Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6944
View
114
Reply

Masih Dapat Watak Hero Bukti Rupa Penting Untuk Kekal Dalam Industri - Faizal Hussein

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 29-4-2019 09:07 AM | Show all posts
yaa betul bam faizal   terpulang pada masing masing..meolss stil nak tgk screen yg indah hokey..kalo muka berlubang ...cam pecah umah..sorry la ya

yup dulu dulu sume kayu..yela muda muda baru mula berlakon..bila skang mmg la pandai berlakon sebab dari pengalaman..so jgn la dok kutuk sgt pelakon skarang ....lama lama diorg ok la..ada setengah retis yg mmg gifted ...ada setengah kena buat homework lebih n g class lakonan

aku suka dia ni sebab dia tak meroyan acah acah macam  bagus cam retis skang yg perasan Grade A  contohnye sampah mani   tapi kayu je aku tgk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:14 AM | Show all posts
RVP20 replied at 28-4-2019 04:39 PM
Ramai saja yg setuju dgn statement A Aida
Boss Media Prima pun setuju
Producer & director spt Buda ...

yg tak setuju ni gang gang yg suka meroyan kat twitter tu haaaa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:35 AM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 29-4-2019 07:24 AM
Senyuman dia menarik hati kan.. walaupun muka tak la hensem macam model2 hero2 lain.

Yupppp... Senyumannya manis..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 07:30 PM | Show all posts
ada je heols jadi bapak kpd amar bahrin...maknya Eja....drama rashid sibir tak silap..tyg masa raya kat asteruk ...

then jadi bapak kpd sharipah amani dlm fatihah utk abah (cerekarama), jadi bapak kpd azwan kombos...dlm satu drama kat hypp tv, jd bapak kpd hafidz roshdi dlm satu drama dgn bella daly,

so...makanyaaaa heols takdelaa tolak watak bapak2 kpd anak2 yg dah berusia 20++ 30 ++.....khenssss sebenarnyaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
superwhy replied at 29-4-2019 09:07 AM
yaa betul bam faizal   terpulang pada masing masing..meolss stil nak tgk screen yg indah hokey. ...

I minat Nanie (seripahmani) ni kalau drama lawak bodoh2 je macam Emil Emilda, Sindalela... Kalau watak serious I menyampah macam try hard nak jadi real. Geng2 dia yg I suka tgk lakonan Nadia Aqilah & Dira puti amno
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 03:28 AM From the mobile phone | Show all posts
One of the reason yang drama/filem melayu tak kan ke mana. Rupa dulu, bakat no 2. Dah la banyak drama jalan cerita cliche tambah pulak dengan pelakon kayu. Memang duduk takuk tu je la.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 09:22 AM | Show all posts
mungkin sbb market malaysia ni tak sebesar mana, so nak dpt watak menarik kenalah ada rupa....

kat hollywood or even europe, bakat yg penting sbb tgk some of pelakon popular tu takde pun ada rupa bombastik sgt, tp ada X factor, ada kredibiliti and paling penting ada bakat.
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 09:31 AM | Show all posts
apedehal replied at 26-4-2019 12:57 PM
betul tu bam pezal...so sesapa yg dengki sgt ngan fatah amin tu time la hakikat yek.. mana acik cici ...

Fattah who
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 10:11 AM | Show all posts
hahhahaa..korang...dulu A.Aida ckp...ramai2 kecam a.aida...

sekali ban fezal ckp..dan2 semua sokong ruper penting.....

kesimpulannya..org yang nak kuarkan statement rupe penting ni kena ada ruper....
a.k.a cantik...hensem...comel..n segala bagai....

Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 10:47 AM | Show all posts
putihkan gigi skit abg pejal
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 11:07 AM | Show all posts
superwhy replied at 29-4-2019 01:14 AM
yg tak setuju ni gang gang yg suka meroyan kat twitter tu haaaa

yg kuat meroyan tu ramai yg andartu kan
ada retis tu guna fans bg pihak meroyan
alim2 taik kuceng
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2019 06:34 PM | Show all posts
nadie90 replied at 26-4-2019 11:16 AM
FH ni dah ad dlm kelas tersendiri....wlpun GGR dlu lakonan pkcik ni......tp filem tu la yg org  ...

Dia ni sangat komited dan fokus.

Kalau tak silap dia pernah keluarkan statement lebih kurang gini,

"Lebih baik kita stay dalam satu cabang (seni) dan buat yang terbaik, daripada kita cuba macam-macam bidang (nyanyian, modelling, jadi producer etc), tapi master of none. Maksudnya tak excel dalam satu bidang pun."

Aku setuju. Dan tengoklah dia sampai sekarang kekal sebagai pelakon dulu kini dan selamanya.

I loike bam pejal.

Konsep dia sama macam pelkon omputeh, makin tua makin laku.
Reply

Use magic Report

Post time 4-6-2019 10:54 AM | Show all posts
baguslah si pezal ni.. moga terus cemerlang
Reply

Use magic Report

Post time 6-6-2019 05:53 PM From the mobile phone | Show all posts
So nak kate diri sendirik hensem ke cam mne ni?sorry i tak taste
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2019 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
qqOfficial replied at 29-4-2019 07:30 PM
ada je heols jadi bapak kpd amar bahrin...maknya Eja....drama rashid sibir tak silap..tyg masa raya  ...

Baru tgk Dukun..bam pejal husin jadi bapak elyana. Idok lah katanya x mau jd bapak bapak kepada yg kertu kertu.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.134276s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list