Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
6974
View
114
Reply

Masih Dapat Watak Hero Bukti Rupa Penting Untuk Kekal Dalam Industri - Faizal Hussein

[Copy link]

Author: Lilrose    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
so nak masuk bakul cakap diri sendiri ensem ke apa ke nih?

n siyes la dah 51 pun masih memilih nak jadik hero? bagus la tu boleh geng ngan rosyam "danish" nor... jangan lupa pilih watak yg ada nama moden ye pacik!
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:16 PM From the mobile phone | Show all posts
siq replied at 26-4-2019 04:12 PM
so nak masuk bakul cakap diri sendiri ensem ke apa ke nih?

n siyes la dah 51 pun masih memi ...

So far dia takde la berlakon jadi hero bercinta dengan anak remaja ataupun pegang watak fresh grad baru nak bina hidup cam aaron mahupun rosyam. Rengsa muka kertu tapi bajet hot stuff. Dia ni hero bapak bapak punya watak.. mungkin dia memilih watak sedikit. N kalau jadi anak someone pun, his character watak ala late 30s or 40s. Mak character tu pun bukan la mak muda muda ni. Entah la uols. Ada part i setuju komen dia ni. Ada part yang tak. Tapi at least dia sedar diri n watak bersesuaian la juga
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 26-4-2019 04:16 PM
So far dia takde la berlakon jadi hero bercinta dengan anak remaja ataupun pegang watak fresh grad ...

sorry, posting tu cam emo sbb aku masih gigil2 teringatkan si danish

but it is true n ko ada point, so thanks... memang ada banyak je kot cerita n senario yg pacik2 boleh jadi hero bagai... hari ni je pale aku slow nak proses benda, so mahap ye pacik pezal!

kalau la ada citer2 yg pacik/macik jadi hero/heroin pun ok gak, asal jangan yg bercintan cintun fefeeeling baru akil baligh la.. cuma mungkin la kan susah nak market.. would be interesting to watch, bagi aku la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:28 PM From the mobile phone | Show all posts
siq replied at 26-4-2019 04:24 PM
sorry, posting tu cam emo sbb aku masih gigil2 teringatkan si danish

but it is true n ko  ...

Pakcik danish tu memang over. Geli tengok pegang watak hero late 20s berdating dengan awek muda. Aaron tu pun sama..watak budak college. Yucks! Iols rasa pakcik danish tu sebab lambat meletup..makanya dia rembat je watak hero ala ala hot stuff gitu walaupun kertu. Yelah, zaman dia muda dulu tak sejambu FH, Aman Graseka, Edika Yusof n yang seangkatan dengannya. Susah nak cari makan..kekekekeke
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh faizal ni dengan badrul muhayat siapa lagi tua?
Apasal badrul nampak tua sangat?
Dah la pegang watak bapak2, at least faizal mengaku taknak amek watak bapak2
Hemsem betul badrul masa muda
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
siq replied at 26-4-2019 04:12 PM
so nak masuk bakul cakap diri sendiri ensem ke apa ke nih?

n siyes la dah 51 pun masih memi ...

Watak hero tu maksudnya maybe lead actor kot
Cam Bunohan dan dukun
Bukan watak lepasan uni ok
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cik.panda replied at 26-4-2019 05:18 PM
Watak hero tu maksudnya maybe lead actor kot
Cam Bunohan dan dukun
Bukan watak lepasan uni ok :l ...

itu la slow pickup sikit hari mendung2 gini

mahap ye pacik pezal... tapi harap pacik rosyam n pacik harun terasa
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Yea ke faizal xde amik watak bpk2
Mcm pernah nmpk dia jd bpk utk drama atau telemovie tp x igt tajuk
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:11 PM From the mobile phone | Show all posts
takayama replied at 26-4-2019 05:46 PM
Yea ke faizal xde amik watak bpk2
Mcm pernah nmpk dia jd bpk utk drama atau telemovie tp x igt taju ...

