JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
86999
View
2001
Reply

[Jenayah] [Vol 3] [Update 23 Mei: Tempoh reman ke 3 -3 suspek DISAMBUNG] Skandal Nurse & JANTAN AFRIKA BERKUNTUM DI media sosial selama bertahun-tahun & KERAP keluar masuk kondo berdua

 Close [Copy link]

Author: Kentang.Goreng       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-5-2019 01:42 AM | Show all posts
[Vol 4] [Update 24 Mei: Siasatan SELESAI, 1 segera DIDAKWA & 2 jadi SAKSI] TRAGEDI Skandal Nurse & jantan AFRIKA: Pendedahan apakah yang akan menjadi KEJUTAN? Reaksi NETIZEN & KELUARGA?
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1160845

1. Siti Kharina Mohd Kamarudin, 40 tahun, ketua jururawat Hospital Serdang
2. Tinggal berjauhan dengan suami dan 3 anak
3. Kali terakhir dilihat jam 4 petang  Rabu 8 Mei 2019 di tempat parkir Hospital Serdang masih beruniform
4. Menghubungi anak sebelum hilang, suruh tunggu keranabeliau akan beli dan bawa baju raya untuk anak-anaknya
5. Polis ada petunjuk positif kehilangan jururawat Hospital Serdang, namun enggan mengulas lanjut
6. Mayat Siti Kharina ditemui dengan leher berkelar dan mereput di sebuah Kondo di Cyberjaya
7. Polis tahan lelaki Pakistan, wanita Nigeria
8. Gambar suspek pembunuh berasal Afrika diedarkan
9. Jiran melihat Siti Kharina keluar makan dengan lelaki Afrika di restoran
10. Siti Kharina ada secret life, menyewa kondo lain tanpa pengetahuan rakan dan keluarga
11. Siti Kharina dan jantan Afrika tu telah saling kenal mengenal sejak 2 tahun lepas
12. Bedasarkan CCTV suspek (Aliwajuwom Gilbertalowonle aka Juwon, 36 tahun) adalah orang paling akhir bermalam dengan Siti Kharina selama 6 jam Kondominium Third Avenue
13. Jantan Afrika tu telah ditangkap dan direman
14. Siti Kharina kenal jantan Afrika tu melalui media sosial selama bertahun-tahun
15. Kerap keluar masuk kondo tu berdua-duan
16. Siti Kharina share kad akses kondonya dengan jantan Afrika tu
17. Selain jantan Afrika tu, Siti Kharina kerap bawa geng jantan Afrika tu naik keretanya makan-makan dan bersiar-siar
18. Setelah 48 jam direman, suspek masih mendiamkan diri, polis cakap pasangan ini mungkin bergaduh
19. Kertas siasatan sedang dilengkapi
20. Suspek dan 2 rakannya (1 lelaki Pakistan & 1 perempuan Nigeria) ada kedai handphone di Low Yat
21. Ada kemungkinan sambung masa tahanan reman
22. Tempoh reman ke tiga-tiga suspek disambung
23. Siasatan telah selesai, 1 akan segera didakwa dan 2 yang lain jadi saksi, polis ada bukti nyata untuk motif pembunuhan

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Malam kebumi:


#throwback
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
trunks replied at 24-5-2019 01:16 AM
hehe..nampk wajah macam peramah tu
tapi nama boy tu macam nama kedua?

Tu memang nama betul beliau sebagaimana didaftarkan di dalam ic. Iols pernah berjumpa beliau di dunia realiti
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
san_chai replied at 24-5-2019 02:20 AM
Tu memang nama betul beliau sebagaimana didaftarkan di dalam ic. Iols pernah berjumpa beliau di du ...

Naseb baik gak nama sekadar Boy je..  Dari Hitler ke Osama ke..

#kisahbenar
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Suspek bunuh Siti Kharina bakal didakwa

Ditanya mengenai motif pembunuhan itu, Noor Azam berkata suspek yang ditahan masih enggan mendedahkannya tetapi polis sudah memperolehi bukti nyata berkaitan kes berkenaan.

Juwon akan didakwa...  Tp dia memg x bukak mulut motif dikelarnya arwah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 04:57 AM From the mobile phone | Show all posts
o... yg kata juwon beri kerjasama/spill the tea arituh mmg takde la
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:03 AM From the mobile phone | Show all posts
ayureefa replied at 23-5-2019 11:01 PM
Aku sorang je ke yg pikir makanan segera=maggi?? Haha

Hahha... Kan..? Dia bagi maggi cup... Habuan utk gad stay up.. Lapik perut..  N cover line dari JAIS kot.. Kekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:06 AM From the mobile phone | Show all posts
ayureefa replied at 23-5-2019 11:01 PM
Aku sorang je ke yg pikir makanan segera=maggi?? Haha

hahahahahahaha...

mgkin btl ko sorang fikir maggie, sb aku hanya terfikir mcd,kfc,kenny rogers dan sewaktu dengannya..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:08 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 23-5-2019 11:08 PM
Di spekuan ini, ingin juge aku memberi pendapat yang somi si mati ni perlu klinikal help untok mengh ...

