Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
14029
View
133
Reply

Gambar Aliff Aziz Cium Mulut Dengan Perempuan Lain Pula Tersebar

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-5-2019 11:18 AM | Show all posts |Read mode
Yakinnya kamu, hebatnya kamu Aliff Aziz! Lepas kecoh selfie separuh bogel dengan Nismel, satu persatu lagi aib keluar.


Terbaru gambar-gambarnya bercumbu dengan perempuan pula tersebar.



Foto: FB

Tengok gaya macam dalam kelab malam tapi tak pastilah sebab tak ada sumber sahih yang mengesahkannya.


Tapi apa yang penting Aliff dah dilabel sebagai jantan tak guna oleh netizen Malaysia.



Foto: FB

Kesian betul dengan isterinya, Bella Astillah dan anak kata mereka.


Namun tak dapat dipastikan gambar-gambar ini adalah baru atau gambar-gambar lama yang sengaja disebarkan semula.



Foto: FB



Ada yang mendakwa wanita-wanita tersebut merupakan model. Setakat ini identitinya masih kabur dan belum dapat dipastikan.




Foto: FB



Dah berapa banyak perempuan agaknya ni? Tak cukup jari nak bilang.


Nantikan jelah apa lagi gambar yang keluar lepas ni. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:20 AM | Show all posts
dh knp makin byk pic2 x senonoh heols
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:20 AM | Show all posts
aduhhhh...bulan2 puasa ni.

dah kenapa la Aliff ni..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:24 AM | Show all posts
gambar lama kot.. sbb dlu2 sblm kawen pn ada gosip sama mcm ni.. ke ngn org lain?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:26 AM | Show all posts
mesti pompuan2 tu perasan depa hot..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tabahlah.. . Berat ujian suami isteri ni...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:32 AM | Show all posts
ini lah pencinta wanita..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:33 AM From the mobile phone | Show all posts
ni macam story lama je? netizen korek balik ke cemana
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:35 AM | Show all posts
Gambar lama nie, latest dia pakai braces kan
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by ALDRIN at 16-5-2019 11:37 AM

Pics mabok2 nih.....seronok stok2 B*s & tiktoks rempits been upgraded sbb retis dah masuk line.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:36 AM | Show all posts
sape tah haritu ade tanya kat bod ni, bulan pose tahun ni ni xde gosip punai ker?

sbb katanya tiap2 tahun bulan pose ade kecoh gambo panas

huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:36 AM | Show all posts
gayyytoohhhhhhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:37 AM | Show all posts
ce buat list bergambar kat page depan senarai2 penyedap aliff ni ........
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:50 AM | Show all posts
HALAU balik singapore je la.... membusuk mereput di Malaysia buat apa....menyemak je mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:52 AM | Show all posts
dlm 1 malam, macam2 pompuan ko peluk cium

dah sakit kelamin belum tuh?
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:55 AM | Show all posts
uihh please..still lagi bini nak hadap OMG
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 11:59 AM From the mobile phone | Show all posts
Gambo lama ke baru ke, totap alip ni tak berubah. Sama jah perangai. Bella jela kesian tersalah pilih suami Moga ada jodoh lain untuknya
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 12:02 PM | Show all posts
panjangnye jari
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu sebelum kahwin bella kata manusia boleh berubah  emmmm.. x berubah pun
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Berambus la nko sana balik spore.
Kat sana nko nak berzina, menyundal tak ada siapa yg kisah.
Semalam aku bebuka kat SR Aeon Jusco., mamat melayu spore dgn bertatoo berbuka sesama2 dgn family, mak elok je bertudung tapi bini dia kemain seksi rambut karat.
Budaya kat sana dah mcm Indon..huru hara.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.111010s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list