Ada je dia bwk watak bapak bdk anak remaja/sek rendah. Bknnya bapak yg anak dh kawen or jd datuk2 koporate. Rengsa bila tgk mcm Eizlan Yusuf , Arash Mohd jd bapak yg anaknya Zul Arifin adoooiii ... Mgkn tu kut maksud FH ... Sorry ter OT plak
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:21 PM From the mobile phone | Show all posts
miamiot replied at 26-4-2019 06:11 PM
Ada je dia bwk watak bapak bdk anak remaja/sek rendah. Bknnya bapak yg anak dh kawen or jd datuk2  ...

Yup dia xde bwk watak as bapa pd anak2 yg lbh kurang umur dgn dia tp bebetul remaja mmg ada, sesuai dgn penampilan dirk
Meols pun rengsa juga dgn cerita yg camtu mak ke bpk leh lak sama umur dgn anak, nyampah
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:43 PM | Show all posts
siq replied at 26-4-2019 04:24 PM
sorry, posting tu cam emo sbb aku masih gigil2 teringatkan si danish

but it is true n ko  ...

pak cik  danish plg x boleh blah.. dah la smpi 2-3 drama asyik2 nama danish je..hahhahahahahahhhahhaa

hensem nya pak cik faizal

dia mmg akan ambik watak jd ayah yg mmg realistik kan? x kan la mcm esma daniel n marissa yasmin jd parents si sukri yahya tu? anak nmpk lg tua dr parents?! x logik betoi produser pong
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Pakcik faizal ni sexiest man alive. Meola melting tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
primadonia replied at 26-4-2019 06:43 PM
pak cik  danish plg x boleh blah.. dah la smpi 2-3 drama asyik2 nama danish je..hahhahahahahahhhah ...

Tgk genre drama juga
Ada beza watak bapak2 kisah org kaya2, datuk2 tan sri2, kisah fantasi penulis2 novel syok sendiri saja
Utk citer2 gitu watak bapak2nya arash mohd, badrul muhayat, esma daniel, mustapha kamal...tak perlu realistik pun, sbb org tgk utk escapism saja, utk feeling2 berada dlm dunia org kaya

Cer banding dgn watak bapak2 kisah org biasa2, kisah garapan dr realiti kehidupan masyarakat sekeliling, kisah org kampung, kisah org susah
Di sini baru perlu realistik, sbb tgh citer psl menda serius
Utk citer sebegini baru kita blh tgk eman manan, nasir bilal khan, sabri yunus, wan hanafi su, faizal hussein ambik watak bapak hero, kadang jadi hero terus
Pengarah takkan ambik eizlan yusuf (cth saja) utk jadi bapak hero utk citer sebegini
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:16 PM | Show all posts
FH ni dah ad dlm kelas tersendiri....wlpun GGR dlu lakonan pkcik ni......tp filem tu la yg org knal dia smpai skg dan dia th dlm sntisa kukuhkn nm dlm industri ni...sbb dia pun dr keluarga yg msuk dlm bdg seni kan....

Lg sorg BP...xprlu gigih nk jual nma...kn pndai cr peluang dan selektif dlm brkrya...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
prizadane replied at 26-4-2019 04:16 PM
So far dia takde la berlakon jadi hero bercinta dengan anak remaja ataupun pegang watak fresh grad ...

Jgn pula yg masih muda dan hansome belakun bapa si nelopa dlm red valvet..klu jd bapa pun ngam yg budak2 10 tahun
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:25 PM From the mobile phone | Show all posts
somaki replied at 26-4-2019 06:55 PM
Pakcik faizal ni sexiest man alive. Meola melting tgk

Kan..minat dia dulu dan selamanya..rugi nasha..ingat lg dulu dlm majala media hiburan or urtv dia bergambar dgn nasha sempena valentine day..edry dgn linda rafar,sani dgn watie feminin..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols rasa kalau dia ni buat badan, boleh pecah ovari acik2 bawang kot. Kurus2 pun masih sedap mata memandang giteww.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
kalo nk cntk hensem kena lah jg muka.. bakat pon kenalah seiring.. dh nama pon retis msti ler jual muka..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:45 PM From the mobile phone | Show all posts
suzlye77 replied at 26-4-2019 07:25 PM
Kan..minat dia dulu dan selamanya..rugi nasha..ingat lg dulu dlm majala media hiburan or urtv dia  ...

Nasha sampai laa single. Muka pun makin aneh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekarang dia lagi hensem berbanding Zamani
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.095178s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list