JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
39442
View
1794
Reply

HAEL X DAYANG CRUISE 5

[Copy link]

Author: mdmy       Show all posts   Read mode

Author
Post time 20-5-2019 02:38 PM | Show all posts |Read mode
Minyak wangi , kalau jenama original dan mahal, orang akan cuba jejak juga siapa pemakainya. Aroma yang subtle, harum mewangi menyelinap ke pelusuk ruang berbanding minyak wangi tiruan murahan yang memeningkan kepala. Begitu juga desas desus mengenai pasangan ini yang menyelinap meniti ruang ig dengan penuh kemanisan dan keharuman bak bunga mawar setaman. Meskipun tiada yang boleh mengiyakan atau menidakkan secara yakin, ceritera mengenai mereka diterima dengan simpulan senyuman dan sepotong doa dititipkan agar mereka berdua disatukan segera.
Akhirnya telahan mengenai pasangan yang selama ini wujud dalam kesamaran telah dihebahkan melalui media nasional. Sang penulis artikel ini yang selama ini bait tuduhan tajam bak belati , dalam cerita ini masih lagi berbahasa basi, membiarkan pembaca membuat penilaian sendiri.



  



Kami , yang selama ini belayar dengan secara relatifnya aman damai, menerima perkhabaran ini dengan perasaan bercampur baur. Adakah keamanan pelayaran kapal ini akan diserang oleh lanun lanun baharu sedangkan lanun sedia ada masih lagi dalam mood never give up?

Atau,kami akan menerima bantuan berupa sokongan dari lebih ramai lagi warga forumers yakni lebih ramai SR yang akan menjelma, lebih banyak likes yang akan ditanda?
Tetapi yang pasti selepas siaran gosip ini,  pasangan terhangat ini akan menghilangkan diri dan berhenti dari menabur gula-gula untuk tatapan pengikut setia.
Maka kecekalan kami hanyalah untuk melihat mereka bersama pada 19 Mei ini. Untung sabut kami timbul, tapi kalau batu yang menjelma kami dah bersedia.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-5-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by mdmy at 30-5-2019 09:20 PM
budakpink replied at 30-5-2019 09:03 PM
Sesuatu dgn nabila..sesuatu juga dgn dayang...mmg sesuatu sgt hael ni


hael dgn nabila bff . Dah berapa kali ulang fasal ni. Boleh backlog
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:43 PM | Show all posts
Edited by mdmy at 20-5-2019 03:19 PM

Kami percaya hilang dari radar bukan bermaksud diam seribu bahasa antara mereka berdua. Buktinya dah ada
  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:46 PM | Show all posts
19/5/2019 yang penuh debaran , halwa mata bagi seisi alam haeyang
Fokus kepada jejari runcing itu




60892254_376952479577979_706156161563144540_n.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:48 PM | Show all posts
dr awal depa duet dh nampak depa sweet lain mcm..semoga yg baik2 ye haeyang
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:49 PM | Show all posts
mengejutkan sepelusuk alam haeyang dan haelers kerana mereka hadir bak sepasang bakal mempelai dengan rona warna yang begitu asing dari kebiasaan.  
  


Gambaran lain yang mengujakan semua
  



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:51 PM | Show all posts
Edited by mdmy at 22-5-2019 06:53 AM

Majlis yang diselangselikan dengan usikan-usikan nakal oleh kawan-kawan - pandai korang tukar topik ehhh

  


Pandai Hardy kenakan Hael, nyaris nak terjawab
  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:52 PM | Show all posts
Tapi yang paling best ..  I kennot bila Uncle dah jadi Ayah ..   Now it is unofficially Mumu Yayah... huhuhun nangih den Dak Hael,, tunggu Makan Nasi Temuan dulu jang.. pastu baru suap suapan


  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:54 PM | Show all posts
Yaya dilantik sebulat suara menjadi Presiden Haeyang FC sempena status shipping yang PARAH.
Haruslaahh kann nak make sure Yayah dapat Mumu




hardy.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:55 PM | Show all posts
Kemanisan malam semalam mendapat restu kak Long kawasan
Apakah Fattzura rela melepaskan Anugerah Kapel Meletop kepada Haeyang ??? Nampaknya mereka juga tak sabar dah untuk pass the baton


fazura.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:57 PM | Show all posts
tapi yang paling penting bagi kami adalah melihat betapa bahagianya Dayang sekarang, yang tak suka tu respect dan redha please.
  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 02:59 PM | Show all posts
Edited by mdmy at 22-5-2019 05:52 AM

kemesraan yang turut mendapat perhatian bff nya
Takpa laa dato, nanti hang paksa Hael menyanyi duet dengan Dayang tahun depan, mintak foc ..
tapi kalau depa nikah dulu datuk kena buat design baju back-up tau.. [faham2 jer lah]






61254093_2146860972075865_1356585669781822540_n.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 03:04 PM | Show all posts
Lastly buat thank you wish macam nak declare tarikh keramat yang ditunggu tunggu tu. wat suspens tul. But sweetnya , mcm dah official couple kan
  

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 03:05 PM | Show all posts
Edited by mdmy at 21-5-2019 11:19 PM

Kemanisan Rumahtangga berduet Haeyang
Mak konpius , lagu melankolik ker lagu orang tengah bahagia ni??


Hat ni combine Rindu Bayangan & Haram


di sini persefahaman dan saling support each other itu diuji.



Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:10 PM | Show all posts
bersulam bunga bahasa TT benang kali ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 03:16 PM | Show all posts
AlterEgo replied at 20-5-2019 03:10 PM
bersulam bunga bahasa TT benang kali ni

ini level speed exam final, tak boleh fikir, hantam sajalah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by shahadah00 at 20-5-2019 03:28 PM

Iols check in bawak munger utk TT

Mekasih sudi sediakan cruise utk weols berlayar..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:23 PM | Show all posts
Thank you TT. You da besttt
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
haalluu TT.. semoga dipermudahkn urusan haeyang.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Masuk mengadap bw gula2 sila2 pilih

76139556_1240271.gif

#haeyang
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 03:43 PM | Show all posts
Edited by mamapip at 20-5-2019 03:44 PM

Amboooiii uols tinggalkan mama kat kapal lama sensorang tak sempat baca abes korang rempit kat kapal tu
Apa2 pun tahniah & thanks TT utk pelancaran kapal baru
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.087172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list