Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11258
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 30-4-2019 02:32 AM | Show all posts
chocobozhere replied at 26-4-2019 03:16 PM
Laki nad zainal sedara aku.hahaha. anak dia berwajah desa sebab laki nad tu berwajah desa ya amat. ...

Si abg laki nad tu pnh kawin kan gn adik jejai tk sampai setaun divorce.. chuolss tahu tk nape??

Untuk tk ot sian ank ls sbb perangai mak kekwat perasan diva abih chuols semua kutuk

Cuba mak perangai helok friendly yg tk comel jadi comel
Reply

Use magic Report

Post time 30-4-2019 10:24 AM | Show all posts
fuh... kaka baca sampai page 8.
baru kaka tahu -- lisa minum arak. huu sedihnya lahai dapat tahu.

yong dengan bubucak tu comel ja kat mana kaka.
dan bapaknya masih emsem di mata kaka.

korang nak ngata maknya kaka no problem. hihi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Kat cari haritu baru ada thread pasal LS ni khatamkan Quran selama bulan puasa ni. Propa juga ke kalau dah ade yg nampak dia minum?

Bab dia kekwat tu iol mmg tahu pernah baca thread lama2 dulu dia hanya attend majlis2 urban je and suka menempel kat socialite before zaman dia dpt tangkap yusry naik lambo merah. dah dapat yusry kaya now dia tone down sikit nampaknye
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 10:36 AM From the mobile phone | Show all posts
Not cute enough for instagram
Anak sedara iols berganda2 cute
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 10:38 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 29-4-2019 09:30 PM
Ape nme ank nad zainal ni aritu iols trjumpa nad ni gn lakinya yg berwajah khir rahman dukung ank  ...

Nad zainal pun quite kedesaan jugak
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 25-4-2019 09:43 AM
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak na ...

Anak Nad Zainal tu iols leh terima la sbb mak pak dia pun berwajah desa.
Sopa mcm anak Black Hanifah, cuma peel anak Black ni jenis budak terjal yg iols akan jegil biji mata kalau iols jumpa..haha
Ni anak lisa n yusri.,mak pak kan cantik hensem tpi kejadian nya mcm erm ermm..tak mewarisi kecantikan dan keenceman parents..
Huhu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 25-4-2019 05:43 PM
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak na ...

Kann.. anak marhaen lg comei rasanyaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
de_ikea replied at 26-4-2019 07:42 AM
Takde apa yg cair. Biasalah sambut besday anak. Happy besday boy!

Despite of mmcm kekwat stories, ...

Sbb dia kekwat malas campur ramai2 org kot
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 29-4-2019 11:33 PM
Si Nad ni panggil Yem je tak tau nama penuh ape sebab tak minat haha lahhhh anak buat peranga ...

Nad mase tu muka bengang amat dpn cashier si laki duk cempuk ank bwk kluar ank dia meraung mcm ape xtau nk ape mybe adela tu nk gula2 ke coklat ke si mak xbg..selalunye camtulah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ank comel pd aku ank pembaca berita tv3 si ramzam saufi dan bini dia ex crew airasia..lakibini ni keje crew airasia X tp si laki keje kat tv3 jgk jd news reader..ank dia comel x hengatt weyy tp sbb bukan retis or selebriti kan so org xfollow sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2019 09:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols banyak betul dpt knowledge kat thread ni Byk betul makpak retis yg feeling2 anak depa lah paling comel. Dulu meols suka betul anak si Tomok. Tp makim besar ni, telinga dia pun besar Kesian dia. Dahla boy, cemana nak tutup tu bila dah besau. Girl boleh dgn rambut, or tudung. Skrg ni pulak, meols rasa, Cik Yam, Aishah, hah tu je yg comel dimata meols. Yg lain, haus. Cuba lagi.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090372s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list