Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6783
View
167
Reply

Rasa diri hodoh sebab muka macam india

[Copy link]

Author: SelfEsteem    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 12-6-2019 11:56 AM | Show all posts
SelfEsteem replied at 12-6-2019 11:39 AM
Saya yakin bukan..rasanya tak pernah pun ada kawan macam hang. start benci india masa second/thi ...

yaaaa dik...hakak sudah 30
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2019 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dik non...why dont u try to love urself first...embrace the way u r now...kurus or gemuk is not the point of attracting men...unless jenis yg mata keranjang. If a man likes u...he will love you either u r skinny or fat..the most important thing is ur self esteem...never look down on urself

Try approaching men that u suka...takkn laa they akn lari bila u dtg dekat kn..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2019 03:22 PM | Show all posts
hye tt ..  we are in   the same  boat .. mana -mana i p , org akan ingat i indian . kebetulan my great grandfather indian. tp , i tak pernah malu pun malah proud of it . lain dari yang lain. lelaki mmg ramai yg nak dekat dengan i , i pun tak tau why? dan most of them are married man . ada sorang married man nie , i kawan dia atas urusan jual beli perfume. 1 day tu, i up status kat whatsapp ( dan i tujukan status tu kat my soulmate actually) tapi mamat nie  udah ingat i tuju status tu kat dia . sebab apa i cakap cam tu dia reply icon kenyit mata kat status i . kalau sekali dua tak pe , tapi bila dah lebih mmg i terpaksa block jawapan nya .. dan 1 day tu mamat ni was staring at me lama gila . dia mmg suka pandang pandang i setiap kali dia nampak i .

and i was lucky sebab i add dia kat my ig . di sebabkan i dah hangin dengan dia yg suka dok pandang-pandang i . i upload love quotes  banyak kali . tapi dia still jugak pandang-pandang i . sampai lah last two weeks i up load quotes : kini ku menemukan mu  , cinta yang selamatkan hidupku . <<< nie lirik lagu sebenarnya dari kumpulan seventeen  .  the next day until now  : dia tak tegur i . i lega sangat sebab gerun lah di buat  dia jatuh cinta ngan i masak i.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2019 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 26-6-2019 03:22 PM
hye tt ..  we are in   the same  boat .. mana -mana i p , org akan ingat i indian . kebetulan my gre ...

Orang-orang nak dekat dengan u tu india ke? Baguslah u turn it in positive way. I jealous dengan orang yang boleh embrace je dengan their indian look. Sebab I memang tak boleh langsung. Rasa muka macam india ni jijik sangat
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Semun replied at 17-6-2019 10:16 PM
Dik non...why dont u try to love urself first...embrace the way u r now...kurus or gemuk is not the  ...

Haha mungkin I boleh cuba. The truth memang I tak pernah cuba approach mana2 Lelaki pun.
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2019 12:31 PM | Show all posts
SelfEsteem replied at 2-7-2019 12:15 PM
Orang-orang nak dekat dengan u tu india ke? Baguslah u turn it in positive way. I jealous dengan o ...

tak .. malay men .. ( setakat nie 3 org) , quite annoying sebenarnya .i doakan supaya you boleh terima `our special gift` from Allah .
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-7-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
msamyrazi replied at 2-7-2019 12:31 PM
tak .. malay men .. ( setakat nie 3 org) , quite annoying sebenarnya .i doakan supaya you boleh te ...

Jealous jugak dengan yang ada indian look tapi tak diserang pun oleh yenna2 ni. I ada tanya my mom masa muda dulu diapporach india tak. Tapi dia kat tak ada pun.
Reply

Use magic Report

Post time 15-7-2019 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Hi SE (self esteem)..
My mom brkturunan arab.. i dpt arab features. High cheeckbones, big eyes, sharp nose, petite.. kulit i gelap. So mmg org akan assume i ni beketurunan india.. xpun anak mami.. sbb org sllu ASSUME yg org arab (dan keturunannya) MESTI berkulit cerah gitu haha.. realitinya xsmua arab brkulit cerah gitu.. hehe

Dulu growing up, i mmg ada problem utk terima hakikat. And i cuba macam2 cara utk make me look less indian haaa..

But at d end i terima and embrace myself.. yg penting jaga kesihatan, take care of what u consume, rajin2 jaga muka ikut steps of full facial care regime, drink plenty of plain water.

Bila u dah terima yourself n yr being, believe me you will be amazed of what positivity can do to you! And do more networking. Bila byk brkwn you akan tau beauty is skin deep!

About lelaki india tu.. dont worry yg pnting u brjodoh dgn org yg baik.. yg jaga kita dgn elok.. kalau indian pun, baik budi pekerti.. why not kan? (mat saleh pun suka kulit sawo mtg n glp ni.. exotic kata deme )

Nnti apa2 nak tanya blh pm i ha love ya!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.075111s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list