Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12
Return to list New
1132
View
31
Reply

INFO - ONLINE SHOP DIBUKA DI BOD JUAL BELI

[Copy link]

Author: adila39       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 15-5-2019 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Buritan replied at 15-5-2019 07:19 AM
Alhmdlh.. okla.. ini je yg pandai buat

ooo kat mana London ke? hik hik hik
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 08:03 PM From the mobile phone | Show all posts
adila39 replied at 15-5-2019 04:30 PM
ooo kat mana London ke? hik hik hik

Tak eh.. sepang ajo
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2019 11:21 PM | Show all posts
hotmak replied at 15-5-2019 10:58 AM
tq mod

saya jual kek lapis  nutella paling laku keras

Kuih Raya!!
sedapnya!
mana lagi?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2019 04:43 AM From the mobile phone | Show all posts
ipes2 replied at 15-5-2019 03:21 PM
Kuih Raya!!
sedapnya!
mana lagi?

kat jual beli bod doc
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 08:52 AM | Show all posts
Melorqe replied at 15-5-2019 02:09 PM
iols lupa nak tempah baju, nasib baik la dapat beli yg sedondot.. kekekeke

Iols tahun ni malas nak jahit baju melayu untuk anak2 dan hubby...tahun ni ingat nak beli kurta je utnuk diorang. Tapi masyaAllah...susahnya nak cari warna sedondon...bila dah jumpa warna, saiz pulak jadi masalah.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-5-2019 09:25 AM From the mobile phone | Show all posts
julia5094 replied at 16-5-2019 12:52 AM
Iols tahun ni malas nak jahit baju melayu untuk anak2 dan hubby...tahun ni ingat nak beli kurta je ...

heheheh.. sabar kak
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:01 PM | Show all posts
julia5094 replied at 16-5-2019 08:52 AM
Iols tahun ni malas nak jahit baju melayu untuk anak2 dan hubby...tahun ni ingat nak beli kurta je ...

kat jakel banyak uols.
tak pun primavalet.
primavalet pernah buat sales tinggal rm50 jah.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:07 PM | Show all posts
Melorqe replied at 16-5-2019 03:01 PM
kat jakel banyak uols.
tak pun primavalet.
primavalet pernah buat sales tinggal rm50 jah.

Tu la..ingat hujung minggu ni nak pergi survey...tapi hubby iols ni lain sikit perangai dia. Tak suka pergi tempat bersesak2. Padahal tu la kenikmatan hari raya...dapat bersesak2 cari baju raya...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 03:17 PM | Show all posts
julia5094 replied at 16-5-2019 03:07 PM
Tu la..ingat hujung minggu ni nak pergi survey...tapi hubby iols ni lain sikit perangai dia. Tak s ...

iols pun tak suka bersesak
pergi area yg tak ramai orang lah.
tak pun pergi weekday.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2019 04:08 PM | Show all posts
nak post barang jugak bole tak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2019 11:52 AM | Show all posts
saya pun tak suka bersesak sesak...i never went to any jackel sales or what so ever.  so xtau nape ramainya suka...i just buy baju siap...senang cepat dan mudah. affordable but nampak mahal. senang..but tahun ni mcm malas nak beli pape lak
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2019 02:50 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073272s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list