Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
17315
View
191
Reply

Tahniah! Elfira Loy Sah Hamil Anak Pertama

[Copy link]

Author: bawangkecik    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 28-4-2019 10:19 AM | Show all posts
aku terbaca Setelah puas berejakulasi pulak...demn.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 07:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Yg jenis bunting pelamin ni mmg masa first night terus onz ye? Wow mmg salute. Sbb slalunya time tu penat plus tak sedia plus takut lg uolsss...tp kome semua mmg hebat2 mcm el ni.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 08:40 PM From the mobile phone | Show all posts
tahniah la...skrg musim ramai org bersalin...
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by knnk at 29-4-2019 09:36 AM
HYSB replied at 28-4-2019 01:14 AM
Orangnye kecil je tapi baru lepas first trimester dah besa macam tu selalu dengar yang orang kecil k ...


Mungkin anak dia besar kut.
Macam my sister ni mmg jenis petite tinggi tak sampai 150, berat pun 35 je.
Bila pregnant baru berapa bulan mmg perut dah ke bawah. Kita pula yang takut tgk huhu

Edited: besar
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Berlagak nk mmpus komen mcm tu, dr dulu mmg perangai die bragging mcm tu ek??
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:22 PM From the mobile phone | Show all posts
bgs lah korbankan ms muda jd ibu
ada urg umo dh senja msh lg ambil pil perancang, rs diri muda rumaja, dressing mcm rumaja, x sedar diri tu rumaja purba
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:24 PM From the mobile phone | Show all posts
knp iols takde nampak satu pun perkataan yg mention sheols tgh preggy brp mggu or bulan gitu ek ..ke ada mentioned tp iols yg tak perasan?
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kacang^soya replied at 28-4-2019 09:24 PM
knp iols takde nampak satu pun perkataan yg mention sheols tgh preggy brp mggu or bulan gitu ek .. ...

Ada rasanya. Dia bunting pelamin so oleh sbb dia nikah 1.1.19, maybe skrg anak dia masuk 5 bln.
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
knnk replied at 28-4-2019 09:02 PM
Mungkin anak dia kecik kut.
Macam my sister ni mmg jenis petite tinggi tak sampai 150, berat pun  ...

Jadi normal la ni baru nak speku
Reply

Use magic Report

Post time 28-4-2019 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
vee_zara replied at 28-4-2019 07:05 PM
Yg jenis bunting pelamin ni mmg masa first night terus onz ye? Wow mmg salute. Sbb slalunya time tu  ...

Ko gile suami die xnak pecahkan dara die malam pertama...selalu tgk kelubung ja dengan tudung melilit satu badan..tiberr malam2 ko pakai singlet sajoo depan suami....haussslah suami tu....harus hari2 onzzw
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 12:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak perlu kot komen pasal ramai perempuan zaman skng takleh ngndung. Ko nak bgtahu yg ko sangat bertuah la ye? Ko tak tahu ke perjalanan baby ko tu masih jauhh..apatah lagi perkahwinan..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 12:22 AM From the mobile phone | Show all posts
amiekz86 replied at 28-4-2019 08:40 PM
tahniah la...skrg musim ramai org bersalin...

Sentiasa bermusim...sebab Tu bisnes Jaga org berpantang sgt untung...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 07:51 AM From the mobile phone | Show all posts
anaktoyol replied at 28-4-2019 12:13 AM
mmg besar perutnya

Baby dia twins ke?
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:06 AM From the mobile phone | Show all posts
dah ko henjut pancut dalam..mmg la preknen
so apa yg miracle nya?
lainla kalo ko tu maryam, x penah disentuh tp tetiba preknen kan nabi isa
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:14 AM | Show all posts
Tahniah utk elfira n suami
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 08:28 AM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 28-4-2019 11:55 PM
Ko gile suami die xnak pecahkan dara die malam pertama...selalu tgk kelubung ja dengan tudung meli ...

Hahah. Tapi betul la, kawan Ganja sendiri bagitau, masa mula2 lahwin tu, hari2 nak tau. Tapi lepas dah anak 3, sentuh bahu sikit je, bini dah buat muka. Takut kena on malam tu. hahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:34 AM From the mobile phone | Show all posts
HYSB replied at 28-4-2019 11:21 PM
Jadi normal la ni baru nak speku

Astaga, anak dia besar kut*
Facepalm.
Normal je. Even sekarang baru 30 weeks tapi nak masuk 2kg. Gynae speku anak dia mungkin 4kg. Mati la nakk
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:45 AM | Show all posts
HannahMontana replied at 28-4-2019 08:58 AM
kesian Elfira  sebab dapat suami yang xsayang ke dia ,hanya spesis jantan asal boleh,sekejap lepas t ...



Erkk xsyg kt el? sbb ape pulekss...bukan ke tok laki si el ni admire dia da lameee giteewww
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 09:48 AM | Show all posts
tak padan budak kecik ni.. nak riak. xperlu kot kaitkan pompuan lain yang x dapat anak lagi
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2019 10:37 AM From the mobile phone | Show all posts
anishmn replied at 29-4-2019 09:45 AM
Erkk xsyg kt el? sbb ape pulekss...bukan ke tok laki si el ni admire dia da lameee giteewww

Kan? Elok je tengok laki bini tu.. bahagia..
Dekat thread yg lain pun dia komen benda mcm ni.. iols jd curious pulak Kenapa dia komen gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.093682s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list