Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17223
View
146
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2019 10:12 AM | Show all posts
adeqo replied at 20-5-2019 07:41 AM
Aku punn sejenis bias mcm ko jugakk.. kikikiki..

#ZahirAH atau #Remyra?

euwwwww jahirah emen yg gesel mgesel non halal tu dikato sweet...cmtu lah netizen! yg halal dikato show off.uweek.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:14 AM From the mobile phone | Show all posts
Remy dgn mira ni mcn tak sesuai
Remy ni hensem busuk..
Mira ni mcm geng wangi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:18 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 09:42 AM
Aku pulak geli tgk zahirah dgn aiman tu.. Dok bergesel semedang... Bergesel pun sweeeeeet kata fan ...

Aku lagi geli tgk ri n mf. Propa much. Lebih over dr yg real couple. Sj la tu nak menggula gulakan bataks karats. Jual fantasi.
Lakonan pun membosankan. Lemah je intonasi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

Lagiiii over jual fantasi tak padan ngan umur. Ni la yg karats suka kan. Kata pujaan hati kanda. Blergh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 10:18 AM
Aku lagi geli tgk ri n mf. Propa much. Lebih over dr yg real couple. Sj la tu nak menggula gulakan ...

Selagi takde adegan gesel menggesel and tayang bahagia lebih2 aku ok lagi.. Lagipun i dont think remi sahak dgn mira pijah ni bakalan bercouple... Saja gimmick nak bagi laku drama jah... Takde nye parents mira nak bagi sheols kawin dgn remi tu..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Fly_over replied at 20-5-2019 09:57 AM
Tak blh lupa zahirah gmbr tkeluar lidah. Posisi blkg bdn pn lain mcm. Over skali yach

Khennn.. Dulu iols suka gak tgk zahirah ni.. Suka mulut sheols... Tapi sejak dok bergesel sakan ni iols naik meluat
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:28 AM | Show all posts
gedik ya ko remy
  



Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 10:23 AM
Selagi takde adegan gesel menggesel and tayang bahagia lebih2 aku ok lagi.. Lagipun i dont think r ...

Lagi meluat ngan pelakon propa gimik mcm ni utk laku kan drama.
Klu lakonan hebat takpe la jgk. Yg ni lakonan sedeyyyyy.
Mmm.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 10:37 AM
Lagi meluat ngan pelakon propa gimik mcm ni utk laku kan drama.
Klu lakonan hebat takpe la jgk.  ...

Dah nama pun pelakon... Kerja dialah buat gimmick nk lakukan drama diorg... Janji tak melampau batas lantak la... Sejuta kali ganda elok dr dok bergesel tayang bahagia kat socmed tapi belum halal....
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 20-5-2019 10:51 AM
nw111 replied at 20-5-2019 10:42 AM
Dah nama pun pelakon... Kerja dialah buat gimmick nk lakukan drama diorg... Janji tak melampau bat ...


Owh. Mcm tu. Dah betudung menggedik je la yg dpt dilakukan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 10:12 AM
euwwwww jahirah emen yg gesel mgesel non halal tu dikato sweet...cmtu lah netizen! yg halal dikato ...

Couple ZahirAh ni mmg geng  retis urban uolsss..

Jd bila dorg bergesel tu. Xde la terkejut sangat.. Tp klau #remyra sis terkejutt..

Aku ok je couple yg dah halal, mcm wawa n aeril, nina n noh aku pun suke jek tgok dorg.. biasa la ada couple yg kita suka, suka laa.. tak suka nak buat mcm mana. Dah tak suka.. geli laahh...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 10:47 AM
Owh. Mcm tu. Dah betudung menggedik je la yg dpt dilakukan.

Tu je modal ko... Gedik?????
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:49 AM | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 10:37 AM
Lagi meluat ngan pelakon propa gimik mcm ni utk laku kan drama.
Klu lakonan hebat takpe la jgk.  ...

same je 2x5..tak pyh nk ckp psl lakonan hbt ke sendu ke.org ckp psl geli geselan nonhalal..sm jgk dgn geselan btdung gimik propa.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:51 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 10:49 AM
Tu je modal ko... Gedik?????

Yessssss. Sesuai la utk couple kesygn ko tu.
Walaupun c hero tym tu jadi TUNANGAN org. Gedik n gimik kena jalan. Peduli apa nak jaga hati tunang. Bagus sgt kan perangai.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 10:42 AM
Dah nama pun pelakon... Kerja dialah buat gimmick nk lakukan drama diorg... Janji tak melampau bat ...

Seriously tak melampaui batas?
Uolss betul yakin dengan jawapan itu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 10:54 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 10:51 AM
Yessssss. Sesuai la utk couple kesygn ko tu.
Walaupun c hero tym tu jadi TUNANGAN org. Gedik n gi ...

Hello... Aku suka mira je.. Takde pun nak ship dia dgn remy... Konsepnya kalo ko tak suka takyah sebok2 nak ambik tau apa diorg buat... Cara ko ni mcm benci sesangat.. Tapi semua benda mf buat ko sebok ambik tau
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 20-5-2019 10:52 AM
Seriously tak melampaui batas?
Uolss betul yakin dengan jawapan itu?

Kalau ada pic melampaui batas tu ko tepek sini. Konpom aku pangkah mira lepas ni.. Mcm aku pangkah zahirah.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:05 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 10:54 AM
Hello... Aku suka mira je.. Takde pun nak ship dia dgn remy... Konsepnya kalo ko tak suka takyah s ...

Aku tak follow pun socmed c mf ni.
Forum ni sj je meninggalkan jejak. Leh juga tmbh tacang. Haha.
Well, aku dah pangkah mf sejak berlakon ngan ri.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:07 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 11:02 AM
Kalau ada pic melampaui batas tu ko tepek sini. Konpom aku pangkah mira lepas ni.. Mcm aku pangkah ...

kann. so far mira gedik2 biasa jelah.. mcm pompuan lain klau ade laki suka dkt dia.. xde laa over rasanyaa.. tp lepas habis shooting nie dah slow down dah remy ngan mira nie. time shooting phk rayaa jee yg bnyk bts2 dieorg.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:10 AM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 20-5-2019 11:05 AM
Aku tak follow pun socmed c mf ni.
Forum ni sj je meninggalkan jejak. Leh juga tmbh tacang. Haha. ...

Aku kalo tak suka retis tu jgn kata socmed.. Tgk tajuk forum pun aku skip jah.... Koser nk hadap org yg aku tak suka..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.105846s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list