Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16818
View
146
Reply

Remy Ishak Mahu Simpan 'Magic Momen' Dengan Mira Filzah

[Copy link]

Author: top5complete       Show all posts   Read mode

Author
Post time 19-5-2019 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Foto: IG Remy Ishak





Pasangan sejoli Remy Ishak dan Mira Filzah tidak mahu kerap berkepit kerana bimbang peminat akan rasa muak apabila melihat mereka.


Remy atau nama sebenarnya Mohammad Zalimei Ishak, 37, berkata, dia ingin menyimpan "magic momen" bersama Mira ketika berlakon drama supaya peminat akan merindui mereka.





Foto Carian Google



Gandingan Remy dan Mira sentiasa mendapat sambutan hangat sejak bergandingan bersama dalam drama Pujaan Hati Kanda.


"Saya risau peminat muak melihat kami berulang kali yang digandingkan bersama, sebab itu kami rancang betul-betul. Sekiranya ada projek bagus, barulah kami bekerjasama semula" katanya kepada mStar online.


"Lagipun, selesai satu drama dahulu dan biar peminat rasa rindu nak lihat gandingan kami selepas itu," katanya lagi.



Keserasian mereka itu diteruskan pula dengan drama bersiri Lelaki Kiriman Tuhan.





Foto Carian Google



Selain itu, Remy juga memberitahu dia terpaksa menangguhkan pelancara buku biografi, Sedekad kerana jadualnya yang padat.

"Buku itu saya tidak dapat keluarkan sekarang dan masih dalam proses untuk siap sepenuhnya.

"Kerja tak henti sebab itu saya terpaksa tangguhkan sekejap, tapi Insya-Allah perancangan tu dalam masa terdekat dan tahun ini juga," katanya.


Dalam perkembangan lain, Remy Ishak mendedahkan pertunangannya dengan ahli perniagaan, Ezza Yusof putus sejak Januari lalu. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk remy yg menggeletik dgn si migha ni kemain
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg magic ye tah..mira tu bosan tgk. Remy plak acah maco. Dua2 boring.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Xde magic pown lakonan dorg 2 ni. 2-2 lakonan membosankan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Mira ni klu x mekap sepuluh kilo eyebag
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kt twitter ada yg twit nmpk mira dating remy kt luar.kt komen ig pn sama.ada fans nmpk mira kluar dgn remy tp skjp je trus kena delete komen tu dgn mira.so betul ke bercinta?si remy tu kemain berbaby syg dgn mira ms shooting phkraya.geli pulak tgk sbb remy kn kononnya xjaja cinta fantasi kt dlm drama..pdhl dia yg over..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols x minat mira nih sbb nmpk gedik... sheols bkn nya lawo pon .. brlakon pon so2 jek..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:33 AM | Show all posts
rasa mcm makin meluat ja haha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Lantak ang la wemy nak mira piljah ke sapa pon. Bosan dah kisah cinta x jd chuolss ni.
So ji sub tu kantoi dating terus ada gosip nak kawen

Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka mira and remy berlakon sama..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mira ngan zizang dah putus ke... eemm.. zizang2 semua x lekat..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:06 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 19-5-2019 04:02 AM
Mira ngan zizang dah putus ke... eemm.. zizang2 semua x lekat..

Zizang patut mandi bunga hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke si remy ni kata putus tunang sbb rasa tak bersedia berkomitmen tanggungjawab bagai??

Boleh plak si mira ni nak terima bercinta dgan laki jenis mcm ni..

Aku sorg ja kah yg kurang berminat dgan mira ni.. rasa dia berlakon kurang best... mcm sama je perwatakan dia dlm cite ke cite lain..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Koserrt melayan... lantak lah deols! Dedua xminat yach, sekor gedik namatey.. sekor acah machoooo
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:31 PM | Show all posts
Badigol replied at 19-5-2019 11:27 AM
Kt twitter ada yg twit nmpk mira dating remy kt luar.kt komen ig pn sama.ada fans nmpk mira kluar dg ...

Wow seriuslah dh dating.. Ingat baru putus tunang nk slow down dulu🤭
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by miracle_forever at 19-5-2019 12:42 PM
adeqo replied at 19-5-2019 12:13 PM
Bukan ke si remy ni kata putus tunang sbb rasa tak bersedia berkomitmen tanggungjawab bagai??

Bo ...


xsedia nak bagi komitment kt cik tunang.. tapi ready utk baby sayang agaknya.. yihhhhh apasal menggeletis sgt si wemy skrg?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 19-5-2019 12:32 PM
xsedia nak bagi komitment kt cik tunang.. tapi ready utk baby sayang agaknya.. yihhhhh apasal meng ...

Ntahhh uolss.. dlu aku minat jugakk si remy ni berlakonn. Tp sejak baby sayang ni mcm tak kena plak tgok dia ni...

Pluss dgan statement dia sebegituu psl putus tunang ditmbah then tibe2 gedik2  dgan mira.. mcm da xkosserr da dgan dia.. berlakonn pun da semakin boring..

So thank you, nextt!! yihhhhh!!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88: Xde magic pown lakonan dorg 2 ni. 2-2 lakonan membosankan.


Xde ora dedua
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
chinchan78: Iols x minat mira nih sbb nmpk gedik... sheols bkn nya lawo pon .. brlakon pon so2 jek..


Jgn lupa acah alim ayu tp gedikz
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawin jer lah korang... remy pun dah tak follow ig ex tunang kan.. so dah moved on
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
2.023439s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list