Aku pun x rasa psl cemburu.. Nk rebutkan bat**g negro nan satu... Errrkkk? Semua mesti psl duit la.. Maybe duit misi habis dikikis... So misi tuntut balik sbb nak blk kg beli baju raya.. Dah janji dgn anak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 05:13 AM From the mobile phone | Show all posts
harisbee replied at 23-5-2019 11:09 PM
kalu si misi tu curang...napa dia bgtau gad tu dia ada family kat n9...cakapla...andartu gitu...

Aku anggapkn gad pun tau dari news.

Weird lah klu misi ni smpai share personal life dia dgn gad.... Gad tu sapa.. Smpai kena tau psl anak n laki hang..  Kecuali lah ada set2 bwg jugak kat kondo tu yg menyampai nyampai...  Cth kwn2 negro tu ke sembang2 gosip2 dgn gad...  "u know my pren who alwayz with d hondaycity fat lady.. That lady is a married woman u know... Her husbnd n children are In N9 u know.. " (baca slang negro).
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 06:38 AM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 23-5-2019 09:40 PM
Sian akak misi ingat hanye dialah satu2nye Suri Hati Abam Nigga.  Tengok2 berderet..  Kalah Mr Pil ...

Abam nigge pandai....hang guna aku ...aku guna hang dan suma kawan hang
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:34 AM From the mobile phone | Show all posts
pinksarah replied at 23-5-2019 09:11 PM
X boleh la u ckp mcm tu..

Every mom deserves 'me time'..

Entah la but thats my opinion. Cth mcm hanis zalikha tu pergi more than a week tinggal ank gitu je. Ckp syg ank? I know every mom pon syg ank, mcm i ni , i still rasa until now mcm xlayak lg jd mak tp tu pon rasa mcm kejam tggal ank berhari2.

Nk me time pergi spa, pergi shopping, xkisah la. Tp to travel alone or kwn2 for me its selfish. I pernah rasa bila mak @ ayah tggal kan i then pergi enjoy travel. Sakit dia tu ank je tau mcm mana rasa

Then i letak diri i as husband yg kene jg ank sorang2 , rasa sunyi pulak w/o spouse.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:43 AM From the mobile phone | Show all posts
willow12 replied at 23-5-2019 07:08 PM
Kawan aku suruh laki kawen lagi satu sebab nak ME time punya pasal. Anak dah besor sekolah menenga ...

Haha ok la tu at least laki berteman & ank dpt mak baru i cuma rasa pelik sbb mgkin mak @ mak mertua xmcm ni. Sbb my dad plan nk melancong sama my mom after dpt epf. Xde pulak nk pergi sorang2 ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:47 AM From the mobile phone | Show all posts
nenekglamer replied at 23-5-2019 08:12 PM
Agree. Lgpun arwah dijumpai dlm keadaan already passed away a few days. Allah saja yg tau mcmana k ...

I sama mcm u, xde la nk sangka baik sb dah tentu2 masa hidup dia buat dosa berscandal dgn jantan lain siap sewa 1 rumah.

Tp xnk la judge terus ke nuraka gituh sb maybe masa dia nk mati tu mati slowly. Entah2 1-2 hari baru mati lepas kene kelar which is seksa ya amat. Sakit tu kan penghapus dosa. Masa tu mgkin smpat mntk ampun dgn tuhan.

Cuma part dia curang, klau suami dia maafkan, baru lepas.

Cuma pengajaran sgt2, mati aib gini dlm keadaan x elok (maksiat) di mata kasar, i harap kita semua dijauhkan dri kematian mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
^pomen_GTR^ replied at 23-5-2019 05:42 PM
sepemahaman ai lah...

-acik misi gf

I pon phm mksd acik gomen = acik misi
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:50 AM From the mobile phone | Show all posts
anony-mous replied at 24-5-2019 06:34 AM
Entah la but thats my opinion. Cth mcm hanis zalikha tu pergi more than a week tinggal ank gitu je ...

Malas sbnrnya nak sambung ot tp rimas plak ngan u ni.. ok la fine u x sanggup tinggal anak.. but its you & your feeling.. every couple has their own way to live their life.. kalau spouse dia ok je apehal u plak x puas ati.. sesekali ok.. once in a while ..my mom pun pegi je rombongan ngan kwn2 masa i kecik2.. ayah i ok je..

Mgkin u jenis partner yg mengamuk2 kalau laki u nk me time sekali sekala jmpa kawan or main futsal.. pastu ungkit2.. kannn

Done Ot.. haha.. lets wait for the trial today .. heeee
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Matakilat replied at 23-5-2019 05:00 PM
Tak nak percaya kau punya pasal. Bukan masalaah aku.

Tapi masalah juga ko gigih membalas kehkehkeh
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 07:53 AM From the mobile phone | Show all posts
eyansss replied at 23-5-2019 05:08 PM
yo yo ooo je juwon ni...  haritu bagi alasan arwah kuat seks...  la ni cakap juwon betina n paki b ...

Ye eh juwon ckap misi kuat seks?
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:02 AM From the mobile phone | Show all posts
NURMIMIE replied at 23-5-2019 11:35 PM
dia kena sediakan loyer.. dalam perbicaraan kena ada pendakwa vs lawyer..

kalau dia tak mampu,  ...

acik mimie dah bukak kantin ke?cik mimie ooo cik mimie?sorry ot sket
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:55 AM | Show all posts
FC tutup Thread ni yer .. dah 100 Pages

sambung kat sini :
https://mforum1.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=1160845

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081636s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list