Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23582
View
304
Reply

"Pakai Baju Bulu-Bulu, Kuman!"-Komen Isteri Sheikh Muszaphar Shukor Buat Che Ta Bengang

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2019 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 17-5-2019 04:36 PM
Aku baru je pegi KPJ Ipoh aritu takde nampak pulak.  Okay nanti aku pegi lagi. Tapi aku pake jadi  ...

Dah tua pun bodo, banding hospital swasta dengan hospital gov. Lagi 1 bole je kalau ko nak datang pakai macam superman, spiderman, maria ozawa tu semua tapi mintak kebenaran bertulis la dari pihak hospital. Cakap dari charity sekian2. Gov hospital ni bukan jumud sangat tapi taknak la orang gila macam ko dengan che ta ni terlepas masuk. Bawak penyakit je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 04:47 PM | Show all posts
blekkep replied at 17-5-2019 03:43 PM
posing ngan pesakit pun nk kontrol cun muke kejung..awkward sgt nmpk die posing..dh la caption x ken ...

Tu dia, I pun tak faham concept overdress dia each time, kat mana2 pun sama even tengok bola and now ke wad kanak2 sakit.  If I am a PR person, I shld know lah this is not the time for me to outshine anyone, nak tengok org sakit mesti tunjuk kita boleh relate dgn segala kesusahan dan keperitan org di situ. Pakai lah yg nampak santai, more to casual formal kalau lawatan ini di atas undangan, baru lah nampak ikhlas dan kita adalah seorang prihatin terhadap kesusahan org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni tkbleh hidup klau mekap tak sekati dan baju sarat. Ada masalah insecurity dgn diri ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 04:54 PM From the mobile phone | Show all posts
didinfriends replied at 17-5-2019 04:41 PM
Masa bila dia kata che tatitu berkuman?dia kata pemakaian che ta tu tak sesuai sebab kuman bole me ...

Konar baring pulak engkau.  Dah dia kata berkuman mesti la dengan tujuan nak menghine.  Engko tu mude lagi dah bodoh..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Dr vs cikta... ofcos la aku setuju dgn ckp dr...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:00 PM From the mobile phone | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 17-5-2019 04:54 PM
Konar baring pulak engkau.  Dah dia kata berkuman mesti la dengan tujuan nak menghine.  Engko tu m ...

Orang bodo sombong macam che ta memang patut kena hina. Bukan first time buat benda bangang camni. Sampai bila hidup nak menongkat langit je.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:02 PM | Show all posts
Edited by AshkieLa at 17-5-2019 05:12 PM
syadq replied at 17-5-2019 04:40 PM
Kuman dalam hospital lagi merbahaya - menyebabkan penyakit dan ada yg rintang/resistance kpd antib ...

meols tahu tu..
tapi kanak2 dlm ward VS che ta..
i think the doctor lebih utamakan kesihatan kanak2/baby lagi2 yang memang sedang dlm pemantauan/treatment...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 17-5-2019 12:14 PM
Tak celuih nak simpan bodo tu kat rumah
Tepakse biaq ja bodo tu berakaq dlm kepala
Ruma ...


Because of acik I dah associate dia dengan lumut. Adoilah acik.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 17-5-2019 11:37 AM
tahnya..bukan nak gi amik award pakai baju gitu, sequin bagai..
#teamdrharlinajuga

Betul kesian kalau baby allergic
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazzbulous replied at 17-5-2019 06:41 AM
Beb,mmg skang doktr2 tgh lawan ..i bce kes prdk sajat kena saman tu,dktr tentera yg buat report dk ...

Bagus la
Harap Dr.Halina, Dr.Ninie, Dr.Amelda bergabung mcm depa bersatu dgn DON tu saman je retis2,celebrity2 bengap ni.
Depa ingat depa artis depa boleh berlagak n tak boleh ditegur.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:06 PM From the mobile phone | Show all posts
rosmahisham replied at 17-5-2019 11:41 AM
Rengsa aku dgn pengunaan "q" sheols dlm loghat utagha!!! "q" ka cheq??bkn ka "gha'!!!

Khennnzzzssss nak eja style rempit pon kena la lojik gak mcam aku ni hah hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Madel replied at 17-5-2019 05:05 PM
Bagus la
Harap Dr.Halina, Dr.Ninie, Dr.Amelda bergabung mcm depa bersatu dgn DON tu saman je reti ...

Nak buat camne, tukang bekap ramai. Dalam ni pun ada sekor. Dapat elaun bekap kot agaknya dorang ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:17 PM | Show all posts
ntah saja nak tau, kl nek ta sakit terlantar di hospital, pakaian camne dia pakai, masih mekap berkati n berbulu mata palsu kah...sekadar nak tanya jew
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Lepas kes cik kak ni.. Spital kalo nk jemput retis.. Dlm kad jemputan kena tulis dress code. Nak senang letak je BAJU KURUNG BATIK.. cam pakaian formal penjawat awam.. Setel!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Apo pakai baju sequin berjurai melawat pesakit2 kat hospital. Tak nak pakai baju biasa sbb takut kena kata miskin ke?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 06:03 PM From the mobile phone | Show all posts
laksmanabentan replied at 17-5-2019 03:06 PM
baju simple tak vogue sis..
tu yg gigih cari yg berjurai2 tuh...


Haah betul!
Ntah apa la kena mengena cik ta dgn spital
Ni dah jd camni spital sg buloh pun kena tempias la skali
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi memg pistal banyak kuman..
I ols pelik mak pak anak umur bwh 12 tahun.. Bwk g pistal.. Pas tu.biar kan baby golek kt katil kosong.. Helo.. Katil kau soh ank ko golek tu tk bersih..tilam tu dh brp.org berak..brp org mati.dhh..eeyuww
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 06:20 PM From the mobile phone | Show all posts
KucingBiru replied at 17-5-2019 12:10 PM
Go Dr Halina go!

Dah sampai masa intelectual group stand up dari biar retis retis bodoh ni buat b ...

Tp org bodoh sng triggered lepas tu suka berlagak dia lg byk duit walaupon bodoh
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
koser nekta ni

dia mesti fefeeling dia paling lawa gi spital..puiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa perasaan zain skg ni eh..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.102583s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list