Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
16700
View
236
Reply

Aliff, Bella sah bercerai

[Copy link]

Author: Modngengade    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 16-5-2019 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap tanam rambut...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
hungryhenry replied at 16-5-2019 06:57 PM
Tapi documentation nak siapkan utk submission kemain tedious lagi noks

Fast track memang sekejap. Dokumen pun senang setel melainkan u memang takde original sijil.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hahahaha bilamane pondasyen kawen penuh propa
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:54 PM From the mobile phone | Show all posts
greantea replied at 16-5-2019 04:32 PM
mudahnya dia lafazkan talak. mmg dah xde hati kat bini ye. baguslah dari dok siksa org tu. boleh la  ...

Mmang dr awal pon.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:55 PM From the mobile phone | Show all posts
NurAlia14 replied at 16-5-2019 05:30 PM
Jadi sume org slh la yg kate bella xnk keturunan ade penceraian..hebat bella hebat

Weyh pundek. Nabela sendiri yng jilat ludah dia
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
sehirkedi replied at 16-5-2019 06:33 PM
Sedihnya lihat wajah bela yg sayu. Berkali-kali hatinya dilukai cedera parah, namun dia tetap tabah  ...

Jngan berat sebelah menilai
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Merinding bulu tengkuk aku tgk kepala alip
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
HannahMontana replied at 16-5-2019 06:38 PM
Aku yakin Bella tu akan melutut balik nak balik ke Aliff.

tengok sajalah nanti.

Kehkehkeh rasanya alep tu yahooooo dh lepas dr keluarga nabela
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ka nate beruk alep ni mnangis spnjg prosiding? Mnangis gmbira ka?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:02 PM | Show all posts
Tahniah alif syukri dan alif satar anda dah buat keputusan bijak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:03 PM | Show all posts
hungryhenry replied at 16-5-2019 06:54 PM
Pakaian rasmi mahkamah syariah mmg kaler hitam ek?

biasa orang pergi mahkamah sebab kes cerai harta, jadi nak nampak sedih kena pakai baju hitam
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah la alip sbb lps ni bole bebas teruskn karier mu sbgai pussy hunter..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:07 PM | Show all posts
bulanbulat replied at 16-5-2019 06:25 PM
Kenapa kepala alip macam berkudis tu

tu treatment black head
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:15 PM | Show all posts
first time dalam sejarah malaysia acik bawang menang. tahniah onion aunty uncle kuat membawang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
LadyCarefree replied at 16-5-2019 07:55 PM
Weyh pundek. Nabela sendiri yng jilat ludah dia

Ah bkn sume bnde die nk disclose ade la tu sbb die ckp mcm tu yg penting die xbodo stay dgn jantan mcm tu tau x pundek
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
annabellaruz2 replied at 16-5-2019 04:28 PM
hak jagaan anak akan berkekalan dgn bella memandangkan alif ada rekod perangai buruk dan rosak akhla ...

Mampu le dia nak nanggung nafkah anak nti?job pn dah tak lebat skrg...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:20 PM | Show all posts
statement alif ini pengajatan untuk saya untuk saya berubah
dah muak aku dengar
asal kantoi curang je bagi statement ala2 insaf
esoknya mencurang lagi

dapat plak family yang support anak main curang mencurang ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 16-5-2019 04:30 PM
Kesian bella...aku suka dia sbb comel..plk tu sebijik muka adik ipar aku yg comel jgk.smg kuat la..j ...

Rupanya Bella failkan penceraian sejak 21 mac lagi, dorang juga dah dipanggil tuk kaunseling bagai.
Yg pelik bila dia dah selamat bercerai org masih kecam gak, sudah2lah kita tak berada ditempat dia.
Lagi2 kalau kita ni belum kawen bagai kita takkan paham knp begitu kenapa  begini.
Percaya la setiap perpisahan tu menyakitkan walaupun penceraian itu adalah jalan yg terbaik.
Pompuan nk bercerai bukan mudah kena ada sebab yg kukuh.
Td aku baca berita hakim tanya bella knp dia nak bercerai dia ckp laki dia byk kali curang dan dia pun ade bukti gambar dan video.
Dorang pun dh tak duk sebumbung selama 3 bulan.
Alif nangis masa prosiding, harap alif tak culas ya bayar nafkah anak bulan ni dh kena start bayar rm1000.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:27 PM From the mobile phone | Show all posts
PinkyPie replied at 16-5-2019 05:31 PM

Sedih tgk anak dia, mesti dia babai  igt bapak nya g kije je kot taktau yg mak pak dah bercerai.
Lg sedih kalau dia tahu pangai sebenar si bapak.
Tadi pun hakim dah pesan jgn cerita keburukkan pasangan masing2 depan anak.
Ya itulah sebaiknya tolonglah ye sapa2 yg bercerai berai jgn sesekali burukkan pasangan korang depan ank. Hasut anak benci bapak/ ibu.
Sudahnya ank membesar dgn benci pd bapak/ ibu sendiri.
Lindungilah hati anak masing2 ckp je bapak bukan tanak jumpa dia sibuk,bapak sayang n bla2.
Biar anak pikir bapak tu mmg sayang kat dia walopun hakikatnya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh la alif  bebas mecalop lepas ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
1.348394s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list