Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
5666
View
167
Reply

Rasa diri hodoh sebab muka macam india

[Copy link]

Author: SelfEsteem    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 20-5-2019 01:21 AM From the mobile phone | Show all posts
I guess that's it . Thread mengarut kan? Perbincangan pun dah makin mengarut. Thanks kepada yang bagi kata positif. I guess I just agreed and take those yang cakap I dah tau apa punca so work on it sahaja lah meroyan kat sini pun apa I dapat.

So moderator dah boleh tutup thread. Maaf sekali lagi for this offensive thread. I rasa yang datang cuma nak menyakitkan hati tu pun maybe you're indian yourself? I thought this forum is the most safe been silent reader for years tak pernah detect any indian here. Tapi I sendiri yang take a risk for this thread so I telan ajelah.
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 07:01 AM | Show all posts
SelfEsteem replied at 18-5-2019 10:50 PM
I faham memang offensive. Sebab tu lah mukadimah I mintak maaf awal2. Ni pun I bukak kat malay for ...

Try la, good luck tt..
Pasal masalah u tu,anggap tu kelebihan u ada, masalah u ni biasa je.  I ada jgk dpt request, dm gak dari mat2 hindustan, paki arab semua tu, tapi I ignore je lah..simple. Buat habis karan fikir, benda tak perlu fikir buat apa nk fikir.
Btw u dah kawen belum? Jangan benci sgt tt, org tua cakap yg kita benci jadi jodoh kita nanti..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2019 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
Pasrah jer lah...aku ni pun selalu kena approach dengan orang cina, relaks je...
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 09:07 AM | Show all posts
Edited by Meiizu at 21-5-2019 09:15 AM

baca 1st page komen aku gelak2 ahahahh tepikir dah u ada keturunan india kot apa plak nak benci ,genetik,  hitam plak tu kan...tapi hujung2 baca nyampah plak tt ni garang.... geli sgt yindia , patut lah mendapat, gemuk boleh kurus tapi kalau dah malas, marah plak forumer lain jadi buruk perangai tau. .
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:25 AM | Show all posts
Macam India version urban ke version estet? India urban banyak cantik2, hot and hensem. Ko attract yang mana satu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:23 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 19-5-2019 04:34 AM
Formula turun badan :

Bakar lemak bakar lemak bakar lemak

u mean calories is it?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:26 PM | Show all posts
SelfEsteem replied at 20-5-2019 01:21 AM
I guess that's it . Thread mengarut kan? Perbincangan pun dah makin mengarut. Thanks kepada yang bag ...

why would u be ashamed of who u are? embrace it. i have indian looking friends , muka mamak2 muka minachi
even yang kawin ngan omputih australia apa nama raja ilya tu pun muka india juga.

yang menang dewi lepas tu kena tarik tu pun muka india jugak.

u kurus kan badan, groom cantik2 pasti ada yang tertawan
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 12:27 PM | Show all posts
remy ishak tu pun orang kata macam bangla. bagi hakak, hakak suka dengan pakcik remy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 21-5-2019 09:07 AM
baca 1st page komen aku gelak2 ahahahh tepikir dah u ada keturunan india kot apa plak nak benci ,gen ...

Saya marah yang nak komen cuma nak trolling aje.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 02:57 PM From the mobile phone | Show all posts
supermum replied at 21-5-2019 11:25 AM
Macam India version urban ke version estet? India urban banyak cantik2, hot and hensem. Ko attract y ...

For this question, I used to attract any guys and urban indians but dah berisi kepam ni memang estet sahaja.

So I say I look like urban indian when slim, look like indian estet bila gemuk. Sounds fair?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 02:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Oslo replied at 20-5-2019 08:10 AM
Pasrah jer lah...aku ni pun selalu kena approach dengan orang cina, relaks je...

Cina cantik apa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
nuryakmal replied at 21-5-2019 12:26 PM
why would u be ashamed of who u are? embrace it. i have indian looking friends , muka mamak2 muka  ...

Ya I should just do action dari meroyan. Thanks ya kaka mod
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 20-5-2019 07:01 AM
Try la, good luck tt..
Pasal masalah u tu,anggap tu kelebihan u ada, masalah u ni biasa je.  I ad ...

Belum kahwin.
Maybe I was mental breakdown masa bukak thread ni so sorry kalau I reply in anger atau banyak mengarut
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:08 PM | Show all posts
patut jd advantange la kt hang..

bg kurus balik pastu beli krim pemutih, isnyallah msti segak cam anak mami
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 03:10 PM From the mobile phone | Show all posts
manehnya replied at 21-5-2019 03:08 PM
patut jd advantange la kt hang..

bg kurus balik pastu beli krim pemutih, isnyallah msti segak cam ...

Saya cuba since ramai dah forumer kat sini bagi tips kurus
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:44 PM | Show all posts
Lorr.manis apa kulit gelap.adik aku kulit gelap, masa kecik memang macam anak india.mungkin sebab comot kot tapi dah besar ni lawa la pulak kulit itam manis gituh.iols jeles sbb iols cerah macam cina and kulit sgt sensetip tapi kulit beliau santek ajo
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
namr replied at 21-5-2019 03:44 PM
Lorr.manis apa kulit gelap.adik aku kulit gelap, masa kecik memang macam anak india.mungkin sebab co ...

Dari case saya, saya rasa saya embrace je warna kulit saya. Apa yang saya tak boleh terima my features change dari kurus ke gemuk. Really desperate nak 'look' yang dulu balik.

Tapi kalau ikutkan hati dipilih boleh putih tu memang nak le.. cuma situasi sekarang ni saya tak berani nak telan apa2 pills atau cucuk vitamins
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 03:58 PM | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 19-5-2019 02:04 AM
ok kuruskan balik kan senang.

setiap masalah ada jalan keluar - halangan utama EMOSI sendiri - S ...

ni abam/akk kaji cuaca yg keluar tb tu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
SelfEsteem replied at 21-5-2019 02:59 PM
Cina cantik apa

Haha...orang india pun cantik apa
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa la gitu TT. I suka features Indian. Sharp
Ive always wished I had my mothers side sharp features instead of my dad.
Apapun, TT. Macam forummer lain cakap. Exercise and jaga makan.
And smile a lot! Besides make your self look presentable
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.077597s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list