Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4197
View
49
Reply

[Tempatan] iklan baru Affin Bank agak lain macam ....

[Copy link]

Author: tobby    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2019 10:15 PM | Show all posts
yusksss   i hate gay
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 10:34 PM | Show all posts
so sweet.....  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Wow majunya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sbnr nya tu gaya apa, nk kata tailor ukur baju buat coat, xde pulak tali pita, pelukan seorg rakan bg semangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:00 PM | Show all posts
Keakraban sebagai adik beradik ataupun bapa dengan anak tunggalnya
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sengih je yg vottomm.. lulz
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tengok biasa je...tak rasa pelik pun...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:14 AM | Show all posts
PongKang replied at 19-5-2019 08:49 PM
sengih je yg vottomm.. lulz

yang top pulak tengah menikmati sesangat ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi, lawak komen masing2
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak ada benda positif kh dlm otak. Iklan shj pun boleh fikir sampai lgbt. Namanya iklan bukan adegan lgbt tetapi byk org boleh berfantasi sampai tahap mcm itu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:13 AM | Show all posts
melampau2 sgt imaginasi..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:16 AM | Show all posts

kot tukar tailor apek tua gantung tali measurement atas bahu pun tobby akan syak GAY.

kalau penempah baju facing face to face dgn tailor pun tobby ckp GAY

otak kalau dah kuning mmg payah lah ...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Tema dia pun "Memahami Dan Memenuhi Keperluan". Hanya lelaki tahu apa yg lelaki mahukan. Gaytoo!!!
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:06 AM | Show all posts
banyak yang pelik dalam setahun ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ayah dgn anak tepuk bahu la tunjuk medal ke ape. Buh crown ke macam Miss USA
Wak pe gaya buka baju tu mau tak korporat kunyid
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau ayah dgn anak tepuk bahu la tunjuk medal ke ape. Buh crown ke macam Miss USA
Wak pe gaya buka baju tu mau tak korporat kunyid
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
kejap, baru nak try bukak website affin bank
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
x nampak pun seperti di gambar itu
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:18 PM | Show all posts
"Memahami dan memenuhi keperluan" tak sesuai dengan gambar.

Peluk dari belakang adalah kemesraan yang melebihi hubungan formal antara bank / staff dengan pelanggan. Manakala ekspresi kedua lelaki itu adalah lebih kepada konteks emosi dan bukan bisnes.  Memang machiam lain...

Adakah maksud sebenar affin bank ni dia akan terima semua pelanggan termasuk gay??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 20-5-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ninja9 replied at 20-5-2019 01:18 PM
"Memahami dan memenuhi keperluan" tak sesuai dengan gambar.

Peluk dari belakang adalah kemesraan ...

Satu komen yg panjang n bernas  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081476s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list