Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23877
View
182
Reply

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 13-6-2019 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 12-6-2019 12:39 PM
bukan ngan budak tu je..ngan mak mamat tu pun dah close..ada tbca komen mak mamat tu..ckp Janna ni ...

Dah bercincin di jari manis nampaknya..
Moga yang baik2 aja
Screenshot_20190613_123246.jpg
Screenshot_20190613_123301.jpg
Screenshot_20190613_123309.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 03:07 PM | Show all posts
KimTY87 replied at 13-6-2019 12:36 PM
Dah bercincin di jari manis nampaknya..
Moga yang baik2 aja

kalau berita baik tuhh..jgn laa sorok2 ye dakkk..nak gak tumpang hepi..lagi2 kalu ngan orang hensem mix blood tuh
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 13-6-2019 03:07 PM
kalau berita baik tuhh..jgn laa sorok2 ye dakkk..nak gak tumpang hepi..lagi2 kalu ngan orang hense ...

Dini tu nmpk pemaluuuu. Innocent sgt. Comel gila. Nmpk both of them madly in love
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 08:14 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 13-6-2019 03:07 PM
kalau berita baik tuhh..jgn laa sorok2 ye dakkk..nak gak tumpang hepi..lagi2 kalu ngan orang hense ...

Opposite personality ngan jn
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:41 AM | Show all posts
Entresto replied at 13-6-2019 08:12 PM
Dini tu nmpk pemaluuuu. Innocent sgt. Comel gila. Nmpk both of them madly in love

kan berbudi bahasa..lembut tutur kata..Janna penah cakap ciri2 lelaki idaman dia gini laa..byk ada kat Dini..x merokok, soft spoken..tang solat tu..x pasti..harus lah baik kot..Janna dah besa mesti boleh menilai
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:41 AM | Show all posts
Entresto replied at 13-6-2019 08:14 PM
Opposite personality ngan jn

ya baru bahagia..completing each other
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:51 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 13-6-2019 03:07 PM
kalau berita baik tuhh..jgn laa sorok2 ye dakkk..nak gak tumpang hepi..lagi2 kalu ngan orang hense ...

Tapi haritu keluar artikel kt media hiburan Dini nafi bercinta ngan JN..
Kalau betul menjadi budak berdua nih macam tak sedap la pulak..beria nafi last2 jadi..takut kena kecam je..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Laku keras je JN skrg ni. Nmpk je selalu kt tv
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 09:58 AM | Show all posts
KimTY87 replied at 14-6-2019 09:51 AM
Tapi haritu keluar artikel kt media hiburan Dini nafi bercinta ngan JN..
Kalau betul menjadi buda ...

x jadi pun x pe laa..iols sokong je sapa JN ni pileh..jgn silap pileh sudehh..kawin lambat skit pun x pe,,kumpul duit byk2..dah banyak duit..ramai la mak2 datin nak buat menantu..
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:02 AM | Show all posts
bunga_sakura replied at 14-6-2019 09:52 AM
Laku keras je JN skrg ni. Nmpk je selalu kt tv

bukan TV je..produck2 pun berebut nak amik jadi duta..ni la income terbesar sorang retis..duta product..bayar riban2
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
bagus la theyol x rapat dah. rimas bila under her wing asyik ambik org yg sama berlakun. i kalau tgk drama yg shila berlakun dah agak mesti depa yg produce....bosan.

i ingat slama ni i sorang yg cringe bila janna n hub dia takda batas pergaulan...rupanya some others rasa camtu jugak

btw drama bila back to back pelakun sama jadi bosan hokayyyy....reaction i bila tgk drama baru dgn indon is "laaa muka ni lagiii"
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 14-6-2019 09:58 AM
x jadi pun x pe laa..iols sokong je sapa JN ni pileh..jgn silap pileh sudehh..kawin lambat skit pu ...

I pulak 50/50. Kalau dia kawen cepat2 ok jugak sebab memang dah elok kawen pun. Tapi bila i terfikir mak ngan adik-adik dia tu rasa macam kawen lewat sikit pun takpa. Ye lah selama ni semua yang dia buat memang untuk family dia kan. Kalau kawen awal takut terbatas semua tu. Nak2 si iris tu pun kecik lagi. Kita doa je lah yang baik2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:51 AM | Show all posts
KimTY87 replied at 14-6-2019 11:43 AM
I pulak 50/50. Kalau dia kawen cepat2 ok jugak sebab memang dah elok kawen pun. Tapi bila i terfik ...

JN muda lagi dowh..retis ni kalau kawin muda..susah skit laa..kalau I jadi JN..tangguh dulu kawin..kasi puas2 mak n adik2 bmanja..then baru laa kawin
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 11:55 AM | Show all posts
limesherbet replied at 14-6-2019 10:05 AM
bagus la theyol x rapat dah. rimas bila under her wing asyik ambik org yg sama berlakun. i kalau tgk ...

tengah laku..cenggitu la..kena hadam sampai muntah ijo..sok2 dah sendu..baru senyap..producer tgah giler2 carik dia and zahirah
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tengok story Janna dia buat makan2 kat hotel invite kawan2 dia macam orang yang elok dan disayangi je. Sis ni je kot ada masalah dengan dia
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 01:58 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 14-6-2019 09:41 AM
kan berbudi bahasa..lembut tutur kata..Janna penah cakap ciri2 lelaki idaman dia gini laa..byk ada ...

Dini jn mmg betul sorokkan relationship. Tapi semalam dini ada kat openhouse jn. Kawan kawan ramai dah kenal. Ramai speku mereka dah tunang
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:08 PM From the mobile phone | Show all posts
KimTY87 replied at 14-6-2019 09:51 AM
Tapi haritu keluar artikel kt media hiburan Dini nafi bercinta ngan JN..
Kalau betul menjadi buda ...

Tu jawapn klise retis Malaysia. Tup tup in relationship kekdahnya. Harp menjadila jn dini
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Banyakkan bersabar dua pihak.. ada hikmag
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 02:55 PM | Show all posts
nak cakap dia lah yang bagi rezeki / bukak pintu rezeki si janna ni? kalau betul maaf & sayang, diam je la
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2019 03:09 PM | Show all posts
Entresto replied at 14-6-2019 01:58 PM
Dini jn mmg betul sorokkan relationship. Tapi semalam dini ada kat openhouse jn. Kawan kawan ramai ...

maybe! sebab mak Dini and mamascha..asik berjumpa..mamascha ckp itu fav people dia..maklumlahh org sama2 utagha..mesti kemestri ada sambil asah2 loghat memasing..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099979s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list