Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37034
View
272
Reply

Chef adamdidam meninggal dunia

[Copy link]

Author: Syd    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 23-5-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman.
Sedih pulak tengok video dengan fatimah
Reply

Use magic Report

Post time 24-5-2019 11:31 PM | Show all posts

sebaknya tgk video ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 08:21 PM | Show all posts
mak fatimah pun sakit teruk kan....tapi tak disclose sgt....

Reply

Use magic Report

Post time 25-5-2019 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
toynme replied at 25-5-2019 08:21 PM
mak fatimah pun sakit teruk kan....tapi tak disclose sgt....

Moga family  Fatimah tabah..
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 11:43 AM | Show all posts

Bebudak ni famous duduk kat UK tapi kalo berbual dia guna dialek kelantan
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 01:46 PM | Show all posts
Semoga roh arwah ditempatkan di kalangan orang yg beriman
Reply

Use magic Report

Post time 27-5-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
CikB replied at 23-5-2019 01:26 PM
haah...x pernah ada gambar mr dad atau mrs mom setakat ni...suara je dgr.  tapi blh imagine mrs mo ...

I pernah baca dia tulis kat ig story dia.. Dulu dia kerja hebat juga,  tp resign sebab sakit.. Masa tu dah ada anak sorg,  then pregnankan fatimah tu mcm miracle.. Kalau perasan,  jarak umar umar dan fatimah agak jauh
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 08:35 AM | Show all posts
zafreen replied at 27-5-2019 11:43 AM
Bebudak ni famous duduk kat UK tapi kalo berbual dia guna dialek kelantan

yg viral dulu tu ke? lelaki dan pompuan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 09:00 AM | Show all posts
baru je follow arwah adam ni melalui fatimah and ali ...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Matakilat replied at 22-5-2019 11:22 PM
Mulut off course la bau garlic. Tapi here the purpose of kewujudan colgate plax . Badan saya tak b ...

Nanti nk kena try jugalah nampaknya bagus juga utk turunkan kolestrol kan
Reply

Use magic Report

Post time 30-5-2019 11:05 AM | Show all posts
fatimah's family blk x mesia mase adam meninggal?
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2019 05:44 PM | Show all posts
tokyojuliet replied at 30-5-2019 11:05 AM
fatimah's family blk x mesia mase adam meninggal?

mcm xditunjuk
tapi mcm tak

kesian kot fatimah
dia masih sedih and tak bole pergi sekolah

Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2019 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
tokyojuliet replied at 30-5-2019 11:05 AM
fatimah's family blk x mesia mase adam meninggal?

Tak dpt nak balik, omar mokhtar ada exam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.072141s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list