Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23985
View
182
Reply

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Org2 yg dominant mcm sis, azwan ali, chef wan etc ni mng susah nk bertahan lama kalau berkawan.. sbb dia rasa dia je betul..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 26-4-2019 01:44 PM
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik  ...

I rasa pun macam tu. Jn kantoi kot..ada yg ss conversation jn dok mengata sis..sis berjauh hati..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-4-2019 06:23 AM
Alahai kalo setakat mengata belakang je punnnn, yang ko nak sentap berair mata seropa budak jannah ...

I baca kat fb ade komen yg ckp suruh sis shila bgtau je la kenapa marah sgt. sbb die asyik terpikir sis marah sbb kantoi janna ngintai suami sis mandi.. adoi.. tergelak i..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 26-4-2019 09:05 AM
tapi bila tenguk bideo lama2 masa baik dulu..memang nmpak sangat kasih sayang kat mata sis tu..(ey ...

Ya sis. Mase jemput janna dlm ketuk2 ramadan siap nangis2 promot janna anak yg baik bla2.  Ada satu video tu janna tido, die kejut siap cium pipi usap2 kepala macam kejut anak kecik cam tu. Tu yg buat misteri sungguh ape yg janna buat sampai die marah sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni makan hati sangat ni..adakah disebabkan janna tolak nak diikat dengan anak sis...hurmm xpelah sis... dah janna tak suka dengan anak sis nak wat mcmane...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 26-4-2019 09:40 PM
Ya sis. Mase jemput janna dlm ketuk2 ramadan siap nangis2 promot janna anak yg baik bla2.  Ada sat ...

Salah sendiri la. Yang ko beriya nak sayang anak org tu apehal
Berpada2 je cukup lah. Jenis overrr semua benda nak over apoooo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Acikgomen replied at 26-4-2019 02:10 PM
Salah sendiri la. Yang ko beriya nak sayang anak org tu apehal
Berpada2 je cukup lah. Jeni ...

Hehehe.. mmg pun. Mase die nangis kat ketuk2 ramadan tu muka janna mcm konfius pun ade.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:27 PM From the mobile phone | Show all posts
ilya replied at 26-4-2019 05:23 PM
shiela rusly ni nmpak fakelah. ngapa tah itu yg ku nampak. aduss

Ada gak yg perasan rupanya ... iols perasan drp zaman ketuk2 ramadhan lg .. dier nih dgn aznil iols mmg x blh tgklah ap2 show drg .. ckp fake. Nangis fake. Ketawa fake ..... sometime cam org mereng pun ada .. mcm split personality .. bipolar kotz
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau benda kecil baiklah cepat2 bersemuka. Makin lama melarat, nanti yang lain plak dok cucuk itu ini.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Me speku sis nk janna exclusive utk production dia je.tp janna dpt ofer lain,and ketepikan semua rancangan2 sis mengikat kontrak smpai mati ng janna.knowing janna yg stil baru dn tgh hot byk ofer,dn tasuka dicontrol oleh sis,janna ikt kata hati dia tnpa pk perasaan sis. Kahkahh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sistur...sistur..
Ayt berbaur RIAK disitu.. spt Janna ni xder brusaha utk maju kdpn. Mnghadap kepayungan sistur bru digapai tmpat skrg? But sistur perlu tau.. klu xder pekerja2( retis2) ni.. xdaklah produksi sistur dpt kaut huntong bjuta2.. so sama2 ada give & take kan? U guna i.. i guna u..
1 more thing, sistur x perlu mngungkit apa yg sistur dh beri & tunjuk ajar utk janna tu.  Redho itu lbih baik & nmpk matang dr si Janna yg bru brumur stahun jagung tu... insyaAllah.. ganjaran yg lbh besar mnanti nnti.
Dengan ank2 pn kkdg makpak blh sentap.. inikn pula ank didik / ank angkat kann... Ingat 1 jer sisturrr.. "Bila memberi ilmu biarlah niatnya IKHLAS & x mengharapkn GANJARAN"
Ikhlas2kn hati sistur..Rakyat Mesia pn x mmerlukan gimmick murah dh skrg.. semua dh bijak scomed..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Apalah janna nick dah buat kat family kak Shila ne? Curious betul lah
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
AyaqMeloSuam replied at 26-4-2019 10:44 PM
Sistur...sistur..
Ayt berbaur RIAK disitu.. spt Janna ni xder brusaha utk maju kdpn. Mnghadap kepay ...

Well said chuols.

Dr ig, iols sll tengok, sheols sll mengharap something in return. Org lupa besday kena perli. Bg hadiah ciput pun perli. Belanja air je kena perli. Masa SR  doakan kat mekah, sampai nangis2 atas ingatan sbb kononnya tak pernah harap balasan. Padahal dah perli budak tu dah. Tak promo drama pun perli. Negative vibes jugak lah. Walopon no doubt sheols berbakat, byk memberi peluang, pemurah juga, tetiap tahun pun ada sponsor buka puasa kt masjid weols ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 12:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Sis ketuk ketuk ni perasan sangat ni. Rasanya janna tu dah dikenali way before jadi nyawasis kan. Janganla amik semua kredit untuk diri sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:43 AM From the mobile phone | Show all posts
janna goda tok sidang ke? beriye sistur sedih smpi skrg..ingatkan dh move on
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Meols pun rasa macam small matter jah... yes maybe janna termengata sheols kat siapa2.. speku2 lain mcm lucu yach!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Bitch, please.
Kalau nak cerita, bagi habis sebab apa gaduh.
Ni sebuk nak suruh rakyat Malaysia speku.
Hujung2 acah2 kepak Janna dah kembang la, ketet Janna makin membesar la.
Amenda ntah.

Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:30 AM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-4-2019 11:37 PM
Well said chuols.

Dr ig, iols sll tengok, sheols sll mengharap something in return. Org lupa b ...

Dia mmg ada sisi cerah but klau banyak sgt dok palit diri dgn minyak hitam.. lama2 nmpk cm org minyak dh... sistur pikir2kan... jgn smpi nk smpikn kebaikan pn nnti netizen kecam sistur berpurak2 pulak.. sb yg remeh cmni pn buat kes berjela2.. stau aku janna tu dh minta maaf dr awal2 lg.. so kau nk apo sbnrnya? Lapaq attentionkah sistur??????
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 07:39 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 26-4-2019 01:44 PM
Aku speku si janna ni dah termengata pasal sis dan family kat orang, pastu orang tu sampaikan balik  ...

Meols rs mcm ada something yg xkena antara janna vs jinggo. Bukan sis sheila rusly sgt pn. Sbb sblm ni kalau dorg berbalas komen, mcm xda segan silu sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 08:47 AM From the mobile phone | Show all posts
lumie replied at 26-4-2019 10:42 PM
Me speku sis nk janna exclusive utk production dia je.tp janna dpt ofer lain,and ketepikan semua ran ...

Iols pun rasa something do with business..maybe Janna receive better offer from others ker..tue Lah Susah lau baik Mcm nie..takkan Nak terikat satu production jaa..ingt lagi masa Janna Tak promote drama Dier Kat ig pun kemain perli pe tah lagi..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108877s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list