CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Sang_Pencinta

'Membazir, Dah Terlampau Kaya Ke?' - Netizen Terkejut Hartawan Beli Lemang Naik

  [Copy link]
Post time 28-4-2019 06:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau lah aku kaya.. Bila je aku nak shopping.. Aku pun nak naik heli jugak. Nak makan laksa.. Naik heli g kedah
Nak makan kopok lekor.. Naik heli g terengganu
Nak makan nasi kerabu.. Pergi kelsntan
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-4-2019 07:43 AM | Show all posts
So siapkah yg naik heli tu? Ada sorang tu komen ank dia takut nk langkah longkang..ank vvip mana plak ni weii yg takut langkah longkang
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke sedap sgt lemang dia?
I ni selalu rasa tertipu bab makan ni...
Orang sana sini citer sedap,  org beratur panjang nk membeli...
Tapi bila I try.....  Biasa2 aje pun..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 08:31 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 27-4-2019 11:52 AM
baby pian kot yg naik heli tu..

Hehehehe...suka kaka...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 08:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Teringat pilem yg Erra bunuh somi dia kat pulau...dlm pilem tu Erra pi mana2 naik heli

Yg lawaknyer masa Afdlin n Adlin pi rmh Erra...sapa tah minta jus betik...pastu org gaji kata tak ada sebb lupa beli betik...mcm tu kut
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 27-4-2019 05:42 PM
aku baru Terlayan film Los dan Faun (afdlin shauki,erra fazira,hans isaac) dlm film tu puan jasmin ( ...

Hehehe...kaka reply dulu baru baca you punya statement...sama lah kiter...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku sokong je orang2 kaya ni berbelanja. Kiranya boleh merancakkan ekonomi gittew. Buat apa nak simpan duit byk2, keep spending!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:20 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 28-4-2019 12:26 AM
U pnh try lemang kijal x? Stkt ni i rs lemang kijal yg best

Kt mana u lemang ni...dekat leh cuba...jauh tklah....haha...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 28-4-2019 09:35 AM From the mobile phone | Show all posts
cahaya_almas replied at 28-4-2019 09:20 AM
Kt mana u lemang ni...dekat leh cuba...jauh tklah....haha...

Kemaman, trg. Tp kalau lalu LPT mmg x jumpa. Kena lalu jln pantai. Stkt ni i rs lemang kijal the best
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:46 AM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 28-4-2019 09:35 AM
Kemaman, trg. Tp kalau lalu LPT mmg x jumpa. Kena lalu jln pantai. Stkt ni i rs lemang kijal the b ...

Jauhnya...lgpun tu bkn laluan i...lemang toki mmg i selalu lalu..n suamj pn selalu lalu..jd time tkde org tkperlu beratur dia sggh lah beli lemang...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Helikopter mmg boleh landing Kat mana2 je ke, bukan Kenna landing di padang lapang ke
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:22 PM | Show all posts
Not a problem at all if you are rich..bestnya kan kalau tetiba rindu nak makan seafood fly je mana2 negeri terdekat..perghhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:40 AM From the mobile phone | Show all posts
rezeki dia la kaya, yg kurang kaya sibuk dok mengata orang, bila nak kaya oooi
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedapnye mkn lomang dgn rendang tetiba teringat sesuatu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:52 AM | Show all posts
memang sesuai ke landing heli kat situ?...tanah sapa ko landing tu...ok ke pokok2 situ?...

yerla ko banyak duit pegi beli lemang naik heli....abis harta orang ko rosakkan per citer?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:13 AM | Show all posts
alahai netizen pun..kalau da org tu mampu naik heli apa ada hal
bukan mintk duit org pun
kalau aku mampu, aku pun naik heli tu
xde nya nk hadap jem..terhegeh hegeh kt jln raya tu
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 29-4-2019 09:31 AM | Show all posts
aku pernah tau sorang hartawan melayu nak g lunch kat langkawi.. dia kat kl masa tu..
ok start private jet dia g langkawi lunch.. pastu balik.. tp takpe la memang dia kaya dan mampu..
biaq p la kat dia..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 27-4-2019 09:50 AM
Aku kalau ade Heli pun Aku Naik je utk gi mana2..tak payah hadap jem...lagi2 nk balik kg time raya

Sewa je bro.....

Company aku kerja dulu memang tetiap mgu sewa heli hantar engineer
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:00 AM From the mobile phone | Show all posts
kucingitam replied at 27-4-2019 11:52 AM
baby pian kot yg naik heli tu..

Klu retis....mesti da mintak wartawan tgu dulu kt tempat tokki
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:08 PM | Show all posts
kalo aku kaya, aku tak naik heli..aku naik jet macam movie avengers tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-8-2022 03:45 AM GMT+8 , Processed in 0.077373 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list