Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11070
View
113
Reply

"Punyalah Nak Kejar Duit," -Doktor Tengah Jahit Perut, Syatilla Melvin Selamba Promosi Gincu

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 15-5-2019 01:57 PM | Show all posts |Read mode
Punyalah gigih nak mempromosikan gincu bibir keluarannya, sampai dalam dewan bedah pun boleh.


Video yang dimuat naik oleh Syatilla Melvin di Instagramnya itu boleh buat sesiapa yang tengok pon naik seram.


Selamba je muka isteri Shaheizy Sam ni oleh gincu masa doktor tengah jahit perut.


  



Kapsyennya, "Dah nama pun KEKASIH, kompom laaa kami bawak ke mana sahaja walau dalam apa keadaan sekalipun. bagi chance laaa orang nak touchup lipstick lepas muntah. doc tengah jahit perut pun xde hal laa."


Di ruangan komen ada rakan artis, Puteri Aishah pun bagi komen menyatakan dia sendiri tengok pun rasa takut.


  



  



Ada yang kata, video Syatilla adalah video review yang paling win setakat ini!


Tapi dalam ramai-ramai mestilah ada yang mengecam kan?




Kata mereka tak patutlah masa ni juga digunakan untuk promosi produk.


"Kalau nak kejar duit pun agak-agaklah."


Entahlah, terpulang pada masing-masing nak nilai macam mana. Anda rasa okay tak? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 01:59 PM | Show all posts
bukan nak masut OT kena cuci mekap semua ke?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
huhu...biolah dia..lain org lain cara promo..apa2pun xberkenan aku dgn satilah ni..bingit
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pangkah XXXXXX besrar besar dia ni..blm.bukak mulut pun aku dh bingit.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Heran aku sam.pilih tila yg bingit kekwat ni
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:03 PM | Show all posts
Retis Malaya mangkin parah .......

Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam: bukan nak masut OT kena cuci mekap semua ke?

Itulah. Pastu barang2 asing boleh bwk masuk ke? Mcm tak hygienic je. Tak takut contiminated ke
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:25 PM | Show all posts
biarlah...bingit-bingit dia pon hujung2 sale lipstik dia gak yg mencanak naik
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:26 PM | Show all posts
bingit dia mmg btul2 kg.com
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:27 PM From the mobile phone | Show all posts
kt fb aku ada friend promo brg tilla ni..kekasih by the Melvin..set zahir set batin
Low class nma set2 brg
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:30 PM | Show all posts
apedehal replied at 15-5-2019 05:59 AM
huhu...biolah dia..lain org lain cara promo..apa2pun xberkenan aku dgn satilah ni..bingit

me too. tp syeriv tu comel gilerrr..kdg2 iols terpaksa mute vid sbb suara ibu dia lagu tu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:39 PM | Show all posts
aduh..sampai gitu sekali yer nk promote..

konon2 rare la cara promotion tu..

mmg pelik2 dah perangai retis kt malaysia ni..

terlampau nk kaya sanggup buat macam2..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Weyh biar betul dia ni. Sibuk mekap plak. Iols time czer hanya mampu berdoa zikir bagai mintak dipermudahkan sbb nervous yols
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:47 PM | Show all posts
umbut replied at 15-5-2019 02:02 PM
Heran aku sam.pilih tila yg bingit kekwat ni

ye beb
aku mcm rasa dia matchy2 dgn fazura (manisnya cinta)

tapi mana nak sorok patah amin plak
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:53 PM | Show all posts
kucingitam replied at 15-5-2019 01:59 PM
bukan nak masut OT kena cuci mekap semua ke?

ye wei
aku kena bedak 2017
nurse xkasi pakai deodorant / perfume pon ok..
aku bukan beranak k.. tp bedah la perut.

hasil google:
Do not drink alcohol for at least twenty-four (24) hours before surgery.
Do not chew gum on the day of surgery. Bathe or shower the day of surgery.
Do not wear makeup, lotion, powder, deodorant or nail polish.


soo... how come she boleh?


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 02:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Sengkek sgt ke sampai nk kena promote brg kat OT? Jijik ok jijik. Sejijik ketawa mengilai sheols tu. Nak lawan ketawa sape paling bingit dgn bini azad jasmin ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 15-5-2019 02:02 PM
Heran aku sam.pilih tila yg bingit kekwat ni

Paling heran mak sam boleh berkenan dekat tilla. Air muka pon boleh nmpk jenis sombong & garang
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Hospital mana ni? Xde NGO nk file kan report ke? Tp mesti sam tilla dah sign surat ke apa. But still, i pandang sebelah mata hospital & doc tu sb demi duit korang sggup!!

Lg 1, x sejuk ke wei tgn tu???
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 03:03 PM From the mobile phone | Show all posts
armin replied at 15-5-2019 02:19 PM
Itulah. Pastu barang2 asing boleh bwk masuk ke? Mcm tak hygienic je. Tak takut contiminated ke

Akak masuk OT x kurang 5 kali. Semua x blh bawa masuk. Subang pun kena tanggal dan disimpan sblm masuk OT.
Kadang2 ada sejenis manusia yg ignorance..
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 03:09 PM | Show all posts
makeup mmg takleh pakai kan. aiols masuk hospital haritu, katanya sbb kot something wrong, doktor nak tgk muka kita pucat ke apa ke. kalo pakai mekap mmg tak nampak la pucat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.121047s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list