Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4964
View
167
Reply

Rasa diri hodoh sebab muka macam india

[Copy link]

Author: SelfEsteem    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2019 06:41 AM From the mobile phone | Show all posts
SelfEsteem replied at 18-5-2019 09:06 PM
Err racist ke just because you don't prefer certain people for your partner? I okay je dengan indi ...

Entah, I find it offended jgk la bila u cakap tak suka look like an Indian. Unfortunatelty tak boleh pilih features yg kita nak..

Nak lose weight senang, jaga makan bersenam (80/20), reduce calories intake.. makan tak jaga bersenam je tak jalan jgk..mcm mana nak buat, google, semua maklumat di jari jer skrg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 06:50 AM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 19-5-2019 06:41 AM
Entah, I find it offended jgk la bila u cakap tak suka look like an Indian. Unfortunatelty tak bol ...

I faham memang offensive. Sebab tu lah mukadimah I mintak maaf awal2. Ni pun I bukak kat malay forum sebab I tahu mostly malay.

Kalau bukak kat forum lain maunya tak bernafas sebab kena kecam.
Untuk tips kurus tu I akan cuba.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Indian lawa la u. Semalam kami gi bazar cari kuih then akak yang jual kuih tu macam anak mami gitu, kulit gelap and all tapi anak i tengok then cakap kat i, mami that auntie is pretty. See, budak 6 tahun pun reti.
Ala indian yang kacau kacau u tu mesti x hensem kan, kalu hemsem rasanya layan je ye x. Hahahaha.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Rainrein replied at 19-5-2019 08:10 AM
Indian lawa la u. Semalam kami gi bazar cari kuih then akak yang jual kuih tu macam anak mami gitu,  ...

Sokong ayat last tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Haha.. TT india pun lawa apa? Aku dulu pernah couple dgn india relaks je
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:10 PM | Show all posts
ada jugak kawan ai muka cam india tapi kawen laki muka melayu sis.. sabar yea mungkin belum sampai jodoh.. tapi  kawan2 ai yang anak2 mami penang dan india muslim kebanyakkannya akan berkahwin sesama keturunan depa juga sis.. family kenalkan kot
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 01:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalo da muka mcm india, kurus ke gemuk ke ttp muka mcm india jgk. India pun ada yg kurus.

btw apa masalahnya ni? Melayu biasa la ada mcm2 variasi. Ada melayu yg rupa india, cina, arab, african, bangla, pakistan, kemboja.

ini realiti.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by SelfEsteem at 19-5-2019 01:49 PM
otai_g replied at 19-5-2019 01:29 PM
Kalo da muka mcm india, kurus ke gemuk ke ttp muka mcm india jgk. India pun ada yg kurus.

btw apa ...


Dunno? Just wonder I don't attract many indians before compared to now. Bukan semua orang ada features yang sama anyway. Some gemuk macam tong dram pun muka dia tak berubah. Some gemuk features muka change.

Tengok ajelah berita yang  lelaki muka passport lain sebab dia dah kurus.

Masalahnya aku stress kenapa aku attract bangsa tu je sedangkan dulu tak ada pun.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
If u dah cuba nk kurus xboleh, ubah la gaya penampilan. Ada je yg plus size good in style. So, u try la, ubah gaya mekap, gaya dress up, gaya rambut or tudung. This pun bole help to boost ur confident level..

If dah ubah still yenna yenni comes to u, just take the positive side, maybe u can berkawan with them. Ade je yenna yenni yg handsome. Who knows, some of them attracted to u ke one day..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Cuba sebut u macam sapa
Nak terbayang membayang ni

Kavitha Sidhu
Kencana
Inul Aishah
Nabila Huda
Aishwarya rai
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka sy mcm India. Kulit pun. Sedih plak baca. Hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
SelfEsteem replied at 19-5-2019 08:28 AM
Sokong ayat last tu

I harap ade Indian yg kacak approach u.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
hanie_z replied at 19-5-2019 02:25 PM
If u dah cuba nk kurus xboleh, ubah la gaya penampilan. Ada je yg plus size good in style. So, u try ...

Thanks a lot for the advice
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 19-5-2019 02:51 PM
Muka sy mcm India. Kulit pun. Sedih plak baca. Hurmmm

Awak tipu. Saya tahu awak cantik dan tak macam india
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Satu je sis nak tanya....boobies hang besaq dak? Kalau besaq boobies & pungkoq chances are depa suka (most of them, anyways...ada suka hat kuruih2).
Sis ada Indian features yang cemana? Hidung paruh burung ka? Warna kulit gelap ka? Yang tak boleh nak ubah tu kena terima lah seadanya....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-5-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
putericahaya999 replied at 19-5-2019 02:45 PM
Cuba sebut u macam sapa
Nak terbayang membayang ni


Kulit nabila huda. Dulu ada kawan my mom cakap muka I macam rekha?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Lah tt awat pikiaq mcm tu.. iols rasa india lawa2 la, features muka elok je cuma kulit la x putih mcm cainis. Ni mesti uols pikir mcm typical meleis ni, asl putih nampak lawa, camtu ke? Dah2 buang pemikiran camtu, cuba pikir positif kot2 la nanti yg berkenan kt uols mcm muka shah rukh khan ka, xkan tak mau kot?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by BedahBedul at 19-5-2019 03:05 PM
SelfEsteem replied at 19-5-2019 02:59 PM
Kulit nabila huda. Dulu ada kawan my mom cakap muka I macam rekha?


Pergh kalu mcm rekha lawa tu, patut la depa ramai2 approach, hanya jauhari mengenal manikam gittew.. take that as a compliment tt, bkn senang bangsa lain nk jatuh hati kt lain bangsa kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
SelfEsteem replied at 19-5-2019 02:57 PM
Awak tipu. Saya tahu awak cantik dan tak macam india

X caya sudah. Sy gigih tepek krim n bertukun kt BFT utk cerahkan kulit. Nk cucuk bg putih, takut pulak. But all my life i itam n org ingat i anak mami (versi itam).
Beza sy dgn awk, sy percaya kulit sy x define who i am. N sy x fikir kena approach by Indian tu penghinaan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:06 PM From the mobile phone | Show all posts
U ada darah mamak ke?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.081071s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list