Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
8390
View
99
Reply

Duduk Rumah PPR, Haneesya Hanee Bengang Orang Kencing Dalam Lif!

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 05:36 PM | Show all posts |Read mode
Foto: IG


Haneesya Hanee bengang bila lif rumahnya bau hancing!


Pelakon ini kata dia tak fahmlah kenapa ada orang yang sanggup kencing dalam lif yang digunakan oleh orang ramai.


[newsroll]https://www.instagram.com/p/BuvcaL_HDwo/[/newsroll]



  



Haneesya atau nama sebenarnya Haneesya Sayed Sahlan, 18 yang tinggal di rumah Program Perumahan Rakyat (PPR) terpaksa tahan nafas disebabkannya.


Menerusi Twitter, Hanee tulis,"Wei Aku sebenarnya duduk rumah ppr je. Tapi Aku paling pantang Bila naik lif cam ni. Kencing. Aku sumpah tak fhm kenapa nk Kencing dlm lif. Kotor n busuk. Dari tingkat atas nk sampai bawah Aku kena tahan nafas kadang2 terpaksa la bau kencing ni."





lagi merungsingkan bila CCTV ada tapi macam tak berfungsi je.


Aduh memang boleh baut mood ke laut kalau masuk macam ni. Hanee dah boleh pindah cari rumah lain kot? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Buruk perangai
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam tak biasa dengan kencing setan. Xde beza pun bau dengan minum.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:49 PM | Show all posts
yg kencing tu entah2 minum sebelah2meja  aje sama kau masa yam seng mabuk2 yach
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cikatilia replied at 25-4-2019 09:49 AM
yg kencing tu entah2 minum sebelah2meja  aje sama kau masa yam seng mabuk2 yach

Dia masih clubbing mabuk2 lg ke
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Gang Hanching lah ni...baik mengaku cepat..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh ada duit tu jgn berpartay.. Simpan duit sewa rumah lg elok. Jgn jd ummah ppr yg hadap semua benda kjaan nk tlg
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Perangai hauk giler kencing sepah2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku pon xpaham kenapa lif tu jadi hancing
Dan aku juga xpaham kenapa ko amik gambar tu nak kena terkangkang2
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Btul..aku pun x paham kenapa nak kencing dlm lif...haishh
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:43 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Dok rmh ppr je tapi gaya mengalahkan org dok rmh bungalow
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Orang mabuk ni. Bagi penampar pun takkan faham sebab tengah mabuk
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:10 PM | Show all posts
biaselah mentaliti org duk situ
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak paham kenapa nak kena kencing dlm lift... org mabuk ka apa.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni ppr area ampang ke sebab pernah nampak mak dia yg poyo dgn adik dia kat jj maluri. Ok latuh ngaku duduk ppr selayaknyah perangai pun hazab ppr seiringan
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:52 PM | Show all posts
itu dah biasa fhm2 jer lah flat kan.jenis mcm2 org punya perangai
tp lg pelik dia amik gambar kangkang gitu.dah kenapa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:12 PM | Show all posts
Tak perlu kut nak tayang satu media pasal kes ni.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Eleh buat2 x phm lak ... bukan patutnya ko lbh memahami ke naper org blh kencing dlm lif?? Hanya dgn drunk & stone jer kan kan?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
kau pun hanceng dek
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.109458s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list