Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1248
View
18
Reply

Benarkah wanita suka bau lelaki?

[Copy link]

Author: Daniel1818    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-5-2019 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Edited by Daniel1818 at 13-5-2019 11:47 PM

Sy berumur 21 dan parent travelling 1 hari, sy pun ambik kesempatan tuk coba sesuatu yg x pernah dibuat, pakai baju sekolah smpei lewat mlm, member laki & amoi dtg rumah kat rumah main game PS, movie, borak2 smpei 12mlm & sy masih pkai bj sklolah sengaja (tuck in) lagi haha, member semua pun x cakap ape2 ingat amoi suka kat bau laki
Sia2 jak usaha sy ni. I nyaris muntah bila angkat tgn sbab ketiak I x pernah bau sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 11:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Ape ko merepek ni syaitonnnn
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ko dah bukak pose ke lum dik??
kecelaruan identiti ko ni..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2019 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Yekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Ni macam thread satu lagi je yg cakap abg dia busuk pakai baju ketat
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
Sapa suka bau busuk

Perempuan suka lelaki wangi

Pakai perfume ke deodoran ke cologne ke

Tapi bila campur peluh busuk banga
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 05:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tt ni orang indon kah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Kau sekolah mana takde lencana sekolah?
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:10 AM | Show all posts
nope. perempuan suka lelaki yang wangie. sekian.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 08:28 AM | Show all posts
syok oo amoi ade umah dpt kongkek sama amoi
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 09:12 AM | Show all posts
blh sakit kepala kalo bau xbest.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 09:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Bau lelaki bukan bermaksud bau kambing..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya suka bau perfume romano men perfume.. haritu nmpk kt watson ada sale.. hopefully ada lg nk beli la balik nanti.. saya pompuan xpe je kn pakai yg laki hahahaha sbbnya
Wangiii!!
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2019 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Umur 21... pakai baju sekolah...
Nak xperiment pun..tggu dah nikah...xperimen dgn isteri dik oiii
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 06:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Catpaw replied at 13-5-2019 12:38 AM
Ni macam thread satu lagi je yg cakap abg dia busuk pakai baju ketat

Ahahahha..ni mesti abg dia yg busuk tu..euw
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2019 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
I rasa adik u pernah buka thread tak tahan bau abg busuk tak mandi sampai malam..
Plsla dekkk..balik sekolah mandi la..pakai deodoran..body spray..
Baju sekolah basuh n tukar everyday..
Kemaskan bilik..tuala kena sidai..
Takde perempuan yg suka bau lelaki busuk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-5-2019 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Huh? sejak bila adik I buka thread?
I memang pkai deodorant tiap pagi lepas mandi before ke skolah. I balik skolah pukul 130ptg, biasanye tukar baju mandi lepas makan mlm
Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2019 03:47 PM | Show all posts
errrrr ............................
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2019 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawan kakak iols mmg tebiat dia lakinya balik dari opis dia akan terjah bau ketiak lakinya, nasib lakinya keje dlm opis  kat PMO di Putrajaya nun so takde lah berpeluh sgt, klu kerja buruh kasar mau termuntah bau ketibas
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.110138s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list