Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
13031
View
145
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 21-5-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak bosan ke asyik dorang ni jadi hero heroin? Muak kann. Dah la mira ni kayu berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:57 AM | Show all posts
Hero terakhir malaya ......
  


Nak  juga ..... abam lagi meletop kan  



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 10:57 AM
Hero terakhir malaya ......



nak lawan mira piljah laatewwww
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:45 AM | Show all posts
aduh... kecoh la nak magic2 momen bagai si remy kertu ni... mcm org hadap sgt nak tgk lakonan korang..

cuba la contohi retis sendu zara zya dgn hafreez adam tu.. rilex2 je dlm melayari alam percintaan.. takde over mane..
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:58 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 12:13 PM
zmn remy sindir patttjura,drama hsc

Boleh tahan jugak mulut abg wemy ni.
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 04:16 PM | Show all posts
remy ishak ni suka dkt mira filzah ke? mcm lelebih pulak bagi statement.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 12:13 PM
zmn remy sindir patttjura,drama hsc

Baru terpikir benda yg sama...
Karma utk remy,,rasain lo!
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 09:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Fan lah gak kat remy ni,,tp sejak berlakon dgn MF,tambah plak isu putus tunang yg timeline dia selari dengan waktu2 dia dgn MF,,terus rasa menyampah. I olls nampak Remy ni mcm memang suka and crush habis kat MF. MF pulak macam jual mahal,,malu tp mahu gittew...x tau lah..ni pemerhatian i olls je.
Dulu i olls natural je ngan MF, tapi sejak semakin gedik ni hmmmmmm. Cancel ah!
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:07 AM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 24-5-2019 08:10 AM
misstakkepoh replied at 23-5-2019 09:20 PM
Fan lah gak kat remy ni,,tp sejak berlakon dgn MF,tambah plak isu putus tunang yg timeline dia selar ...

sama...
dulu suka.. skang mcm ehhh poyo hamat nya mamat ni... lagi2 meols memang kureng ngan MF...
pastu mcm terhegeh hegeh... yg sorang lagi plak mcm main tarik2 tali..
bahasa badan nak tp takut disembur jd punca putus tunang... lagaknya gituhh

semalam ade tengok iklan drama remy dengan nora danish... lupa tajuk. kat channel oasis kot...
buruk giler rupa remy skang.. dengan kulit muka macam perlu digosok dengan kertas pasir...
dia pakai product ape? mcm bertambah kasar giler nampak kulit muka dia skang..
pi laa buat rawatan sikit... korang ni nak jadi hero.. tapi malas jaga penampilan...
dulu nanaih dengan gigi hauk....
p/s: hang jangan jadi mcm amyra rosli dengan amar baharin sebelum kahwin dulu2 remy oii... dok berlakon sama lama2 org nyampah. hujung2 sorang sendu... sorang je relevant... itupun sebab Nur....

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:18 AM | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

tepek quote ni kat komen ig dia time merenyam tu...
tengok ape dia nak kata...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 08:29 AM | Show all posts
chicozinn replied at 19-5-2019 04:27 PM
Tau xpe. Bila la dorang nk berlakon sme2 lg ea..even UI berlakon ngn nabila a.k.a saloma rempit pn ...

setuju.. couple on screen paling best is elizad n ungku ismail..
selain elizad.. yg better sikit is saleha.. sbb Bila Aidil Ada Fitri.. klakor2 gak gelagat diorg berdua...
yang lain2... tak kena.

hopefully next ramadan, kapel ni berlakon cerita bulan puasa/nak sambut raya yang ade unsur lawak2 sikit..
ala2 mcm bila aidil ada fitri... TLU dengan AYKT dua2 a little bit serius... bosan plak kalau sama je...

remy punya iklan kit kat... macam low class and childish nya... buat lagi tak rasa nak beli kit kat pulak
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:49 AM | Show all posts
AshkieLa replied at 24-5-2019 08:29 AM
setuju.. couple on screen paling best is elizad n ungku ismail..
selain elizad.. yg better sikit  ...

iklan kit kat tu cam terserlah jatuh standard lelaki dambaan malaya tau..ikut sgat perangai bbnu "dinda" baby sayang dia lettew...
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:17 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 11:11 AM
Habis shooting masing2 senyap jah.. Hat fans pulak yg lebih2.. Kdg2 aku meluat gak baca yg ngeship ...

Ko perasan x pengeship tegar depa ig huruf c tu..ya ampun x padan ngan makcik2..bln2 posa pon dok la meratib remy myra dr pg bwk ke tgh mlm,heh x kerja ke fans ni,byk nya masa dok post pasal artis,yg lg haru nya bln2 posa ni mlm2 baik ko gi teraweh ke,ngaji ke,berzikir kr,ni x habis2 kemaruk rwmy myra..ishhh aku tgk ig tu pon aku yg malu.dr doakan kandadinda yg x de hubungan pon dgn korang,baik la doakan family sdiri...memalukan
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 24-5-2019 08:07 AM
sama...
dulu suka.. skang mcm ehhh poyo hamat nya mamat ni... lagi2 meols memang kureng ngan MF.. ...

Aku makin x minat oii tgk remy now..entah knp,mcm geli pon ade,ajet2 ko muda lagik ke..hahhahaha,ok lagi julripen tu ,atleast dia xde la nk menggedik ngan heroin
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:21 AM | Show all posts
rospinki replied at 19-5-2019 10:24 AM
Apa yg magic ye tah..mira tu bosan tgk. Remy plak acah maco. Dua2 boring.

sama la.

makin lama, makin tak berkenan.
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Eh bosan la aku tgk remy mira nihhh...mesti fans yg memuja muji remy ni jenis x kerja,kalau kerja pon jenis x pandai bergaul...mcm remy pon korang minat,low taste sungguh..pening aku tgk ig fans dia dok update pasal remy dr pg bwk ke tgh mlm,x kerja n xdw family ke depa tu...dok ngadap ig 24 hours...geliiii
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 12:01 PM | Show all posts
rospinki replied at 19-5-2019 10:24 AM
Apa yg magic ye tah..mira tu bosan tgk. Remy plak acah maco. Dua2 boring.

xyah nk magic sgt wemy ngan mira tu

kiyu nk campak mana??

Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 24-5-2019 12:01 PM
xyah nk magic sgt wemy ngan mira tu

kiyu nk campak mana??

Apola remi..dan2 magic dpt tang muda..ui
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 21-5-2019 10:57 AM
Hero terakhir malaya ......



Mengapa Hajah makin tak lawa? Akak akui akak hudoh la banding hajah tapi akak tak artis. Hajah artis. Adekah karna imej yang sheols bawa buat sheols nampak fierce (but tak lawa) sangat?
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Missrieta replied at 24-5-2019 10:20 AM
Aku makin x minat oii tgk remy now..entah knp,mcm geli pon ade,ajet2 ko muda lagik ke..hahhahaha,o ...

Ko biar betul julripin tak menggedik ngan heroin? Ko bru wujud kat muka bumi ni ke?
Tu dlu ngan ayda? Apa cerita? Tak menggedik ke namanya? Ngan farah nabila? Siap rangkul erat lgi. Hengatkan gf dia. Tup2 bukan.
Agak2 la klu nak banding julripin n remy ni sama jah.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089172s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list