Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11282
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 26-4-2019 03:16 PM
Laki nad zainal sedara aku.hahaha. anak dia berwajah desa sebab laki nad tu berwajah desa ya amat. ...

Gitchew cepat2 chuolls tepis wajah chuolls sefamili tapi kan abangnya yg pernah kahwin dgn adik lombok dulu tu takdelah desa sangat ok je suwit2 gituh. Iye chuolls Lisa kalau dia tengah diam nampak mukanyeh very de sombong yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana cair pon x taw. Cair 404
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa nak tolong gunting rambut bdk ni, serabai dah
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-4-2019 12:49 PM
Anak JM tu meols tgk plak muka sejenis terlebih matang x seiring dengan usia. Sbb kening dia kot : ...

Aah.. iolls pon nampak macam muka orang tua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-4-2019 12:49 PM
Anak JM tu meols tgk plak muka sejenis terlebih matang x seiring dengan usia. Sbb kening dia kot : ...

Aah.. iolls pon nampak macam muka orang tua.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Romba replied at 26-4-2019 11:43 PM
Aah.. iolls pon nampak macam muka orang tua.

Lerrrr meolls ingatkan meolls je yg nampak si 'model tetap model' itu sejenis muka matang yihhhhh
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-4-2019 12:38 PM
Bab try hard tu mmg obvious sgt skrg ala2 nak bermesra alam dgn followers & siap dh acknowledge fc ...

Maybe sheol baru perasan ada lagi org kaya raya yg sgt mesra alam dgn followers contohnya wife tmj..i mean background tu sama iaitu kawin dgn org kaya tp wife tmj lebih open dan friendly..so org suka dan puji2 gitu
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by cmf_jeangrey at 27-4-2019 03:13 AM
paku_karat replied at 26-4-2019 11:05 AM
aku tgk anak dia cam x excited pon sambut bedey.. turns 2 kot mest dah ada perangai excited tuh.. an ...


Anak iols masa 2nd birthday pun gitu gayanya..mcm terpana tgk lilin sbb first time tgk lilin..masa first birthday pulak x sempat nyalakan lilin sbb menangis pasal apa ntah
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 03:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Anyway nak kata cair tgk anak2 dia mmg tak la..sbb xde apa2 yg mencuit hati pun dlm vid tu..sekdr makpak nyanyi happy birthday thats all
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 04:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Sumpahhhh!!!!! Tak cair sikit habuk pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 04:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Tadi siang I jumpa kawan I dia kerja utk satu event ni, si Lisakayu ni ada sekali dgn zizan lagi sapetah meolls lupa so I tanya kawan I "Lisa ok ke sombong tak?" So kawan meolls ni cakap Lisa ok lah mana ada sombong siap amek gambar dgn staff2 situ. Memang lah Lisa tak sombong, melayan semua sebab itu event ummah2 urban termasuk staff pun urban modern bukan staff yg marhaein kepam. Choyyyy

*kawan meolls tu cakap Lisa pandai cover minum masuk bilik khas tersorok gituh. Zizan minum air halal je kawan meolls cakap
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 05:00 AM | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

Uols cakap anak JM, iols pun nak la jugak cakap. Anak JM sebijik muka macam pelawak indo bocil say who tu. Anak JM muka sedih memanjang. Pulak tu bapaknya kalau selpi, mesti nak ketap2 bibir, apooooo..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:11 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 26-4-2019 08:26 PM
Tadi siang I jumpa kawan I dia kerja utk satu event ni, si Lisakayu ni ada sekali dgn zizan lagi sap ...

I nak komen yg bawah tu je
Set2 ni lah bila raya sebulan tak cukup, puasa entah buat ke tak,ye lah minum air kencing pun dah biasa kan
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cleocatra replied at 26-4-2019 09:00 PM
Uols cakap anak JM, iols pun nak la jugak cakap. Anak JM sebijik muka macam pelawak indo bocil say ...

kahkahkah, bapaknua tu takpayah cakap..rengsa nengoknya dgn seluar ketat, pendek nak tembus gamaknya..maknya plak makin seksi skrg..dah selamat unfollow 1 family..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:23 PM | Show all posts
nazzse replied at 27-4-2019 01:13 PM
kahkahkah, bapaknua tu takpayah cakap..rengsa nengoknya dgn seluar ketat, pendek nak tembus gamakn ...

Ye la uols, maknya makin seksi. Tengok kawan2 dia sekarang. Bukan makin seksi je, muka pun makin 4 segi. Sesuai sangat lakinya dulu panggil sis tv
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
chocobozhere replied at 26-4-2019 03:16 PM
Laki nad zainal sedara aku.hahaha. anak dia berwajah desa sebab laki nad tu berwajah desa ya amat. ...

Fam in law nad tu somebody ke? Ank2 dia kwen dgn org2 fofuler..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 01:53 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 27-4-2019 04:26 AM
Tadi siang I jumpa kawan I dia kerja utk satu event ni, si Lisakayu ni ada sekali dgn zizan lagi sap ...

Knp perlu sorok kalau orang tau juga. Haha. sengal jgk lisa ni.
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Muka bdk2 biasa aje, xde cair mana pun
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Cyempaka replied at 26-4-2019 04:48 PM
overnya tajuk.. cair segala. saja je bagi org kutuk budak tu.
tp anak dia yg ni nampak pelik. dah  ...

Anak2 meols bab memuting mmg smp nk msk sekolah tp bab ngences atau keluar air liur tu smp setahun aje lps tu xde. Bab panggil parents depends pd bdk juga, anak meols jns lmbt jln dan ckp tp sbb kitaorg selalu communicate so selps setahun dah blh sebut ayah, ma, kakak, atok etc dan pelik gak anak pasangan ni dah 2 tahun br nak sebut daddy
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2019 04:45 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 27-4-2019 01:11 PM
I nak komen yg bawah tu je
Set2 ni lah bila raya sebulan tak cukup, puasa entah buat ke tak,ye la ...

Yang bukan retis celebrity pun sama jahhh spesis gini macam budak2 kat office I malam2 liburan mabuk2 datang office paginye busuk bau arak, puasa order Mcdelivery macam hanat, time raya kemahin open house sana sini. Yihhhhh...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.088163s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list