Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17228
View
146
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Post time 20-5-2019 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 20-5-2019 11:07 AM
kann. so far mira gedik2 biasa jelah.. mcm pompuan lain klau ade laki suka dkt dia.. xde laa over  ...

Habis shooting masing2 senyap jah.. Hat fans pulak yg lebih2.. Kdg2 aku meluat gak baca yg ngeship lebih2 ni..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:22 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 11:11 AM
Habis shooting masing2 senyap jah.. Hat fans pulak yg lebih2.. Kdg2 aku meluat gak baca yg ngeship ...

kan ..geli jgak kdg2 baca.. hahaa...
klau btol pun dieorg ade ape2.. biar jelah.. lmbt laun kantoii jgak ,walaupun dasarnyaa sangat lah tidak sesuai bersama. tp idok laa setiap benda yg remy n mira buat nak sama kan n nk ship.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 11:34 AM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 10:28 AM
gedik ya ko remy

Ok so gedik trying hard nampak
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Besides Bront n amerul affendi, i suka je tgk remy berlakon. Natural. #jgnkecam Cuma remy kena tone down sikit benda - benda yg mengundang gossip utk kekal relevan.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:13 PM | Show all posts
zmn remy sindir patttjura,drama hsc
4.PNG
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 12:20 PM | Show all posts
Edited by shanew3stga1z at 20-5-2019 12:21 PM

iols tak tengok pon bts dorg yang lain2 .. cuma tertengok video salah sorg chuols pos kat sini  .. to me, bese2 je kot .. yg nampk sweet n gedik sbb dorg ni rajin merakam. iols rasa normal kot kalau kita bsama dengan rakan sekerja .. tapi sbb 2 ketul dah record2 ..ia jadi bahan la . lagi acik2 yag ngeship dorg jadi makin menjadi2 .. padahal video bese2 jah . cube yg buat tu azhan rani dengan norkhiriah .. ade org pk bkn2 ? HAHAHA I dont think so ..

dulu minat la jugak cik abg remy .. now tak berapa bkn sebab tak suka .. cuma dah jarang layan drama @ film melayu .. bkn tak suka tau. Apa yang iols boleh rumuskan .. remy ni sejenis suka test market .. iols tak pasti if dengan mira is different. iols perasan remy ngn semua co-actor yg dia suka mcm ni ... mungkin yang susah dpt lagi best .. cuba kalau dah jd hak dia .. mungkin its turn to biasa jah . believe me . huhu . end up nanti jadi isu lain plak kua .. tgk je la kes remy ngn tiz / ex2 heols dlu ..

sekarang menda tengah harum / belum dapat . tapi iols taknak la pikir jahat sgt .. iols just doa if betul remy nak mira ... dia kena la bersungguh . kalau lelaki tak beriya @ bersungguh tak kemana jugak. ye dok ?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:13 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 12:13 PM
zmn remy sindir patttjura,drama hsc

Kahkahkah. Skrg ni? Dia yg berdrama kat luar dlm drama. Blergh.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:15 PM | Show all posts
azwanaliori replied at 19-5-2019 11:03 AM
Mira ni klu x mekap sepuluh kilo eyebag

ya teruk eyebag nya
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 20-5-2019 08:36 AM
Tulah abam wemy, perli orang tak mengagak....atleast masa fattzura 'memfantasikan' fans nya, tiada ...

Hahahaha lantak dia la kak.. Org klau ckp tak serupa bikin ni mmg kena pangkah awal2.. umpama budak2 yg hanya pung pang dgn teori tp praktikal jahanam..
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 12:13 PM
zmn remy sindir patttjura,drama hsc

Betul2 terkena balik kt batang hidung sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 05:54 PM | Show all posts
rotijohanz replied at 20-5-2019 12:13 PM
zmn remy sindir patttjura,drama hsc

terkena di buai2 lagi teruksss looks so BBNU dengan ship bersama babi shayang tu....
kurang2 FA dan FAZ kita pun konpius juga derang kapel ke idak dulu.....tak pernah kuar statement really couple sampai tunang n nikah.
menyampah lak aku Remy ni....over ngata org paku serpih twitter org dia lagi lebeyyy
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
i tgh tunggu magic romen
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 05:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Tunggu zizang lambat sgt. Kak migha pun naik bosan. Abg wemy pun jd la {:smile
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 06:34 AM | Show all posts
adeqo replied at 20-5-2019 07:41 AM
Aku punn sejenis bias mcm ko jugakk.. kikikiki..

#ZahirAH atau #Remyra?

kannn....zahirAH tu nmpk la wangieven parents pun dah restu
and buat xtvt sama2, ada minat yg sama, bukak kafe sama2
ni wemy migha ni berbabi2 sayang jah..sooo low classs and kekampungan sangattt



Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 06:39 AM From the mobile phone | Show all posts
Kawinla wemy oiii.. Yg dulu buleh la ko ankut kluar msk umoh... Xkn hat ni pun nak buat bnder yg sama...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Remy ni hensem ker? Errrrrr
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:47 AM | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 11:06 PM
Mira tu akak suudzon seperti player jah. Player2 Wemy, akak syak Mira lagik licik. Hati2 Wemy. Jan ...

baru la sekufu.. selayaknya Remy dapat pempuan acah muslimah
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:54 AM | Show all posts
chinchan78 replied at 19-5-2019 11:33 AM
Iols x minat mira nih sbb nmpk gedik... sheols bkn nya lawo pon .. brlakon pon so2 jek..

aku pon nyampah ngan si mirah ni
tergedik2
budget cun..buat aksi comel..nyanyi la mimimg la.
buat video acah2 comel
nyampahh
gedik gillaa
tak paham lelaki2 ramai crush kat dia
konon dream girl
kalau dak permpuan 19 tahun juara tilawah alquran tu diorang nak jadikan dream girl
takpe la jugak
ni tergedik2 buat aksi coeml mengada lebih
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:56 AM | Show all posts
LautBiru52 replied at 21-5-2019 05:27 AM
Tunggu zizang lambat sgt. Kak migha pun naik bosan. Abg wemy pun jd la {:smile

percaya la si mirah ni dah ade dah
tapi bukan remy
tp someone yg kaya buakan retis
tp acah2 single
permpuan cam ni elok kena asid je kat muka
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 10:13 AM | Show all posts
mira tu sgt la dull for me
maybe tu taste heols

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.114038s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list