Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
23824
View
182
Reply

"Kepak Janna Nick Dah Kembang, Dah Selesa,"- Sheila Rusly Tetap Maafkan

[Copy link]

Author: Cari-Saiful    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 02:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 26-4-2019 02:10 PM
Make sense jugak tu.. sbb tu sentap betul.. almaklum mulut janna tu lebih kurang gak mulut sis..

Alahai kalo setakat mengata belakang je punnnn, yang ko nak sentap berair mata seropa budak jannah tu rampas laki ko apahal
Kerrrrr jannah dah rogol anak jantan chuols tuh
Alang2 chuols tak berenti merempan, cite je lah bagitau je satu donia betapa molia nya chuols dan betapa hangsuang nye dak jannah tuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Igtkan haritu dah habis ceritanya,rupa sampai harini pon kes x habis lagi eh? Lama betul sis ambik masa nak hadam janna tu pon ada la tu salah dia,tapi dah mintak maaf kan? Kalau taknak maafkan pon,diam je la. Apa la salah janna agaknya,rejek jadi menantu ke? Or sbb janna ada mengata laki dia?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Tulah.. beso masaelah nya sampaikan terasa hati sis Dan keluarga..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:32 PM | Show all posts
janna try laki dia ke yang tak boleh move on?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:41 PM | Show all posts
itu org tua2 dh pesan..baik takyah la beriya sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:41 PM | Show all posts
Sis carilah lain untuk ank jantan sis tu..dah org tknk buat pe nk marah kecik ati.. sian janna dh lama berkorban untuk jiwa sis.. kalau sis btl2 sayang janna mcm ank sis sendri biarlah dia nk berkepak sampai lebam pon..

** jgn la sis nk mrh kt director lain yg amik janna berlakon..udoh2 le tu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:42 PM | Show all posts
tak abes2 lagi ke sis
asyik sis jer yg bawak keluar isu ni
pastu acah2 tak boleh hadam
janna tu diam jer, tak cakap pape
sis ni attention seeker ke sis
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:43 PM | Show all posts
takyah sarcastic sis..dah nak posa ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorang pun tak tahu apa sebab diorang dua ni gaduhkan kan? Rahsia punca gaduh disimpan rapi ke apa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Xhabis lagi keee??
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Janna reject anak lelaki sis kot... Sebab tu la makan budi berpada2... Nanti diungkit2 dan dicanang mengharapkan balasan. Padahal Janna tu memang dah menyerlah even watak sampingan dalam Jodoh dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mamidingdong replied at 26-4-2019 01:51 PM
i rasa janna memang dah famous sebelum dengan sis ni kan?

Bg aku dia dikenali sb slalu belakon bwh production sis. Lepas tu baru dia femes and skg ni dh boleh berdiri sndri without sis. Sebelum tu who ayus jah janna.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:09 PM | Show all posts
siannya sis.. macam nak putus nyawa..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:20 PM | Show all posts
janna makin cantik sekarang..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
ler...xhbs2 lg ke..ingatkan dah setel
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Takkan nak duk bawah ketiak sis je,boringlah gitu
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:30 PM From the mobile phone | Show all posts
So kalau dah tak boleh maafkan just drop manusia tu dn move on.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam memaafkan tu sempat lagi perli sikit...move on ja la sis...cer citer apa kesalahan janna
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:48 PM | Show all posts
Nak speku juga, Janna Nick tak membalas cinta anak bujang dia kot.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Jajabeans replied at 26-4-2019 12:48 PM
Amboii sedihnya sis. Ape la yg janna tu dh buat agaknya smpai cmtu skali terasa

Dah ghupe nyawa sis kansel jd menantu sis gamoknyer.. Hihi.. But too much arr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.108459s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list