Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
18487
View
236
Reply

Aliff, Bella sah bercerai

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2019 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 16-5-2019 06:57 PM
Tapi documentation nak siapkan utk submission kemain tedious lagi noks


Orang yang bercerita n memuji kemudahan ni x pulak cakap pasal dokumentasi semua. Acceptable la kan kalau banyak dokumen yang kena sediakan untuk pergi sekali harung kasi settle.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 16-5-2019 05:24 PM

Apsal kepala dia buruk sgt smpai mcm tu..luka ke ape
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-5-2019 05:31 PM

Ksian kt ank..manja sgt terlentok je kt ayah..tp ayah cam haremm prangai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Heshe ulang ayat press conference zaman kantoi karoks dgn budak mona fandey wannabe tuh

Pakai spek itam, tenyeh2 idong mcm baru lepas nanges2, ulang ayat haritu, setel

Padahal baru minggu lepas ko mencelop bohsia lorong yg tindik kat lidah tu

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
m2506 replied at 16-5-2019 06:49 PM
knp aku nmpk air muka Bella masih menyayangi ex nyee

Btul..nampak mcm masih syg..mcm x marah pun..ksian dia..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:16 PM | Show all posts
Tahniah Bella sebab akhirnya buat keputusan yang bijak.. Aliff Aziz, sila balik ke negara asal.. Tak payah menyemak kat sini lagi merosakkan anak orang..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Bella.. Be strong. U deserve someone better.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
caramello replied at 16-5-2019 01:01 PM
Apsal kepala dia buruk sgt smpai mcm tu..luka ke ape

Baca kat ig kata buat tanam rambut.. part yg merah
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg geli tgk kepala aliff.. Aku ingt kan tuhan dh bayaq cash kena kudis kt kepala. Tanam rambut rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-5-2019 05:04 PM
Anaknya hanya melambai, nangis pun tidak bila serah balik kat Bella. Maybe dah biasa kena tinggal, d ...

Yeke?hmmm...meolllss kalu sbut psal ank ni mmg ade soft spot..ttibe sdih lak kt anak dorang tu..hmm
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa replied at 16-5-2019 05:21 PM
Tahniah Bella
Kadang2 i envy org yg bercerai ni
Mesti best rasa bebas je

Errkkk??chuollss pn nak bebas bak beburung di awan ke sistur?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 16-5-2019 08:20 PM
Rupanya Bella failkan penceraian sejak 21 mac lagi, dorang juga dah dipanggil tuk kaunseling bagai ...

Motip si bohjan nk nangis bgai??ke mse prosiding tu bru tw kne STD??ko da puas cikcur ngn minah2 bohsia mne tah alih2 dlm court nk nangis..propa lebeyyhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Shayang replied at 16-5-2019 08:27 PM
Sedih tgk anak dia, mesti dia babai  igt bapak nya g kije je kot taktau yg mak pak dah bercerai.
...

Kalu 20@30 thun dlu maybe la ank pyah nk tau prngai apak dy tp zaman skg bkak je google sume nmpak..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Papepun kesian kat anaknye tu la, bapak kaki betina, mak kaki meroyan. Moga baik baik je kamu ye nak.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Nk tgk brapa hari je mamat ni meroyan . Ntah2 smggu lagi leak gmba baru lg lol
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Motip sgt aku sedih yakmat tgk budak bella ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by namieamuro at 16-5-2019 10:08 PM
sleepandream replied at 16-5-2019 07:10 PM
aliff boleh jah survive dalam industri neh...
melayu kan cepat lupa....
luna maya aman2 sajork bua ...


luna maya gossip tak kuat kt malaysia sini..stakat aksi adegan terlarang yg femes kt sini

alep ajis dgn kisah mencurang nye dh byk kali bikin acik bawang naik darah.

jd mbak luna dgn alep kes berbeza mbak luna diberi peluang dan org move on dr kisah itu..alep? bole jd lps ni netizen bole maafkan atau diboikot je teros?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:07 PM From the mobile phone | Show all posts
m2506 replied at 16-5-2019 06:49 PM
knp aku nmpk air muka Bella masih menyayangi ex nyee

Memang dua2 mengaku masih sayang satu sama lain.
Gigih tau aku nengok video setengah jam kat youtube.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
best of luck Bella..akhirnye i salute jua dgn uols..moge Bella kuat dan teros kuat demi anak..

toksah la nak nangis alep..kalau ade sekelumit rase bsalah dan tgjwb dlm hati tu, xde la gigih membirah sane sini..duduk je la sgpore sane..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
apalah nasib anak ini..
IMG-20190516-WA0093.jpg
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.082603s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list