Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
2306
View
37
Reply

Bapa Tiri Hukum Anak Berbogel Depan Rumah

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2019 04:24 PM | Show all posts |Read mode
Sudahlah dihukum berbogel depan rumah, kanak-kanak lelaki diugut dipukul dengan penyapu oleh bapa tirinya.


Lapor Harian Metro, mangsa berusia 11 tahun itu dipercayai dihukum bapa tiri untuk berlutut dalam keadaan tanpa seurat benang dengan kedua-dua tangan diangkat ke atas.


Kejadian dikatakan berlaku di Jalan Kampung Koboi, Taman Doven, Sungai Siput, semalam.




Kredit foto: FB




Difahamkan, laporan polis dibuat ibu saudara mangsa selepas rakaman berdurasi 9 minit 33 saat itu tular di laman sosial sejak semalam.


Dalam video berkenaan, lelaki terbabit dilihat mengacah untuk memukul mangsa yang kelihatan menangis ketakutan dengan objek seperti rotan.


Ketua Polis Daerah Sungai Siput, Superintendan Mohd Khaizam Ahmad Shahabudin mengesahkan pihaknya menerima laporan daripada ibu saudara mangsa malam tadi.







Siasatan awal mendapati, suspek berusia lingkungan 20-an itu merupakan bapa tiri mangsa.


Mohd Khaizam menjelaskan pihaknya akan mendapatkan laporan perubatan mangsa bagi mengenal pasti sama ada wujud unsur penderaan.


Katanya, selain saksi kejadian, polis akan mengambil keterangan individu yang merakam dan menularkan video bagi membantu siasatan mengikut Seksyen 31(1) Akta Kanak-Kanak 2001. - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
x agak agak nk menghukum kot yer pon..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:27 PM | Show all posts
yg ambik video tu mesti tarak telur bacul

sembunyi2 rakam sebab takut kena bogel sama



Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:28 PM | Show all posts
nak rakam tapi takut

cambabi

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:32 PM | Show all posts
sian budak tu dah besar, malu dia. Penderaaan mental.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:35 PM | Show all posts
ni mesti pengundi PH
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:36 PM | Show all posts

kompem, yg dera dgn yg rakam

dua dua PHundekk punya cai




Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mesti hilang kelayakan hak penjagaan anak ibu dia berkahwin dengan lelaki mental suka dera anak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:48 PM | Show all posts
sg siput kawasan india. jiran depan rumah rakam.... bergaduh la pulak india sesama india. jgn berparang sudah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi budak tu dah 11tahun disuruh bogel gitu dpn rmh..ni dah kira dera mental dan fizikal dah.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:52 PM | Show all posts
Mau trauma sepanjang hayat didera sebegitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 04:52 PM | Show all posts
ingatkan kat china td..tp pasni tau lah pendera tu jiran mana
yg rakam kan..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Celaka pedo babi
Siasat skali kot budak tu dah jd mangsa liwat pedo celaka tu

Eeeeiiiii

Hukum apa mcm tu
Pak tiri xyah nak memandai hukum2 anak orang lah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:07 PM | Show all posts
clarizsa replied at 15-5-2019 05:01 PM
Celaka pedo babi
Siasat skali kot budak tu dah jd mangsa liwat pedo celaka tu

celaka lagi si murung cam kau sikit2 fikir liwat fikir sex

otak karat berkali2 nak bunuh diri pun, failed.

bodoh sangat kau ni






Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:08 PM | Show all posts
hmm..macam2 kne ke smpai nak dera cmtu?bodo ape?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:27 PM | Show all posts
apa kesalahan dia sampai kena
hukum sebegitu??
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
hatikudus: sian budak tu dah besar, malu dia. Penderaaan mental.

Betul....kesian
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 06:27 PM | Show all posts
Apa bila dah besar nanti Kalau jadi perompak pdncuri isap dada kau bogelkan dan letak honey kat tool bapa Tiri tu dan kalau kau jadi doctor ka lawyer ke pm malaysia ke CEO KA kau jaga bapa tiri tu baik baik!

Tapi apa apa hal pun tonet budak tu nampak lagi huge dari tonet budak pensel hikea dalam teret nih!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 08:26 PM | Show all posts
Aku pernah nampak kat teluk intan bangsa ya sama ikat bdk kat tiang eletrik ..  Cian bdk tu dah la pns .. Nk tlng nenek dia ada dpn pintu .. Tapi teringat2 la kesian bdk tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 08:36 PM From the mobile phone | Show all posts
EvieWanKenobi replied at 15-5-2019 05:27 PM
apa kesalahan dia sampai kena
hukum sebegitu??


Bapak kandung dia mungkin Kasta Sundra/Pariapapa
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.136140s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list