Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16877
View
142
Reply

[Edisi Innalillah] Pengasas Produk DnarsSkincare Meninggal Dunia Accident di Tha

[Copy link]

Author: kiah_mai_pulak    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-5-2019 03:09 AM | Show all posts
Innalillah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahhiwainnaialihirojiun
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 03:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillahiwainnailaihirajiun
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 05:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.
Pattani? Produk dia timbang kilo dari thailand?
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.. Seme cerita yg baik2 pasal arwah, moga rohnya tenang di sana, perginya pula sebaik pulang dari umrah... Allahu!
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Adamidam yang chef tu pun baru meninggal pg tadi
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
innalillah..
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
babyhubby85 replied at 19-5-2019 06:22 AM
Adamidam yang chef tu pun baru meninggal pg tadi

Adamdidam ni sakit apa? Family tak ezpose pasal sakit dia di socmed.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Alfatihah..semoga rohnya ditempatkan dikalangan mereka yang beriman dan dipermudahkan urusan keluarga..semoga muncul hartawan lain yang mengambil tempat beliau untuk berbakti kepada anak yatim/pusat tahfiz tersebut   
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah..salam takziah utk family aruah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah.. Meninggal dlm perjalanan nk buat kebaikan. Hidup pun rajin bersedekah. Moga arwah ditempatkn dalam kalangan orang2 beriman
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Wanita hebat yg patut dicontohi....
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 18-5-2019 10:55 PM
Moga amal jariah selama mana dia masih hidup., bina madrasah n sara anak2 tahfiz jadi asbab dosa2  ...

Kira ok ler ye klau menipu contohnye ler pastu duit hasil tipu tu bina semejid dn sedekah. Bg belen out gitu
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-5-2019 12:32 AM
Kira ok ler ye klau menipu contohnye ler pastu duit hasil tipu tu bina semejid dn sedekah. Bg bele ...

Dia menipu ke apa tu urusan dia dgn Allah.
Amal ibadah, kebajikan yg dia buat tu pun urusan dia dgn Allah.
Nko fikir diri sendiri je sudah..entah mcm mana keadaan nko bila mati nnti.
Adakah lebih bnyk kebaikan or lebih bnyk keburukan nko yg akan diperkatakan org ketika melawat jenazah nko nnti.
End.
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 08:54 AM | Show all posts
LadyCarefree replied at 19-5-2019 08:32 AM
Kira ok ler ye klau menipu contohnye ler pastu duit hasil tipu tu bina semejid dn sedekah. Bg bele ...

kira cuci dosa la mcm tu kan...
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 09:43 AM | Show all posts
nazzse replied at 19-5-2019 02:05 AM
Betul, dari post artis, kawan2 & rakan business semua memuji arwah, dari situ dah boleh nampak sik ...

ya barakallah sister ,sebuah komen yang murni dari sister
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 19-5-2019 09:43 AM
ya barakallah sister ,sebuah komen yang murni dari sister

first time aku tengok kau komen dengan bahasa yang baik2. Alhamdulillah
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:16 AM From the mobile phone | Show all posts
Innalillah
Rumah dia cantik btl..
Kalah rumah toklip yg npk pprt sgt
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Bukan ke beberapa ramadan yang lalu, ada siri Ketuk2 Ramadan shooting d Jepun, bukan shoot kat rumah arwah ni ke? Yg Rita Rudaini jd co-host tu.

Cuma pada masa tu, aiolss tau rumah tu pengasas skincare jgk. Atau rumah Kak Ton...  

Anyway semoga arwah ditempatkan di kalangan org beriman. Aminn
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2019 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Terus tengok utube pasal rumah baru sheols. Besar yakmat macam bangunan pejabat pon yer. Seorang yang pemurah..suka panggil dan jamu kawan2 dan sedara makan2 kt rumah.
Dia cakap segala impian dia semua dah tercapai..bantu orang susah,anak yatim. So Allah pon ambik dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.089427s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list