Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16693
View
146
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2019 11:04 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 10:45 PM
Tatau dek. Saja je nak speku. Sebab akak lehat Wemy memang tengah kejar Mirah but deyol coba seday ...

nampk mcm tu lahhh.. mcm angau dgn miraaa .. mira pun mcm layan laa jgak.. tp x sesuai laa rasanyaa. tp tulaa.. mcm fazura ngan fattah dlu. org kata x sesuai2 ..kawen jgak
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 19-5-2019 11:04 PM
nampk mcm tu lahhh.. mcm angau dgn miraaa .. mira pun mcm layan laa jgak.. tp x sesuai laa rasanya ...

Mira tu akak suudzon seperti player jah. Player2 Wemy, akak syak Mira lagik licik. Hati2 Wemy. Jangan disangka lembut ayu tiada tipu muslihat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Euwww.gelimat aku tgk prgai remy skrg.xpdn dgn tua senior.tp acah acah nk org ship.double euwwww.kalo jahirah eman tu oky ler
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Kira mira dengan pilot baru ni dah putus jugak la kan, rasanya baru je best friend mira wish bufday mira semoga taun depan time bufday mira, mira kawen dengan pilot tu, lebih kurang gitu la wishnyaa hahaha alaa baru nak tengok dia kawen dengan bukan retis
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 11:06 PM
Mira tu akak suudzon seperti player jah. Player2 Wemy, akak syak Mira lagik licik. Hati2 Wemy. Jan ...

bamremy uturn ke kakakasut semulaa laa klau cmtu . hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 19-5-2019 02:23 PM
Masa baru kuar news putus tu, masih lg..

remy memang tak follow ezza la. acc business rasanya dia follow
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
dua_chzy replied at 19-5-2019 10:45 PM
Tatau dek. Saja je nak speku. Sebab akak lehat Wemy memang tengah kejar Mirah but deyol coba seday ...

Iols rase wemy x pernah lg terkene penyakit bbnu cam skrg...mcm bbnu bercinte je...riang gumbira tgk wemy punye perangai dgn miwa...nampaklah sisi gembira wemy bila dgn miwa...happy je tgk wemy.....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols mata kasar suke la jua tgk wemy dgn miwa...sbb tgk wemy cam suke sgt bila dgn miwa... pastu bila shooting dgn miwa banyak bts die.... dari die okeyy... jarang die nak expose cenggitu...suke je wemy bila dgn miwa...
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 01:54 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmmmmmm
Quote back "Orang kita pon mmg suka hidup dlm fantasi. Dari dalam skrin, sampai ke luar. Amiklah kau, terpesona katanya hehehe"

Remy once twit gini, kalini heolss yg terpesona gamaknya yach kuikuikui
Iolss tak restu dua ketul ni, tp yelah soal jodoh khensss
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 02:59 AM From the mobile phone | Show all posts
afidahoney27 replied at 20-5-2019 01:54 AM
Hmmmmmmm
Quote back "Orang kita pon mmg suka hidup dlm fantasi. Dari dalam skrin, sampai ke luar. A ...

6CA8D654-48AF-4519-96B4-89854273F043.png

Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 04:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

Kalau dia sedang menfantasikan peminat dia, memang best game ni. Aku suka.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 06:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

ya Allah.. aku tahu die pernah tweer begini. tp x sure pulak cmne ayat dia.. n yes ..forumers msti akn gali hahaaa..time nie hot kisah bamtah ngan kakfaz kan..
okay.. tngok game dia mcm mana.. bam remy terpesona dgn mira piljah kah !
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:41 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 19-5-2019 08:43 PM
aku mcm geli je tgk dua ekor nih
tp kalo zahirah dgn aiman aku rasa sweeet sgt dna rs mcm nk bercin ...

Aku punn sejenis bias mcm ko jugakk.. kikikiki..

#ZahirAH atau #Remyra?

Ofcoz aku pilih ZahirAH..  
Nak sweet2 pun dorg da mengaku bercinta. So xde la annoyed sgt..


Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

Aku ingt tweet ni.. Nsb ada yg simpan.. So bamwemy stepek kena kt muka balik ke? Org ckp klu mngata lbh, mmg kena balik pd diri sndri.. So amekkaww
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Redhead replied at 20-5-2019 02:59 AM
Nahhh aku siap tampal bukti.. adakah dia sedang menfantasi kan fans nya?

Tulah abam wemy, perli orang tak mengagak....atleast masa fattzura 'memfantasikan' fans nya, tiada yg jadi 'korban'...tapi chuols punya kes ni macam 'sesuatu' sangat...oklah, selamat 'berfantasi' #harapwemybacaporum
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Mula2 tak suka langsung si remy dgn mira. Macam tak sesuai.
Tp lately iols tgk si remy ni mcm betul2 tangkap cintan kat mira. Dah macam angau dah.
So iols redho je lah.
Kesian plak kat zizan gelpren kena caras. Sapa suruh tggu lama2 oooi.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak tenguk pun lakonan depa berdua jadi tak tahu apa yg magic nya.
Mira pun bukan best sgt berlakon, dulu dah elok wktu jadi pengacara Qari Junior..skrg dah makin gedik.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:42 AM From the mobile phone | Show all posts
adeqo replied at 20-5-2019 07:41 AM
Aku punn sejenis bias mcm ko jugakk.. kikikiki..

#ZahirAH atau #Remyra?

Aku pulak geli tgk zahirah dgn aiman tu.. Dok bergesel semedang... Bergesel pun sweeeeeet kata fanatics.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Eeiiuwww geli tgk bangla ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 09:57 AM From the mobile phone | Show all posts
nw111 replied at 20-5-2019 09:42 AM
Aku pulak geli tgk zahirah dgn aiman tu.. Dok bergesel semedang... Bergesel pun sweeeeeet kata fan ...

Tak blh lupa zahirah gmbr tkeluar lidah. Posisi blkg bdn pn lain mcm. Over skali yach
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.131282s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list