JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
9773
View
48
Reply

Ohmostwanted and Cafe ND problem dengan partner

[Copy link]

Author: perumash    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
NeNo and business partners ada problems. KopiXoXo tutup hilang terus  kawan dan partners jugak kakak dia. Sekarang Ohmostwanted pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:42 PM | Show all posts
Ohmostwanted share 3 org kan kalau tak silap...problem mcmana tu?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Pixie902 replied at 19-5-2019 06:42 PM
Ohmostwanted share 3 org kan kalau tak silap...problem mcmana tu?

Nora dalam interview kata dari April dah habis dan beri mereka masa 4 bulan keluar gambar dia dari product. Kata nak concentrate Karva dam Owl tapi bulan March ada branding dengan Jovian
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:55 PM | Show all posts
Jap.. Gossip ni macam tak complete la.. Mana background story-nya? Tak seronok nak discuss.. Sapa2 tau cerita lebih lanjut?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ada full details lg best
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohmostwanted bukan dgn bini owner hausboom yg kecoh ritu ke? Tgk ig haritu mcm masing2 duk komen elok je lagi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Karva dan owl mmg jv dgn org lain pn..mne ada nora bisness sdri owner sdri.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
restoren boned lak camana? masih ada or dah xde gak?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:44 PM | Show all posts
Kaka dia mana ek.si Nadia tue.lama tak nampak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Bju2 raya dia lngsung tk wow. Design rojak lngsung tkde tema. Hopefully dpt bertahanlah sbb kualiti pun hauk- ini dr design yg lepas2.  Karva tu ok. Haritu nmpk ada meeting dgn puteri zarith.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kopi xoxo tu ok je customer pun selalu ade tp bila bermasalah ngn partner susahlah.
Padahal dia baru renovate id bagai. Mungkin partner yg lain tanak teruskan kot.
Nd opkos bizi dan takleh nk duk kat kedai tu 24 jam sah dia punya fungsi tuk marketing.
Macam tu gakla ngn Ohmostwanted tu pun dia punya part marketing gak.

Sbb dia kan artis dikenali ade ramai follower.
So contract dah abis lah ye.
Tp bulan 3 aritu elok shooting yg jv ngn jovian.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 19-5-2019 09:58 PM
Karva dan owl mmg jv dgn org lain pn..mne ada nora bisness sdri owner sdri.

Karva tu francais share ngn kakak dia cathy tu.
Dan opkos gunakan nama ND utk marketing.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:31 PM | Show all posts
Cuba details sikit, tak berapa clear lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 19-5-2019 09:41 PM
Ohmostwanted bukan dgn bini owner hausboom yg kecoh ritu ke? Tgk ig haritu mcm masing2 duk komen elo ...

TT kata dah tamat kerjasama sampai bulan 4 hari tu.ND nk fokus pada bisnes sendiri katanya.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengambil langkah terbaik dan muktamad, aktres dan ahli perniagaan, Nora Danish, mengumumkan yang dia tidak lagi mempunyai kaitan lagi dengan produk kosmetik jenama OhMostWanted serta merta sejak April lalu.

Selepas dua tahun menjalankan perniagaan berkenaan bersama tiga lagi rakan kongsi, isteri kepada Nedim Nazri ini percaya keputusan ini sudah ditimbang tara sebaik mungkin.

Selepas memikirkan perkara ini semasak masaknya dan di atas sebab tertentu, saya percaya apa yang dilakukan ini untuk kebaikan bersama.

Saya sendiri begitu mencintai perniagaan kosmetik dan mempunyai perancangan lain pada masa mendatang.

Melihat perkembangan dan kejayaan jenama ini daripada hari pertama hingga sekarang. Saya juga percaya penarikan diri ini sudah tepat waktunya dan membiarkan rakan kongsi lain meneruskan legasi yang dimulakan, katanya.

Tambah Nora penarikan dirinya juga bukan kerana mempunyai masalah dengan rakan kongsi lain.

Kami profesional dalam hal perniagaan.

Apa yang dilakukan ini adalah atas kehendak sendiri. Saya doakan mereka terus berjaya , katanya.

Nora juga berharap apa yang dijelaskan ini dapat memberikan pencerahan supaya tidak berlaku perkara yang tidak diingini mahupun salah faham.

Selepas ini sebarang imej atau nama saya tidak boleh digunakan jenama itu lagi untuk apa saja tujuan promosi berkuatkuasa sejak 1 Mei supaya tidak berlaku sebarang kekeliruan

Pihak mereka mempunyai masa empat bulan untuk mengeluarkan gambar dan video saya daripada tempoh kuat kuasa, katanya.

Optimis dengan apa yang tertulis, Nora kini selesa memberi tumpuan kepada dua perniagaan lain termasuk mengusahakan Salun Karva dan jenama pakaian OwlbyNd.

Dalam perkembangan lain, pelakon drama Imaan itu memilih untuk bereht di bulan Ramadan sekali gus memberi perhatian kepada keluarga.

Masa saya banyak dihabiskan di rumah bersama keluarga.

Ada kalanya kami sekeluarga berbuka di rumah atau memilih lokasi di luar, katanya.- BH Online.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 19-5-2019 11:29 PM
Karva tu francais share ngn kakak dia cathy tu.
Dan opkos gunakan nama ND utk marketing.

Bisnes artis smua mcmtu uols..artis ni just utk mrketing je.hal ehwal account,cash flow,etc smua org lain handle..sm la mcm lopa tu. Xpelik pn.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 19-5-2019 11:49 PM
Bisnes artis smua mcmtu uols..artis ni just utk mrketing je.hal ehwal account,cash flow,etc smua o ...

Zaman sekarang kalau kita pemes dan berpengaruh mmg mudah wat duit.
Aku baru baca pasal setiap post kat ig Kim K dia dibayar  2 juta.
Gila senang tul wat duit just publish post je kat ig.
So tak pelik  bila founder produk jv ngn artis tuk marketing. Idok mana la org nak kenal dan tahu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:34 AM | Show all posts
Badigol replied at 19-5-2019 09:58 PM
Karva dan owl mmg jv dgn org lain pn..mne ada nora bisness sdri owner sdri.

nora takde ilmu bisness sbb tu dia tak blh nk running bisness sendiri...semuanya jv, pastu bila berpecah trus hilang dr radar...mcm ohmostwanted tu produk timbang kilo je pon, mmg masuk drugstore tp sekejap je la, habis satu batch mcm xde toptup lg dah...bisness partner hanya guna pengaruh dia sebagai artis utk lariskan produk je pon...tgk cafe dh xde, produk kosmetik pon bakal berkubur...harapkan owl yg ntah apa2 designnya, dia pon xpakai baju2 yg dia jual...pastu karva pon suam2 je sbb lokasi tak strategik...

sepatotnya nora amik la peluang belajar bidang bisness, amik diploma ke business ke, baru otak berkembang skit...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:05 AM | Show all posts
Bukan dgn bini john lemon ke? Neng salmah la... apa la... semua john lemon.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:18 AM | Show all posts
Shayang replied at 20-5-2019 12:02 AM
Zaman sekarang kalau kita pemes dan berpengaruh mmg mudah wat duit.
Aku baru baca pasal setiap po ...

kaka dalam projek grooming sis vokuru jadi influencer.. touch2 up sikit guna cat nippon,  sky juice eye brow, foundation pipi dia. mungkin akan famous
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076524s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list