Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11236
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 10:31 AM
yg ni aku setuju. kawan aku ada sorang duk puja anak JM. setiap gambar dia komen comel. tak paham  ...

Adola hai,terkekek2 iols ketawa...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
MentariSenja replied at 26-4-2019 10:34 AM
Pujilah kecantikan dia kaktong...lisa cantik apa...stylish lagi....tapi bab acting tu, boleh lah.. ...

Haah bab cantik tu boleh la nak puji. Lg satu part dia buat diet IF ke apa tu sampai jd kurus cantik skrg mcm anak dara dah berbanding dlu masa badan dia naik masa lahirkan Ani.

Tp dia ni kurus2 pun betis peha boleh tahan gabak besarnya xkena dgn badan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 10:31 AM
yg ni aku setuju. kawan aku ada sorang duk puja anak JM. setiap gambar dia komen comel. tak paham  ...

Anak JM tu meols tgk plak muka sejenis terlebih matang x seiring dengan usia. Sbb kening dia kot
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:52 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-4-2019 12:49 PM
Anak JM tu meols tgk plak muka sejenis terlebih matang x seiring dengan usia. Sbb kening dia kot : ...

aha betul gak tu. tapi caption-caption dia selalu menarik, terhibur gak baca.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:55 PM | Show all posts
biasa biasa je lah.. genetik si bapak

gigi kak yong pun x berapa cantik..

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
rasa pelik lak bila ada yg fikir - kalau dah anak retis, kena cantik comel hensem mewangi bagai je kekdahnya

anyway, harap makpak budak ni monitor la sikit bab dental budak2 ni, nampak macam teruk je keadaannya.. bawak la pegi jumpa dentist ke apa.. hishh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:42 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 26-4-2019 12:38 PM
Bab try hard tu mmg obvious sgt skrg ala2 nak bermesra alam dgn followers & siap dh acknowledge fc ...

Maybe now dia dah sedar betapa pentingnya jadi mesra alam esp bila dah jadi duta UN...oklah tu...slow2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

JM ni siapa chuolss ..mati2 meols back forward tgk ada x JM tu sapa...tapi xda
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:07 PM From the mobile phone | Show all posts
ALDRIN replied at 26-4-2019 11:47 AM
Bukan ke dedua belah LS dgn Yusry ada darah2 kokesen gittew kan...dah kenapa cucu2 jd bentuk desa  ...

kalo ada darah kokesen pun dah cair pun uolss
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
miracle_forever replied at 26-4-2019 04:28 AM
yg tu serupa muka her maternal grandpa.. kesian

Bff grandpa kan...hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:44 PM | Show all posts
cair sgt
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pitera replied at 26-4-2019 02:31 AM
yg ni aku setuju. kawan aku ada sorang duk puja anak JM. setiap gambar dia komen comel. tak paham  ...

Haah, muka confused, dgn kening nampak garang....jenis senyum tak, gelak tak..caption ig tak seiiring dgn gambar, i plak confused makbapak dia nak bagitahu apa sebenarnya..haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:53 PM From the mobile phone | Show all posts
tobobon replied at 26-4-2019 01:54 PM
JM ni siapa chuolss ..mati2 meols back forward tgk ada x JM tu sapa...tapi xda

jovian mandagie chuols.. abang ipar si dafi
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 02:57 PM | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-4-2019 05:22 PM
Retis paling fake & kekwat di abad ini yach

Xtaw nak puji apa psl dia ni

spesies neelofa.. eh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by inspektoremos21 at 26-4-2019 03:06 PM
Perk77 replied at 25-4-2019 05:43 PM
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak na ...


Kalau anak keknis-kekrul rupa marhaen tak?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:16 PM From the mobile phone | Show all posts
bondeh replied at 25-4-2019 07:58 PM
Anak paling tak comel anak2 si pelat sombong kekwat diva ni. Pernah kan dulu2 dia taknak reveal muka ...

Laki nad zainal sedara aku.hahaha. anak dia berwajah desa sebab laki nad tu berwajah desa ya amat..tapi keluarga aku tak berwajah desa macam heolss ye...lisa memang muka nampak sombong, jenis nak kawan org org kaya je kot. Anak sheolss memang biasa je  
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
inspektoremos21 replied at 26-4-2019 03:04 PM
Kalau anak keknis-kekrul rupa marhaen tak?

Aku DH lama tak tgk anak keknis.. dan semua ig keknis lakinya mak dia Dan Yousuf Tu Aku Block...hahahaha...yusof Tu biasa je...muka cina...putih Tu je...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:28 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-4-2019 10:44 AM
mmg x comel pun anak2 LS nih
x kuasa nk  dokong pun..akak hanya dokong baby2 comel saja ye
yg ku ...

jujur ko  kak...


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak cair pon tengok anak sheol.. Adakah meols berdosa?

Anyway gigi & gusi anak sheols macam jongos. Macam kuat memuting ne. Bagilah yang dentalcare baru tak effect gigi. Sayang je dah beso jongos. Tapi apedehal kayo kan boleh pakai braces..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 04:48 PM | Show all posts
overnya tajuk.. cair segala. saja je bagi org kutuk budak tu.
tp anak dia yg ni nampak pelik. dah 2 thn mulut sentiasa terbuka, air liur meleleh. memang normal macam tu ke? pastu hari tu lisa post video baru pandai sebut daddy. dah 2thn br sebut daddy ke? ke memang budak2 mcm tu? maafla saya andartur xtau bab baby
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.118668s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list