Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23608
View
304
Reply

"Pakai Baju Bulu-Bulu, Kuman!"-Komen Isteri Sheikh Muszaphar Shukor Buat Che Ta Bengang

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Post time 17-5-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Defensive nenek ni, benda2 mcm ni mmg tak boleh, gift especially bunga2 pun tak boleh sebenanrnya kalau nak rigid
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:29 PM | Show all posts
aku nmpk baju tu jenis bulu+berkilat..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 17-5-2019 12:14 PM
Tak celuih nak simpan bodo tu kat rumah
Tepakse biaq ja bodo tu berakaq dlm kepala
Ruma ...

sampai ke harini i menanti gambar dinding berlumut che ta manenye acik? ni che ta okey..sheols perfectionist tauuu acik..pantang tauu..mane buleh sheols biarkan dinding berlumut?
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
motip overdress sgt? kalau nk pakai cenggitu ke pasar pun lantak laa..ni hospital laaaa nenek

dah tu balik dr hospital, kuman pun melekat kat baju tu lalu tersebar la kuman tu kalau org luar pulak..tgk meleret sah2 sapu lantai sekali kan

tak bole ke simple je nk melawat org? sdgkan bunge yg cantik tu pun tak buleh bawak masok..

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:34 PM | Show all posts
ade jugak nampak dia post gamba2 ni haritu.. memang tak sesuai langsung pakaian.. nak melawat je pon.. pakai simple2 sudehhh.. yang ke sekolah tu pon sama.. overrrr
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:36 PM | Show all posts
Aku org utara pun lemaih perut tgk caption....mengeja buat teghok yakmatttt....punya nak bg bahasa kedah tu jadi ulu banat la kira...

And selaku anak ex misi....aku setuju sgt ngn Dr Harlina nih....helok laa dia tegoq kat IG hang che ta...biaq berakai sikit... belajaq adab and benda2 do's and don't bila masuk spital.... hang rasa kalau hg dah sampai spital ngn pakaian camtu ada depa gamak nak soh hg balik tukaq baju ka....? Otak ada guna laa... kalau dah segak x gaduh pulun ngat aih...hg pakai jeans ngan tshirt sudah....


Memang laa patients suh duduk amik gambaq sama....nama pun PATIENT bukan doktor....depa sndiri pun mana tau bab2 hygiene care kat spital.... apa punya parpu laa hang che ta oiiii
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:37 PM | Show all posts
nak expect apa pompuan bimbo ni..
pada dia bulu = coat kulit binatang..
rambu ramba tu bukan consider bulu-bulu..
only rambu ramba
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kemain g hospital pakai sequin panjang penuh lip lap lip lap
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha wow dr halina.. kelakar nya issue ni.. pergi hospital pun nak melaram bulu bulu sequin adoiiii che ta
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:48 PM | Show all posts
#teamdrhalina aiyo cheta, grow up please.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:55 PM | Show all posts
g hospital jer kan. tak bole ke pakai pakaian yg simple
kemas dan tak sarat gitu..ptt sendri kene fhm lah.tu kan
hospital
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Bimbo dah Che Ta berpisah tada.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodohnya la rozita che wan ni..mengeja pun fail, dress code pun fail..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:00 PM | Show all posts
APE NAK HERAN DGN PERMPUAN NIHMASAK KAT KAMPUNG PON DIA PAKAI TUDUNG ADA ANTING2 TERJUNTAI TGH2 PANAS DGN BULU MATE PELESU

KONON2 TU TRADEMARK DIA AS RCW
TP AGAK2 LA
AKU RSE NNT MATI PON DIA TKNK PAKAI KAIN KAPAN WARNE PUTIH
MESTI NAK YG KAIN WARNA2 BULU2
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
prettyuglybabe replied at 17-5-2019 01:37 PM
nak expect apa pompuan bimbo ni..
pada dia bulu = coat kulit binatang..
rambu ramba tu bukan consi ...

Hahahaha kan.. siap ckp psl suhu. Org x ckp pn ko pkai bulu beruang cek ta oiii.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik ta ni sejenis yg ada rupa tp akal takde. Boleh la dikategorikan sbg bimbo. Dh la bimbo keras kepala plak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
makin nenek2 makin x pandai mengeja.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa slhnya pakai baju kurung ja..Simple dan sopan...Ayoyo
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
#teamdrharlina. Adoi bukan sungai buloh fashion week lah che tah oi.
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2019 02:36 PM | Show all posts

Varu Ku Tahoo

Yang Che Ta classy dari vinik avatar aku nih..  Hoi, kata orang berkuman tu woi..  Kalo aku yang tak glamer ni pon bengang.  Nak melawak macam tak seswai pulak sebab awak tu doktor.  Laki awak tu la ni dah helok dah jadi bape mithali..  Hang nak ape lagi?  Hang nak penampaq??

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.104438s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list