Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6953
View
114
Reply

Masih Dapat Watak Hero Bukti Rupa Penting Untuk Kekal Dalam Industri - Faizal Hussein

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 27-4-2019 04:27 PM | Show all posts
masalahnye kalau semua nk muke helok..
yg muke penyapu ni..still blh blakon jd watak2 kecil kn..
jd penjahat,driver dsb..
tkkan lah watak perogol ko nk bg Aiman Tino ,supian suhaimi blakon?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
I loike bam pejal husin
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
ikanmasin replied at 26-4-2019 08:57 PM
dulu2 akk minat btl dia berpasangan dgn nasha aziz tp sayang
takde berjodohan diaorg tp sedih gak t ...

Muka suhaila tu pun lebih kurang mcm nasha aziz.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 08:10 PM | Show all posts
vee_zara replied at 27-4-2019 06:53 PM
Muka suhaila tu pun lebih kurang mcm nasha aziz.

kannn ...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
siq replied at 26-4-2019 04:24 PM
sorry, posting tu cam emo sbb aku masih gigil2 teringatkan si danish

but it is true n ko  ...

baca posting ko ni aku teringat citer2 filipina..
walaupun cerita utama percintaan muda mudi...ttp ade cerita utk percintaan watak2 yg da matang ni..
personally aku lagi suka citer mcm ni..
org yg matang..cinta pun matang..style bercinta lagu lain
cth citer pangako sayo..walaupun main couple angelo n yna..ttp ade amor ngan eduardo
n my all time fvrt citer kay tagal..
walaupun ade yuri ngan katrina tp ttp syok tgk percintaan lorea/lorrinda ngan boris..
aku suka style citer mcm ni..so hero heroin senior x dilupakan n x berlakon watak tipikal mak datin/ dato/acik2 kepoci
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 26-4-2019 08:10 PM
steve buscemi kalau duduk malaysia mesti takdak job

baru tgk dia berlakon mggu lepas cite con air....hehehhe
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 12:37 AM From the mobile phone | Show all posts
maintain muka
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Rupa memang penting. Even nak pergi interview pun, rupa paras yang menarik adalah satu bonus. Kemudian barulah kita nilai attitude and how you present yourself. Kekadang attitude pun boleh dibutakan oleh rupa paras yang menarik.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 12:50 PM From the mobile phone | Show all posts
nadie90 replied at 26-4-2019 07:16 PM
FH ni dah ad dlm kelas tersendiri....wlpun GGR dlu lakonan pkcik ni......tp filem tu la yg org  ...

Aku kenal FH ni melalui drama Hati Waja, dia watak antagonist...hero Rusdie Ramli
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg pnh ckp dia susah nak terima watak bapak orang. Sbb once dh jadi bapak orang, susah nk jadi hero. Aku pnh tgk dia jadi bapak orang cerita Karma Abah. Cerita tu mmg iolls tgk byk kali pun tak jemu walaupun ada chacha (pelat sheolls mengganggu konsentrasi ).

And kalau uolls nak tgk sweet qismina berlakon power, cerita ni adalah salah satunya (sorry OT)

FH ni mmg orang lama. Dah tau dah selok belok industri, sbb tu boleh tahan lama, dan masih relevan. Zaman sembilu (series) zaman heolls masih kayu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 02:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Iolls pnh terserempak dgn heolls kat mall. Dia sorang, pakai seluar pendek, tshirt, topi. Selamber je cari apatah pagi2 buta. Iolls baru bukak kedai, tak sempat nak hoi hoi kan heolls, dah la kaki panjang, tak sempat nak kejar. sorry OT lagi
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 04:00 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 26-4-2019 02:58 PM
Seriuslah dia ensem?

Ensem sngt tu xjugak.. . Tp perwatakan menarik, manis pon ada... pndngan mata akk laa..
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai saja yg setuju dgn statement A Aida
Boss Media Prima pun setuju
Producer & director spt Budak Ijat pun indirectly setuju
Try tanya yg ada rupa mesti lah setuju
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 26-4-2019 05:54 AM
Aik, ramai pulak yg sokong A.aida, hari tu mcm semua orang kecam dia.

Khuens.. Hipokrit sungguh
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Mata i tgk dia biasa2 je. Dlu mahupon skg. Tp bg i bakat no1. Org offer dia sb bakat+ rupa la kot. Klau tahap kayu patah amin & lisa surirumah sumpah turn off
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 06:51 PM | Show all posts
kawan i tak puas hati sampai skrng bila dia tgk Faizal Hussein sbb Faizal tak tua2 walaupun umur dah banyak. hahaha!
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
aammyy replied at 28-4-2019 02:16 PM
Dia mmg pnh ckp dia susah nak terima watak bapak orang. Sbb once dh jadi bapak orang, susah nk jadi  ...

Mungkin maksud FH watak ayah yg ala2 bapak heroin, bapak hero...watak datuk2... xde conflict sendiri. Selama ni dia bawak watak ayah pun watak dia masih utama
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
sokmogitu replied at 28-4-2019 06:59 PM
Mungkin maksud FH watak ayah yg ala2 bapak heroin, bapak hero...watak datuk2... xde conflict sendi ...

Yup betul. Lagi satu cerita qalbu. Ada dua anak kecik. Yg fasha jadi isteri dia tu, curang dgn aidil . Yg tu pun dia yg lead actor. Sbb tu heolls ambik.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 28-4-2019 04:00 PM
Ensem sngt tu xjugak.. . Tp perwatakan menarik, manis pon ada... pndngan mata akk laa..

Senyuman dia menarik hati kan.. walaupun muka tak la hensem macam model2 hero2 lain.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 07:24 AM From the mobile phone | Show all posts
diss69 replied at 28-4-2019 04:00 PM
Ensem sngt tu xjugak.. . Tp perwatakan menarik, manis pon ada... pndngan mata akk laa..

Senyuman dia menarik hati kan.. walaupun muka tak la hensem macam model2 hero2 lain.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.150648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list