia menyewa supaya senang la anak2 ngan suami, bila  dorang datang melawat arwah. Rupa2nya sangkaan meleset
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
fff_cat replied at 21-5-2019 01:48 PM
Tak paham . tak paham dengan selera pelik pompan2 yang terpedaya dengan mamat africa. Tengok  ...

Speku lagi : Ada jugak stetmen misi kuat mkn jamu. Mkn jamu mmg naikkan suhu badan n naikkan segalanyalah tu yg x cukop 1 laki kot
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak aih vol 1 ngn 2 pun tak abis khatam lg. Laju nyaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 21-5-2019 01:54 PM
Ya..seorang ibu yang baik akan buat apa saja yang termampu untuk gembirakan hati anak2...kalau sya ...

Ontah ontah negro tuu yg belanje acik misi tuu..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 01:59 PM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 21-5-2019 01:05 PM
Sumber: MyEG

Saman ape ni uols?  80/91 km/h je speed.  Langgor speed limit yang 70km/h tu je  ...

aes tepi shell menghala ke hospital serdang dari puchong tu limit 80km/j jer

aes tepi llm dari bangi ke kajang tu limit 90km/j

tak sure aes mana dalam gambar ni

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:45 PM
Wallahualam suster..tak sempat tanya bnyk td, tgh koje, pastew pengarah weols plak tetiba ade berd ...

Betul ke prestasi kerja misi ni menurun sejak keje sini?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:00 PM | Show all posts
caramello replied at 21-5-2019 11:09 AM
Xkan polis xleh buat sesuatu bg dia buka mulut..geram btoila

negro nih sejenis puak yang keras kepala..jenis tahan lasak & degil...polis pasti punya kaedah lain untok buat gagak hitam buka mulut
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:00 PM From the mobile phone | Show all posts
Paki tu bisness partner ngan juwon tu kot...kan diaorg ada kedai kat lowyat... Xkanlah skandal ngan paki tu jugak kot...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Blackestpink replied at 21-5-2019 01:52 PM
I brani2 takut jugak ni, jgn ade mata2 report sudah..btw, geng2 baju biru aka sister akak KJ mmg x ...

Sis take care taww rerajin keje man man lai cari info jgn sampai bos tangkap taww
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.088617s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list