Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23873
View
182
Reply

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2019 12:45 PM | Show all posts |Read mode
Foto: Google


Dulu bukan main rapat, bila sekali dah gaduh terus jauh!


Lebih kurang begitulah situasi yang berlaku di antara Sheila Rusly dengan Janna Nick.


Foto: Google


Tapi menurut Sheila yang mesra dipanggil sebagai Sis, dia dah lama memaafkan Janna walaupun masih belum mampu menerima perbuatan yang dilakukannya.


"Dia dah mesej minta maaf dan sebagai manusia kita harus memaafkan mereka seikhlas hati.


Foto: Google


"Saya dan keluarga sayang dia tapi saya tak nak orang ingat saya menangis sebab berlakon.


"Kalau saya tak sayang dia, dia tak berada di mana dia sekarang," katanya kepada mStar Online.


  



Tambah Sis lagi Janna dah selesa di tempatnya.





Foto: Google


"Kepak pun dah kembang besar dan luas. Semoga dia menjadi artis yang mampu membanggakan pengikut dan ambil iktibar dengan apa yang berlaku."


Mungkin masing-masing perlukan masa. Nanti baiklah tu. Bolehlah tidur lagi dalam bilik yang Sis sediakan khas buat Janna di rumah tu. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboii sedihnya sis. Ape la yg janna tu dh buat agaknya smpai cmtu skali terasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis habis lagi ke? Dah la tu.. kalau sayang, diam je la. Move on please.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:53 PM From the mobile phone | Show all posts
oooo sis dah selesai menghadamkah?
bagus la, nak2 puasa ni leceh ooo kalau ada masalah susah hadam/sembelit
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
teruk sgt ke apa yg janna buat tu..iols ni bkn la pemenat janna...tp aku rsa sis ni sentap janna da berkembang skang..xkn nak duk bawah ketiak sis jah, camna nak berkembang
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa kau buat jannah...walopon sis n tok sidang annoying tpi si jannah bingit ni pon mesti ada buat benda teruk sampai sis terasa sampai usus...tabahla sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa yg janna buat ni smpi sis kecik hati gitu??
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
over je laki bini ni.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa jelah masalah sebenarnya yach. Sampai dah tak jadi nyawa sis dah. Apa2pon move on jelah sis, carilah nyawa yg baru. Gittew
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Nana_Man replied at 26-4-2019 01:11 PM
Apa yg janna buat ni smpi sis kecik hati gitu??

Kesah nyeee sume org x tau laa apa yg si janna ni buat.. i ingt i jek yg tertinggal ketapi..

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:19 PM | Show all posts
igt kan dh setel dh aritu .
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
coyote_ugly0911 replied at 26-4-2019 01:19 PM
Kesah nyeee sume org x tau laa apa yg si janna ni buat.. i ingt i jek yg tertinggal ketapi.. :swea ...

Sama lah.. i ingat pasal i tak follow dorang nye ig, i tak tau. Rupa nya memang ramai yg tak tau jgk..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi ayat dia, kalau x sayang, janna xkan berada ditempat dia skrg.. Apa janna dh buat oi, reject pinangan tok sidang kah, reject lamaran anak sis kah.. Yenadeiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik kat sis. Bukan buat salah apa sangat pun, just tercakap belakang je, mungkin la dia cakap kat orang yg sis ni kongkong dia ke apa, tapi disebabkan sis dah anggap janna mcm anak tu yg dia terasa sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:47 PM | Show all posts
hmm yo lah tu. gimik jah kan nak promote drama nan sendu. padan muka drama ko tak menang dfkl haritu. nanti js pictures release drama baru gaduh lagi. lepas tu acah2 dah maafkan lah kepak besar lah peha besar lah apoo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Rupanya ramai x tau apa kes sebenar diaorg gaduh ye.. igt iolls je yg ketinggalan.

Takyah lah sis nak berkias2 sgt.. nak bgtau, bgtau je. Kalau x nak, diam2 then move on.
Asyik nk mengungkit cerita yg sama je.. mcm nk suruh org korek lg. Nampak sgt kecik hatinya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:51 PM | Show all posts
i rasa janna memang dah famous sebelum dengan sis ni kan?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayat macam janna nick ni naik semata mata sebab ko je.orang punya kerja keras ko taknak kira plak. Kalau power sangat, nape ayda mat aris ko tu sendu ditepian je sampai sekarang?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:10 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 26-4-2019 05:44 AM
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik  ...

Make sense jugak tu.. sbb tu sentap betul.. almaklum mulut janna tu lebih kurang gak mulut sis..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kepak tu bila bila masa boleh patah..

patah sayap bertongkat paruh
patah paruh bertongkat bahu
patah bahu bertongkat siku
patah siku bertongkat kuku

Keselesaan masa ni je, masa tengah hot.
Btw, tak minat dua orang ni
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118363s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list