Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
12Next
Return to list New
1209
View
21
Reply

9-1-1 Siri live-action di FOX

[Copy link]

Author: shaxa       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-5-2019 10:35 AM | Show all posts |Read mode
Edited by shaxa at 10-5-2019 10:35 AM

9-1-1 merupakan live-action TV series yang direka oleh Ryan Murphy, Brad Falchuk dan Tim Minear yang merupakan para genius disebalik drama popular seperti Glee, American Horror Story dan American Crime Story.

Siri ini telah diperkenalkan pada 3 Januari 2018. Pada ketika ini, musim kedua sedang ditayangkan di FOX. Berita baik untuk peminat siri ini, pada bulan Mac 2019, FOX telah mengumumkan siri ini akan diteruskan bagi musim ketiga.

Pelakon utama dalam siri ini:
  • Angela Evelyn Bassett sebagai Athena Grant watak Sarjan LAPD
  • Peter Krause sebagai Bobby Nash melakonkan watak Kapten LAFD
  • Oliver Stark sebagai Evan "Buck" Buckley melakonkan watak anggota LAFD
  • Jennifer Love Hewitt sebagai Maddie Buckley melakonkan watak first dispatcher 9-1-1 yang juga merupakan kakak kepada Buck

Trailer Season 1


Trailer Season 2



Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 02:17 PM | Show all posts
cerita pasal apa kak?
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:43 PM | Show all posts
iols layan siri ni. tak sangka pelakon Angela Evelyn tu umur dia dah 60 tahun tp body & muka nampak muda
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2019 03:44 PM | Show all posts


citer pasal daily task rescuer & police.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 04:24 PM | Show all posts
wadiunong replied at 10-5-2019 03:43 PM
iols layan siri ni. tak sangka pelakon Angela Evelyn tu umur dia dah 60 tahun tp body & muka nampak  ...

dia tu mana mana series memang muka dia resting-bih-face kan? impress betul dengan body solid dia. tak sangka dia sebenarnya dah 60 ye.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-5-2019 04:29 PM | Show all posts

cerita ni pasal rescuer yang ada - polis, bomba, operator 911.
macam macam perkara yang jadi daripada kes penyelamatan, kes domestic abuse, penyesalan seorang bapa yang sebabkan kematian anak-anak dan isterinya, sampai kepada cerita isteri yang terpaksa menerima suaminya seorang gay. kalau nak ikutkan rasanya dalam season kedua ni plot lagi besar dan mendalam berbanding dengan season pertama.





Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 08:29 AM | Show all posts
iols mmg layan siri ni...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 21-5-2019 08:37 AM | Show all posts
mejaputih replied at 21-5-2019 08:29 AM
iols mmg layan siri ni...

season 3 nanti uols rasa Buck masih boleh jadi LAFD atau dicacatkan untuk dijadikan keje biasa macam yang diimpikan girlfriendnya?
Reply

Use magic Report

Post time 21-5-2019 08:48 AM | Show all posts
shaxa replied at 21-5-2019 08:37 AM
season 3 nanti uols rasa Buck masih boleh jadi LAFD atau dicacatkan untuk dijadikan keje biasa mac ...

iols rasa dia x permanently cacat nnt..tp proses recovery dia tu akan melalui zaman depression...sian dia br beli rumah..
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:50 AM From the mobile phone | Show all posts
mejaputih replied at 21-5-2019 08:48 AM
iols rasa dia x permanently cacat nnt..tp proses recovery dia tu akan melalui zaman depression...s ...

Ntah2 dia jadi operator cam kakak dia
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2019 11:51 AM From the mobile phone | Show all posts
I mmg follow dri season 1.  Malam tdi kat dah start cerita baru. Terua i lupa nak tengok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-5-2019 11:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Yeehaw replied at 22-5-2019 11:51 AM
I mmg follow dri season 1.  Malam tdi kat dah start cerita baru. Terua i lupa nak tengok

Last week dah finale. Selalu rekod the entire season terus sebab suka marathon. Terkejut jugak pendek pulak series kali ni.
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 06:12 AM From the mobile phone | Show all posts
shaxa replied at 22-5-2019 11:58 AM
Last week dah finale. Selalu rekod the entire season terus sebab suka marathon. Terkejut jugak pen ...

Episode brp yg dah finale?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-5-2019 08:49 AM | Show all posts
mejaputih replied at 23-5-2019 06:12 AM
Episode brp yg dah finale?

Episode 18 finale season 2 aired on 13 May 2019. Kesian Buck dengan Diaz. Kali ni yang paling bahagia Capt Nash dengan Sgt. Grant. Bersabarlah kita tunggu season 3
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
shaxa replied at 23-5-2019 08:49 AM
Episode 18 finale season 2 aired on 13 May 2019. Kesian Buck dengan Diaz. Kali ni yang paling baha ...

Oh yg buck kena hempap tu last la ye..aah sian jugak diaz...wife mati..
Reply

Use magic Report

Post time 25-9-2019 09:33 AM | Show all posts
I selalu nampak pasal series ni dekat tv tapi tak amik port sangat sebab layan series lain time tu. Then, masa long weekend tu, saje je try layan this series and tak sangka pulak boleh sangkut tengok sampai Season 2.

By the way, semalam Season 3 dah start kan? Dalam series ni I suka dengan watak Christopher tu. Comel budaknya
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2019 10:08 AM | Show all posts


Season 3 start dah ditayangkan di FOX. Seperti biasa, opening season mesti cerita bencana besar. Season 1 - perkenalan siapa first responder ni. Season 2 - earthquake and now untuk season 3 it's tsunami. Can't wait nak marathon.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-9-2019 10:13 AM | Show all posts
BlackOpium replied at 25-9-2019 09:33 AM
I selalu nampak pasal series ni dekat tv tapi tak amik port sangat sebab layan series lain time tu.  ...

  


ha ah series ni kalau marathon memang layan. ni IG dia. dia ni punyalah suka dengan character Chistopher ni sampaikan luar set pon dia suka orang address dia as Chistopher
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2019 01:41 PM | Show all posts
tp air hasil tsunami dia bersih la  pulak...bkn biasanya air hasil tsunami ni keruh ke...
Reply

Use magic Report

Post time 25-10-2019 08:24 PM | Show all posts
season 3 dh start.. si bucky tu dah kenape nak saman capt nash.. orang ambik berat dia main saman2 pulak
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095773s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list