Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
11294
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 26-4-2019 07:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Overrated je ank2 artis..kes makpak terlebih sudu dr kuah..semua pun ada ig masing2..just leave the kids alone..kesian dorg semua nk pamer kt socmed..yg bagusnya..blh jana income dr kecik..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:30 AM | Show all posts
Dia nie memang poyo gila
Memang betul apa yg orang cakap
Kau jangan lah nak senyum2 kalau nampak dia
Habis di jeling nya
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Macam terpegun sungguh Yusof tengok api tu
Seolah takpenah tengok
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Takde apa yg cair. Biasalah sambut besday anak. Happy besday boy!

Despite of mmcm kekwat stories, iols puji bab lisa ni  tak boros dlm event mcm2 ni. Besday simple2. Takde lah event acah2 majlis kawen anak walopon besday umur setahun.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 08:07 AM | Show all posts
harkktuih replied at 25-4-2019 05:17 PM
Tajuk cair segala bagai ujung2 promot kerusi ogawa.. Kalau karangan sekolah  ni dapt gred C je ni..

kejam statement you
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:14 AM | Show all posts
weols tengok anak2 nya muka set2 family Abdul Halim sis..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:15 AM | Show all posts

truth hurt gitu...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:19 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat mengikut genetik atuk depa..rambut, idung.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Xcair langsung...kadang terkutuk plk dlm ht..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:29 AM | Show all posts
lepas i tahu dia kekwat, terus i who r yus kan sajoo
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:36 AM | Show all posts
lisa dengan yusry sama cantek sama padan singgah anak...sori to say...kurengggg comel laaa
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:45 AM | Show all posts
armin replied at 25-4-2019 05:33 PM
Ramai kata dia kekwat eh. Xsuka org kekwat2 ni poyo je

ha tu la dah byk baca dalam komen ckp dia kekwat ni... serius la kekwat... contoh ke"kekwat"an dia tu camne ek

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:47 AM | Show all posts
babycc replied at 25-4-2019 05:46 PM
Aii pon rasa anak2 die muka biasa je.. dgn bentuk gigi yg mcm tu mcm x pandai jaga.. nampak mcm jong ...

kuat hisap puting kan anak2 lisa ni... slalu tgk dlm ig melekat je puting kat mulut depa tu....

Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:48 AM | Show all posts
abadi84 replied at 25-4-2019 05:54 PM
Mcm mana sebutan nama anak2 dia ni?

Leanne sebut li-yen atau li-ya-ni atau li-en?

ikut yg dengar lisa sebut li-yen
yang boy tu li-yon



Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 09:55 AM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 25-4-2019 05:12 PM
x cair pun..anak sheols oun x comel.suam2 kuku jah

kan,biasa sangat muka anak sheols.tu kalau bukan anak retis aku rasa bawak mai kampung2 memang stok kena buli je ngan acik2 aku rasa.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:09 AM | Show all posts
muka anak lelaki sheols nampak mcm pelik sikit.mulut lebar gigi tersentil tak nampak mcm muka budak2 yg rasa nk gigit2 sbb kecomelan.hurmmm yg ank pompuan pon sama.

**bagi aku anak DD n Farid kepam tu comel ,anak irma hasmie dan lara alana tu nmpak la comel gundut2 pipinya.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:15 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-4-2019 05:22 PM
Retis paling fake & kekwat di abad ini yach

Xtaw nak puji apa psl dia ni

stuju katong...

i nengok dia, mcm fake..senyum dia...cakap pon mcm poyo

try hard...ujung2 still i cant feel her aura

nothing to me...

next...


Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols pernah terserempak lisa dan yusry di restoran..dia punya jln lajuuuu..tunduk.. bertopi bagai.. iols tgk takde sape pun toleh2 kt dia..
Lgpun anak2 iols pun tk kenal dia pun..

Mcm yusry dan edry.. diorg nampak rileks dan cool he
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by abadi84 at 26-4-2019 10:30 AM
sweetgirl replied at 26-4-2019 09:48 AM
ikut yg dengar lisa sebut li-yen
yang boy tu li-yon


Klu sbb liyani lg sedap kot. Ape lah nak di omputihkan sgt. Baka omputih yusry pun dah jauh dah. But then, no comments on paras rupa wajah anak2 syurga. Semua anak2 adalah permata hati ayah bonda.
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 10:31 AM | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

yg ni aku setuju. kawan aku ada sorang duk puja anak JM. setiap gambar dia komen comel. tak paham akuuu. budak tu muka dah sejenis confuse, muka melayu permai pulak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.115800s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list