Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11291
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 10:34 AM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-4-2019 05:22 PM
Retis paling fake & kekwat di abad ini yach

Xtaw nak puji apa psl dia ni

Pujilah kecantikan dia kaktong...lisa cantik apa...stylish lagi....tapi bab acting tu, boleh lah...kadang ok, kadang kekayuan sikit. Plg meol tak boleh pergi masa dia berlakon jadi adik Faz dlm mcdc dan sbg isteri aaron dlm ombak rindu. Nampak kejung sikit disitu. Tapi bab kekwat tu paling meol tak berkenan. Nak buat apa kekwat2 lisa ooiii? Kalau kita rasa kita cantik, ramai lg yg cantik dari kita, kalau rasa kita kaya, kat luar sana bersepah lagi yg lebih kaya dari kita....tengok miss nina tu haaa...chill jer...no kekwat2 pun.....sekian
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
haniasyira replied at 26-4-2019 09:55 AM
kan,biasa sangat muka anak sheols.tu kalau bukan anak retis aku rasa bawak mai kampung2 memang sto ...

mmg x comel pun anak2 LS nih
x kuasa nk  dokong pun..akak hanya dokong baby2 comel saja ye
yg kureng comel ni mmg akak enggan dokong dan flip hair sajo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:47 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-4-2019 10:44 AM
mmg x comel pun anak2 LS nih
x kuasa nk  dokong pun..akak hanya dokong baby2 comel saja ye
yg ku ...

hahahahhahahaha,jahat tau kaka ni.

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:49 AM | Show all posts
tak suka mak habis anak kena kutuk
btw anak beliau yusop ni biasa2 je paras rupa.berwajah desa gitteww.
tapi yusop anak terlanjak laris tu comel iyer kalu jumpa aku cubit22 pipi
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:58 AM | Show all posts
Maybe LS nampak sombong sebab dia jenis introvert.

Lagipun dia kalau keluar selalu selekeh Tshirt, rambut serabai, no makeup bagai.

Jadi dia tunduk-tunduk sembunyi muka sebab takut kena kutuk lol.

Ada orang puji LS simple masa birthday party anaknya. Pada I, kalau orang yang malas nak grooming ni, tak perlu dijadikan role model

Tapi nampak jenis tak habiskan banyak duit untuk birthday party, which is good. Diorang dah cukup kaya. Tak payah tunjuk-tunjuk kaya lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:05 AM | Show all posts
aku tgk anak dia cam x excited pon sambut bedey.. turns 2 kot mest dah ada perangai excited tuh.. anak aku pon pandai dah nyanyi sama2 happy bedey tuyu.. tiup lilin.. nih anak dia cam pana je.. ke sbb lilin mercun tuh
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:08 AM | Show all posts
baby yg bakal nampak comel rasanya anak fizi ali dengan pelakon shakilla khoriri tu... ameena sofia namanya... kecik2 dah nampak gem2 gems dia.... geram tgk
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku punya tggu mn part cair ni sekali hurmmm
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:34 AM | Show all posts
cer la anak lakinya di potong rmbut elok2

ni nmpak serabai  busuk je dgn rambut gitu

nak gak gaya rambut pjg mcm perempuan
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:39 AM | Show all posts
kekwat terlampau....
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:39 AM | Show all posts
anak 1st dulu beria sorok muka, anak 2nd elok ditayang2, tapi harap gaya je anak2 dia, gaya anak org senang, muka biasa2 je

untung lisa ni, dah kawin ada anak tak payah berlakon, jadi tai tai, ambik job jadi duta, duit masyuk
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Biasa jah. Dulu kemain sorok ank, awat skg x sorok?
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Gigih nk lain dari org letak nama ank konon2 unik. Hujung2 xsedap lgsg. Baik yahaira baik leon. Pelik xsedap
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:47 AM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 26-4-2019 10:44 AM
mmg x comel pun anak2 LS nih
x kuasa nk  dokong pun..akak hanya dokong baby2 comel saja ye
yg ku ...

Bukan ke dedua belah LS dgn Yusry ada darah2 kokesen gittew kan...dah kenapa cucu2 jd bentuk desa tercinta....mungkin gene Pak Halim dominant kot...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 25-4-2019 05:43 PM
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak na ...

Kat ig tu semua fake.. geli aku baca.. pujian fake
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rimas aku tgk rambut anak dia. Rasa nk p potong je kemas2. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:26 PM From the mobile phone | Show all posts
babycc replied at 25-4-2019 05:46 PM
Aii pon rasa anak2 die muka biasa je.. dgn bentuk gigi yg mcm tu mcm x pandai jaga.. nampak mcm jong ...

yg kecik tu mmg dah jongang. nmpk mcm thumb sucker. kakak dia pun gigi berterabur
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

yg tu serupa muka her maternal grandpa.. kesian
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kiyudi replied at 26-4-2019 10:15 AM
stuju katong...

i nengok dia, mcm fake..senyum dia...cakap pon mcm poyo

Bab try hard tu mmg obvious sgt skrg ala2 nak bermesra alam dgn followers & siap dh acknowledge fc dia kt ig. Tapi totap kau nmpk fake abadi yach propa je
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Hey chuolss kutuk2 rupa anak2 acik kayu chuols jangan.....

Kang besar esok sama cantik ngan mak nya. Muka anak sulong sheols si Ani tu sebijik acik kayu ok masa kecik. Besar nnt mesti cantik serupa mak kayu nya ekekekeke
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.098759s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list