Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
4017
View
60
Reply

Dua Tahun Sengsara Suami Sumbat Handle Motor Dalam Faraj

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2019 01:46 PM | Show all posts |Read mode
Wanita menanggung kesakitan selama hampir dua tahun selepas suami memasukkan pemegang (handle) motosikal ke dalam farajnya.








Memetik METRO, mangsa berusia 30 tahun itu dilaporkan dimasukkan ke MY Hospital di Indore, Madya Pradesh Isnin lalu selepas mengadu tidak tahan sakit perut.


Selepas imbasan X-ray dan CT menunjukkan pemegang motosikal berkenaan berada di dalam uterus, usus kecil dan pundi kencing mangsa, ibu enam anak itu segera menjalani pembedahan pada pagi Selasa.








Seramai 19 doktor terbabit dalam operasi itu yang mengambil masa empat jam bagi mengeluarkan objek berkenaan.


Dr Sonia Moses berkata, mangsa mendakwa objek berkenaan disumbat ke dalam faraj oleh suaminya yang ketika itu berada di bawah pengaruh alkohol.


Mangsa diugut suaminya supaya merahsiakan kejadian itu daripada orang ramai.




Foto: METRO/Cover Asia Press



"Objek itu berada di dalam tubuhnya selama hampir dua tahun sehingga organnya mengalami jangkitan teruk akibat terkoyak dan terhakis menyebabkan mangsa terseksa menanggung kesakitan.

"Bagaimanapun, kami berjaya memulihkan pundi kencingnya dengan memasukkan stent," jelasnya.


Namun, mangsa dilaporkan dia tidak lagi boleh mendapatkan zuriat dan kini dipantau dalam unit rawatan rapi (ICU).


Difahamkan, polis menahan suaminya sebaik menerima laporan daripada mangsa. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 01:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg macam mana boleh 2 tahun dok dlm tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 01:58 PM | Show all posts
pelik2 jantan skrg
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
takde ke story yang membina skit dari citer gini.
jgn ada yang ikut..sudah ler.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 01:59 PM | Show all posts
wth???!!!!!!! tak sakit ke selama 2 thn tu bawak benda tu??? berat, berkarat, infection!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:02 PM | Show all posts
Laki bini sama2 tolol, cacat akal.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:03 PM | Show all posts
Ya ampun bang oii...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:13 PM | Show all posts
dalam masa 2 tahun tu, laki dok rodok lagi pakai konek dia!!!! aduiihhhh celaka tul!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:15 PM | Show all posts
dalam masa 2 tahun tu, laki dok rodok lagi pakai konek dia!!!! aduiihhhh celaka tul!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
astaga... wtf did i just read??? 2 tahun?? handle motor?? lakinya ni tubik dari neraka ka
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Jesus. Farking. Christ.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:40 PM From the mobile phone | Show all posts
adooiii menyesal aku baca story nih.. aku pulak rasa ngilu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 02:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mental...syok agaknya tgk bini menangis sakit..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang patut pun takyah beranak lagi
Dah 6 anak, laki pun sialan macam tu
Takyah beranak n report polis je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:13 PM | Show all posts
setannya laki tu.
kesian si isteri
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:17 PM | Show all posts
Bini pun bimbo. Dah nak jadi isi dh handle moto tu. Nasib kau tak jd laki berkonek bagai dekkk
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:20 PM | Show all posts
speechless..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:22 PM | Show all posts
yena yeni ni mmg pelik2 perangai ngesek kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:23 PM | Show all posts
seksa pmpn tu
knp ko x mntk cerai je
laki ko tu binatang
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:25 PM | Show all posts
x sangka boleh hidup dgn handle motor tuh dlm anu dia lbh 2 thn
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.130913s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list