Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1234Next
Return to list New
5321
View
63
Reply

"Tak Sabar Nak Kahwin!" - Ain Edruce Nak 20 Anak, Larat Ke Tu?

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-4-2019 11:32 AM | Show all posts |Read mode
Ain Edruce teruja dan tidak sabar untuk membina rumah tangga dengan kekasih hati, Amirul Hafiz memandangkan dia kini menjangkau usia 28 tahun.




Kredit foto: IG Ain Edruce




Katanya seperti dipetik daripada mStar Online, ianya masa yang ideal untuknya membina mahligai.

"Saya nak anak 20 orang, jadi masa itu sudah cantik," katanya kepada mStar.


Wah, 20 cahaya mata yang disasarkannya! Larat ke tu?


Bercerita mengenai kisah cintainya, Ain menjelaskan dia enggan berkongsi foto kekasih di laman sosial kerana bimbang perhubungan terkandas di tengah jalan.




  


"Hampir satu tahun kami berkenalan, bukan tidak mahu berkongsi bersama peminat cuma saya enggan kecoh mengenai hubungan kami.

"Tapi, saya ada saja berkongsi mengenai Amirul di laman Youtube dan peminat suka melihat keserasian antara kami," ujarnya yang mendedahkan peminat tidak sabar menunggu mereka menamatkan zaman bujang.


Ain dalam masa sama menafikan 'marketnya' jatuh apabila dirisik, sebaliknya dia menganggap ia sebagai rezeki.




  


"Alhamdulillah, rezeki semakin banyak yang masuk. Saya rasa tak sabar nak kahwin!" ujarnya teruja.




  



Wah, semoga semuanya berjalan lancar ya. Tak sabar juga nak lihat Ain Edruce dikelilingi 20 cahaya mata! - CARI

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah Ain.

Amboi 20 orang ye.. larat ke sis? Apakata cuba sorang dulu

Apa2 hal kawen dulu lah baru cite pasal anak eheh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:44 PM | Show all posts
bingit la minah ni

main pun bising
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:02 PM | Show all posts

Tahniah Ain.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
sembang cm senang nk dpt anak..kawin dlu bru sembang..igt semudah abc agknya
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Takpaham ayat dia yg ni:
"Saya nak anak 20 orang, jadi masa itu sudah cantik," katanya kepada mStar.

Btw 20 anak? Harap chuols sempat produce sebelum masuk fasa menopous

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:15 PM From the mobile phone | Show all posts
huhuhu... kalau nak 20 ank kawinla dgn org kaya yach ain amek maid.. ko jgn expect laki ko nak care pulak anak berdozen tu...silap2 kelahi laki bini sbb anak2 sbb kekangan kewangan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:29 PM | Show all posts
dptkn anak sorang dulu dikkk..kdg2 nk dptkan anak pon susah...dah dpt anak sorang..try dpt 2 plak...bagi jarak dekat skit cam 2-3thn...tunggu depa dh pandai gado...dah pandai perang,...mase tu ko pikir balik betol ke ko nak anak 20org..opss lupa..kalau bole ade syarat tambahan which ko takde maid..hahahahhaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:30 PM From the mobile phone | Show all posts
nak kata sheolsss kuat main ke?apooooo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kemainn nk 20 anak. Xsempat nk ketat lorong mutiara dh beranak lg. Cukup 20, kereta api tanah melayu boleh buat uturn.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:43 PM | Show all posts
kecoh la dia ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kawen lepastu beranak sorang dulu, rasai pengalaman jadi mak bapak dulu. Nanti lepastu boleh lah decide nak berapa anak
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 26-4-2019 01:15 PM
huhuhu... kalau nak 20 ank kawinla dgn org kaya yach ain amek maid.. ko jgn expect laki ko nak care  ...

Mmg tunang ain tu org kaya kan.. businessman kot rasanya. Tu yg tak sabar2 nak kahwin takut melepas hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 pregnant anak first pun dah separuh mati. Sembang je. Rasa dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis ni kalau bercakap mmg jarang guna otak ke mcmana.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:50 PM | Show all posts
muka sama...semoga berjodohan hingga akhiran.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:10 PM | Show all posts
gedik ny blm NIKAH lg dah bercite psl anak

nikah dulu tgk la klu ada rezeki dpt bunting pelamin cam elbulu
br sembang nak anak 20 org  
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:14 PM | Show all posts
tingginya cita2..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:00 PM | Show all posts
lols
kawin dulu hadap mertua ipar duai dulu pastu kerja2 umah and if laki pemalas
baru tgk ada anak 1 1 1
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 06:39 PM | Show all posts
Dh mcm machine d buatnya.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.110405s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list