Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23999
View
182
Reply

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-4-2019 09:17 AM | Show all posts
sis rindu jannah lettu..jannah pi lah jumpa sis je..yg lain tayah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:19 AM | Show all posts
Minami2013 replied at 26-4-2019 09:40 PM
Ya sis. Mase jemput janna dlm ketuk2 ramadan siap nangis2 promot janna anak yg baik bla2.  Ada sat ...

ada terbaca kat mana..sebabnya JN tak join left zana punya PC ari tu insted dia ada promo Vivo..so sis kecik ati sbb LZ ni dibuat atas permintaan JN yg nak sangat cerita unit uniform..tp kecik punya hal..boleh bincang lagi..accoding sis sebab krisis yg sgt personal nk diskus
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:40 AM From the mobile phone | Show all posts
Amboi hajah cyst... Bongkak nye kata kalau cyst x sayang, dia x kan berada di tempat dia skrg.
Aku bukan nak back up janna nick, drama dia pun x brp tgk, tapi cyst feeling2 rezeki n takdir janna tu di tangan dia kerrrrr.. Eh eh ehhh hajah..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa yang best benorr dgn janna nick ni sampai ramai sgt bbnu vote teriak bagai
Nak samakan dgn retis lain dia tertinggal jauh jugak la dari segi bakat pun biasa
Paling ketara masa menang dfkl dan satu dewan krik krik sbb waktu tu nur2 mengungguli dan yg terlepas dapat award adalah si amira
terkesian la pulak sbb mmg amira tgh meletop dan mcm aku ckp nak compare amira rosli, zahirah mcwlson semua ni jauh meninggalkan janna ni jadi aku tak faham
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:56 AM | Show all posts
Tolong la sesapa exposed pasal they ols
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 29-4-2019 10:33 AM
Apa yang best benorr dgn janna nick ni sampai ramai sgt bbnu vote teriak bagai
Nak samakan dgn reti ...

Bbnu mmg suka yg memekak2 mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:20 PM | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 27-4-2019 01:56 PM
Oppss... terjemput jd madu kah?

janna tu bukan lesbian pengkid ke?, kalau sheila rusly nak try janna make sense lah jugak.
apam sama apam jilat karpet.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:22 PM | Show all posts
GegarVaganja replied at 27-4-2019 07:13 AM
Bitch, please.
Kalau nak cerita, bagi habis sebab apa gaduh.
Ni sebuk nak suruh rakyat Malaysia s ...

kesituuuu jugak lencungan ko dik..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:24 PM | Show all posts
kau x minat janna....

cik shila pun entah apa2 lah.....

biar lah janna dgn cara  dia....

ke ko nak buat janna menantu...janna x nak...??
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:40 PM | Show all posts
Laaa tak abis lagi ke....sudah la tu mama  yang cantik...maafkan anak2 yang baru nak belajar,  sikit2 tu sentap jangan lama2,,,,hidup tak lama mana lagi.. balik nanti bawak yang baik2..pikir2 memang sakit hati, tapi kalau tabah Allah bagi ganjaran yang sangan besar dan di tinggikan lagi darjat awak disisinya. Mudah2an ini jadi pengajaran untuk dak Janna tu....

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:50 PM | Show all posts
generalsoap replied at 29-4-2019 10:33 AM
Apa yang best benorr dgn janna nick ni sampai ramai sgt bbnu vote teriak bagai
Nak samakan dgn reti ...

lain orang lain citerrasa..bbnu suka someone yg mcm janna..strong karekter dia..bukan setakat belakun je fans2 sekarang ni....racing masuk,naik gunung pegi,berenang suka,motor racing bole..tenguk wayang bercamping ..lasak sangat,,budak2 muda2 suka lah org2 yg cenggini..dia byk involve kan peminat dlm semua aktiviti dia..so fans sayang laa..fan based dia sgt kuat n bersatu hati..motto FC dia pun 'we are not fans,we are family'
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 01:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 29-4-2019 01:20 PM
janna tu bukan lesbian pengkid ke?, kalau sheila rusly nak try janna make sense lah jugak.
apam  ...

Huk aloh chuollss pon terpengaruh ke ngan alkisah sheollss ni geng nippon paint

Sheollss dlm diam tgh hangat berchenta dengan lelaki tulen yer
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 02:08 PM | Show all posts
menyampah meluat
sggp pjg kan bls ddm utk si senduk senget   
culan2 andartu
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 03:53 PM | Show all posts
Org tua2 ada pesan kita kalau nak kawan ke apa ke tak boleh rapat2 sgt. sbb bila kita bergaduh ke tercuit sikit ke, kan dah tak best, sentap. mcm kes sis ngan jana ni la....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Jangan anggap anak orang tu mcm anak kita
Jangan ingat kenal berpuluh tahun.. org tak bleh tikam sesama sendiri
Manusia tetap manusia
Manusia tidak perfect
Manusia punya hati..
Mohonla maaf seikhlasnya
Yang muda hormati yang tua
Yang tua kasihanila yang muda
Hidup hanya sekali
Bergembirala...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 01:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 29-4-2019 01:20 PM
janna tu bukan lesbian pengkid ke?, kalau sheila rusly nak try janna make sense lah jugak.
apam  ...

Like a siyess? Siyes...siyes sisturr?
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 01:33 AM From the mobile phone | Show all posts
pavlovachoc replied at 26-4-2019 01:19 PM
igt kan dh setel dh aritu .

Kan dia kata bagi masa utk dia hadamkan. Ni baru hadam kot.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 05:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Janna ni,dia boleh bercinta dgn lelaki tulen,kawin,dpt anak 10 org tapi masih dilabel lesbo..tabahlah diknon yg penting awak bahagia dgn pilihan hati awak tu btw,sis ni bising2 time ni,gimik je ke? Mana tau sbb drama baru nak keluar katanya
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 08:49 AM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 29-4-2019 01:50 PM
lain orang lain citerrasa..bbnu suka someone yg mcm janna..strong karekter dia..bukan setakat bela ...

Oh jadi betul la mmg dia biasa je tapi jenis byk masa nak luang dgn fans. Itu je la? Ok pelik tapi ok je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 09:09 AM From the mobile phone | Show all posts
generalsoap replied at 30-4-2019 08:49 AM
Oh jadi betul la mmg dia biasa je tapi jenis byk masa nak luang dgn fans. Itu je la? Ok pelik tapi ...


Biasalah la u,personal preference. Kalau u rasa dia biasa je,ada yg rasa dia luar biasa.kalau u rasa dia berlakon so so je,ada yg rasa lakonan dia bagus. Janna tu jenis yg bbnu mudah nak minat,sbb bkn jenis gedik2 and rajin layan fans.bila rajin layan fans,fans pon syg la. Janna tu maybe lakonan dia belum cukup mantap lagi,tapi ok lah dia bukannya kayu kayan pon,boleh berlakon. Plus,dia pon memang cantik,org cantik ramai la yg suka
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098505s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list