Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12147
View
145
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 25-5-2019 09:50 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 24-5-2019 08:07 AM
sama...
dulu suka.. skang mcm ehhh poyo hamat nya mamat ni... lagi2 meols memang kureng ngan MF.. ...

Oh yes,,part penampilan tu. Dulu i olls tgk cerita remy dgn sari yanti x ingat lah tajuk kat astro dulu. Banyak la part remy senyum sengih2,,pastu i olls perasan gigi dia x de...eyyy,,,potong betul. Duit banyak kot,gi lah buat implant ke bridge ke.....terus jatuh saham beliau di mata i olls
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Missrieta replied at 24-5-2019 10:20 AM
Aku makin x minat oii tgk remy now..entah knp,mcm geli pon ade,ajet2 ko muda lagik ke..hahhahaha,o ...

Saje nk test market le tu..konon rasa diri pujaan hati girls..dapat pulak heroin gedik "muslimah"..
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:12 PM | Show all posts
gelinyerrrr la hai....tall dark tapi tak ensem...mcm bangla yang mandi sikit jew
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Magic moment pebenda.  Gedik lebehhh
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 03:26 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 25-5-2019 03:12 PM
gelinyerrrr la hai....tall dark tapi tak ensem...mcm bangla yang mandi sikit jew

X tall pon,dark je aku tgk,ensem tu blh la ensem bangla gitu hahaaa
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 07:51 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 24-5-2019 09:02 PM
Mengapa Hajah makin tak lawa? Akak akui akak hudoh la banding hajah tapi akak tak artis. Hajah art ...

yang meols distracted sekarang bila tengok dia is bibir dia..
mcm makin lama bibir bawah dia mcm makin terjuih gitu... bibir atas maintain.
rasa mcm pelik... dulu mcm tak gitu sangat bibirnya...
bila dia bercakap tu seolah olah mcm sentiasa mencebik gitu...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077651s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list