Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17307
View
146
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 19-5-2019 05:41 PM
Episod skrg UI dah tak sakit lagi. Nmpk kacak jgk. Elizad pun lebih cantik skrg as compared to zam ...

Iolss pon just record je. Pas tu tgk langkau2. Iolss nak tgk izzat mushtaq je. Hahah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:00 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 05:21 PM
Akak speku deyol bakalan umum bercinta dan berkahwin di tahun ini juga.

Kalau cinta butakn segala nya. Betul la kot
Klu tak, fling je ni. Sementare tgh famous, tgh demand.
End up pilih laki kaya cm elbirah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:19 PM | Show all posts
choiiii iklan kit kat remy very the nk muntah hokeyyyyy
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Minyakyuyi replied at 19-5-2019 10:19 AM
choiiii iklan kit kat remy very the nk muntah hokeyyyyy

Itulah yg dinamakan mggunakan populariti dan jenama #remyra remy dab mira..tak sgka abang remy pn terjebak dgn cinlok fantasi sbegini.lain kali mgata org pndg pndg kiri knn.hehe..apa pn abang remy mmg tgh laku keras skrg..jejaka thangat klh syafiq dan zul
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:25 PM | Show all posts
Badigol replied at 19-5-2019 06:22 PM
Itulah yg dinamakan mggunakan populariti dan jenama #remyra remy dab mira..tak sgka abang remy pn  ...

maka bersorak la fans dia tgk pic dinda n baby di atas meja abam remy...
serius iklan tu mcm budak2.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Rancang betul2 br ada projek kerjasama takut muak..tp ni alih2 ganding lg utk raya plak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 19-5-2019 12:41 PM
Ntahhh uolss.. dlu aku minat jugakk si remy ni berlakonn. Tp sejak baby sayang ni mcm tak kena pla ...

Iols x verseorangan nampaknya
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Nham22 at 19-5-2019 07:03 PM

Tgh bercinta nampaklah sweet mweet.. cute couple...sepadan...sweet tahap potong kaki...cer lepas dah kahwen...ilang abessssssz semue sweetttttyyy... silap2 basi terus masuk dalam freezerrr...hahaha... dah ramai retis malesi..cenggitu... mula2 ja hangat2 sweet.... percayalahhhhhhhhh
Sebab apa...sebab yg maksiat tulahhhhhhh peminat dok sukaaa gelitissss.... bila dah halal...peminat carik couple baruu...hampa dah kawen pandai2 hangpa lah nak handle laki bini....betol x...betol x...retis melesie...biasela.  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:07 PM | Show all posts
yawnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!boring retis sendu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:40 PM From the mobile phone | Show all posts
cakap jela chuols nak kat sheols . sheols kan gedik2 manja gitew
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:56 PM From the mobile phone | Show all posts
aku jujurnya suka je tngok mira n remy niee. nmpk kimianyaa. tapi aku x rasa laa dieorg sepadan utk lebih dlm hubungan sbb bam remy tu dah terlalu matang.. x suka nk expose2 hubungan,mcm nk sorok2. . sedangkan mira tu muda lg.. tngh excited nk share2 mcm dia ngan jijan dlu, walaupun x ngaku bcinta. tp obvious kot dulu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
aku mcm geli je tgk dua ekor nih
tp kalo zahirah dgn aiman aku rasa sweeet sgt dna rs mcm nk bercinta zmn muda dulu.nmpk sgt iols bias khueenn
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:44 PM From the mobile phone | Show all posts
stakat femes dhn tagline babi sayang bagai tu, rentikan je laaa..meluat tgk muslimah mata juling ni tegedik2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh mirahh pleasee bukan wuemyyy ituu..Tak sesuaii langsung. Btw wuemyy sila rapi sikit bulus2 kat muka tuh, busuk sangat
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Eeuuww tak minat dgn dorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:58 PM | Show all posts
Dah lama tak minat remy.. Aku minat dia masa zaman2 dia dengan Tiz je..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dari statement remy ni macam mira dah kena friendzone je hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Lau xda ap knp mira delete komen fans yg nmpk dia gn remy kua bdua tu  
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 05:21 PM
Akak speku deyol bakalan umum bercinta dan berkahwin di tahun ini juga.

Cmna akak speku begitu. Sbb adegan remy betulkan parking motor ke sbb nk bagi mudah mira parking? Atau tegedik gedik dkt bts phk raya?
Speku yang ni santai kak dari kisah juwon tengah kena reman dh masuk vol 2
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Annehamid replied at 19-5-2019 10:38 PM
Cmna akak speku begitu. Sbb adegan remy betulkan parking motor ke sbb nk bagi mudah mira parking?  ...

Tatau dek. Saja je nak speku. Sebab akak lehat Wemy memang tengah kejar Mirah but deyol coba sedaya upaya huntuk lay low. But karna wartawan suka tulis pasal deyol, tu yang manjang kuar cerita deyol.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089854s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list