Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
3729
View
49
Reply

"Dapat DM Ajak Buat S*ks Gaya Kucing,"- Azar Azmi Terkejut Asyik Dapat Mesej Lucah

[Copy link]

Author: Cari-Amiey       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 05:19 PM | Show all posts |Read mode
Drama Nur 2 yang ditayangkan pada jam 10 malam di slot Samarinda TV3 mendapat sambutan yang hangat daripada para penonton sehinggakan akaun media sosial para pelakon drama tersebut 'diserang' dengan pelbagai komen yang terkesan dengan drama arahan Shahrulezad Mohameddin itu.





Pelakon Azar Azmi atau nama sebenarnya Siti Azar Ameerah Azmi yang membawa watak sebagai seorang pelacur yang bernama Juita juga tidak terkecuali apabila ada yang meninggalkan komen 'berang' dengan watak Juita dalam Drama Nur 2 tersebut. Malah lebih teruk lagi apabila dia turut menerima mesej berbaur lucah yang mengajaknya untuk melakukan hubungan intim gara-gara watak jahat yang dibawa olehnya.
  



Menerusi laporan mStar Online, Azar mengakui terkejut apabila membaca mesej-mesej tersebut kerana dia tidak menyangka ada yang taksub dengan watak pelacur yang dilakonkan olehnya.


"Sampai ada yang DM ajak buat hubungan seks dengan style kucing. Malah, ada juga yang buat tempahan dengan harga RM150," ujar Azar seperti yang dipetik dari mStar Online.


Bagaimanapun, Azar tidak mengambil serius akan perkara itu dan menganggap yang individu-individu tersebut hanya mahu mengusik.





Kredit foto : Ig Azar Azmi




"Biarkan jela, saya tak balas pun komen-komen itu. Malas nak meroyan!" tambah Azar yang terkenal dengan watak Juita itu.


Dalam pada itu, Azar turut mengakui dan bersyukur lakonannya dalam drama Nur 2 telah berjaya membuka mata ramai pihak akan bakat lakonannya sehinggakan dia tidak henti-henti menerima tawaran untuk menjadi pelakon.


Kalau diikutkan Azar sudah pun mula aktif dalam dunia lakonan semenjak tahun 2016, tetapi watak Juita yang dipegangnya dalam Nur 2 telah berjaya mengangkat namanya sebaris dengan pelakon berbakat yang lain. -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
muka dia aku tgk masa berlakon igtkn leez af tu..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Just nak tanya hidung dia asli kah?
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Lagi cerita sendu untuk menaik kan kopek sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:47 PM | Show all posts
dia ni cun jgk. blakon pun not bad.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:56 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo: Just nak tanya hidung dia asli kah?


Sedangkan Uchi pon tegur kan... hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 05:37 PM
Just nak tanya hidung dia asli kah?

Nah nilaikan, masa ni dia join Dewi Remaja tahun 2010. Tahun sama lofa menang.



Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:50 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 25-4-2019 06:43 PM
Nah nilaikan, masa ni dia join Dewi Remaja tahun 2010. Tahun sama lofa menang.

Aku mmg suka dia ni..jenis x control ayu sangat...
Tapi bezanya skg dgn zaman dewi remaja tu...,
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
fadz84 replied at 25-4-2019 06:43 PM
Nah nilaikan, masa ni dia join Dewi Remaja tahun 2010. Tahun sama lofa menang.

iols tak dpt bandingkan sebab dia gerak gerak lol. Tapi macam sama.kalau  tengok gambar family. Mak dia, adik beradik dia memang hidung mancung. Tapi iols masih ragu ragu HAHA
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
lotionmilo replied at 25-4-2019 07:10 PM
iols tak dpt bandingkan sebab dia gerak gerak lol. Tapi macam sama.kalau  tengok gambar family. Ma ...

Mcm sama je.. ni ada video dia x gerak sgt..

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaya kucing tu cmne..perlu kene gigit tengkuk dari belakang ke?

Innocent guy here
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss replied at 25-4-2019 07:24 PM
Gaya kucing tu cmne..perlu kene gigit tengkuk dari belakang ke?

Innocent guy here

Yela kot.. kucing bersenggama mmg cmtu.. gigit tengkuk.. atau gaya anjing mungkin.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dia ni mmg blh berlakon tp seksi dlm nur tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:54 PM | Show all posts
dia ok menjadi jg lah watak dia kat citer nur 2 tu kan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah ntah org tu mention word pussy dia interprete as kucing.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
iols minat lakonan dia dlm phk dgn plan cinta ..dia start watak komedi dl..br dpt watak berat dlm nur.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Dh mula minat azar ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:22 PM | Show all posts
ai suka watak dia jadi fatimah gila ..lawak nak mamp
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gaya kucing...lawak pula dengarnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:44 PM | Show all posts
perlu ke beritahu umum akan perkara ini??
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.107687s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list