Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
10211
View
48
Reply

Ohmostwanted and Cafe ND problem dengan partner

[Copy link]

Author: perumash       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2019 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts
lee_sakura replied at 20-5-2019 12:34 AM
nora takde ilmu bisness sbb tu dia tak blh nk running bisness sendiri...semuanya jv, pastu bila be ...

Iols suka lip cream Ohmostwanted tu,tengok elok je ada lagi kat watsons uols malah selalu sold out code color yg iols suka tu.
Kat web watsons pun ada jual lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:32 AM From the mobile phone | Show all posts
melinda_kerr replied at 19-5-2019 11:17 PM
Bju2 raya dia lngsung tk wow. Design rojak lngsung tkde tema. Hopefully dpt bertahanlah sbb kualiti  ...

A few collection thn ni cantik juga. Material ai x tahulah. Tp ai tak gemar stail tingkat2. Aah. Baru perasan x der konsep
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:34 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 19-5-2019 11:35 PM
Mengambil langkah terbaik dan muktamad, aktres dan ahli perniagaan, Nora Danish, mengumumkan yang di ...

Oh, kosmestik rupanya. Igtkn restoran. Motipp tak knl? Krim kilo ke?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:37 AM | Show all posts


Okaylah bisness kongsi rasa rasa tak ada kesefahaman cepat cepatlah tarik diri.

Nora mmg ilmu bisness "0" .. dari bazir duit tak tentu hala elok beli bangunan kedai. Dah tua tua nanti makan hasil duit sewa kedai pun dah hidup selesa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:44 AM | Show all posts

Aii tgk baju raya yang nora pakai warna kuning tu cantik pulak .. berapa agaknya ek?

Mcm cantik jer kalau aii pakai ()
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 06:53 AM From the mobile phone | Show all posts
minah_selekeh replied at 19-5-2019 08:55 PM
Jap.. Gossip ni macam tak complete la.. Mana background story-nya? Tak seronok nak discuss.. Sapa2 t ...

Tu nak tanya warga forum ada sapa tau full story
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 06:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 19-5-2019 11:27 PM
Kopi xoxo tu ok je customer pun selalu ade tp bila bermasalah ngn partner susahlah.
Padahal dia bar ...

I nampak kat ig ada ND kata dah keluar partnership
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 06:59 AM From the mobile phone | Show all posts
DARSITA replied at 20-5-2019 05:44 AM
Aii tgk baju raya yang nora pakai warna kuning tu cantik pulak .. berapa agaknya ek?

Mcm cantik ...

Cantik yang kuning tu tapi kalau I pakai mesti nampak macam pasu bunga yang letak luar rumah
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:10 AM From the mobile phone | Show all posts
perumash replied at 20-5-2019 06:54 AM
I nampak kat ig ada ND kata dah keluar partnership

Mungkin ada syarat tertentu yg dia takleh ikut kot contoh join venture ngn founder2 lain ke, jd duta or promote produk lain kot.

Patut kat ig dia ada post pasal istikharah bagai mungkin ada kena mengena dgn keputusan tarik diri ni kot.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:12 AM From the mobile phone | Show all posts
abadi84 replied at 20-5-2019 05:34 AM
Oh, kosmestik rupanya. Igtkn restoran. Motipp tak knl? Krim kilo ke?

Rasanya bukan kilo sebab ada jual kat watsons tapi watsons yg dlm
shopping mall besar2 tu lah.

Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Baru ritu i sembng dgn kakasotong pasal dkt bod kenamaan...kikikiki..haisboom pn ada share dgn boned kn...laki bini john lemmn mmg still follow neno..tp i tk surr neno follow ke x laki bini john lmmon ni..huhuhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Ohmostwanted ni dulu ada kes
Kalau sesapa follow iger tinathexdxr she ada spill pasal ni
Time hausboom meletup dulu
Ada kaitan jua dengan owner hausboom jua
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 20-5-2019 10:11 AM
Ohmostwanted ni dulu ada kes
Kalau sesapa follow iger tinathexdxr she ada spill pasal ni
Time haus ...

Salah sorg partner dia doctor aesthetic owner klinik hana tu.. Nama product pon bbnu je.. Pastu mcm xde wow faktor pon on their product.. Br je lg produk ni masuk market tahun lps. Dh agk xkn tahan lama.. Tp xsangka cepat sgt pecah..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:26 PM | Show all posts
bru tau cafe dia dh tutup , n baru tau dia ade cafe
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
i nkt tahu 1 je.. kakak nd yg yaya tu mana? lama btl tak nmpak dia
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:41 PM | Show all posts
Ladybird910 replied at 20-5-2019 02:09 PM
Salah sorg partner dia doctor aesthetic owner klinik hana tu.. Nama product pon bbnu je.. Pastu mc ...

ingat i sorang yg fikir bbnu sgt nama brand tu packaging pun childish...they target teenage ke?

laaaa tak penah pegi cafe tu...sampaila dah closed down tak pegi2. mahal ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Ladybird910 at 21-5-2019 08:33 PM
limesherbet replied at 20-5-2019 09:41 PM
ingat i sorang yg fikir bbnu sgt nama brand tu packaging pun childish...they target teenage ke?
...


Ntahla.. Xpernah pergi jugak. Sebab tau hype je lebih.rege yahudi.. Hihi..

Btw.. Kalu ohmeewantan ni target teenagers letak ler rege bbnu jgk.. Ni x.. Rege kalah produk oversea.. Packaging pon haukkk.. Mcm komik dah aku tgk.. Dgn kualiti biashe2.. Dlu ND jual bedak sejuk sheols tu. Pastu senyap. Then bukak saloon pastu senyap. Then bukak kedai makan.. Pon sendu..  Then butik baju.. Pon hauk.. Ntah hape2 jer she ols ni.. Fokus jela career retis tu..ni tidak,semua bidang sheols nak masuk. Okay..  Done dengki.ekekee
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:59 AM | Show all posts
ada jer dia dgn betty. Tu antara partner awal xoxo
biasa jer kalo berpecah kongsi, knp ramai orang pelik, dulu tak rapat dgn lisasurikayu, now dah ok, that is life
shin rasa ramai yg kata ND has zero biz sense, pun tak tau what they are talking about
she is a public figure, benda2 yg boleh hurt her image in the long run perlu utk dia berwaspada.
hausboom ni skrg dah ada nuansa politik since the fracas between john dgn siddick tu.

and setuju jugak pada pandangan yg lain that it's better for her to focus on berlakon dan salon jer.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:13 AM | Show all posts
johnazizul replied at 20-5-2019 01:05 AM
Bukan dgn bini john lemon ke? Neng salmah la... apa la... semua john lemon.

yup, bini john lemon tu salah sorg drpd biz partner ohmostwanted ni. ada 3 org termasuk ND. skrg jd 2org jela, ND dah out.

Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 02:30 PM | Show all posts
maybe sebab bosned dh xkebai mcm dulu kot..

tu yg bisnes byk tutup..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079320s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list