Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
11281
View
149
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Post time 25-4-2019 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Eh pls eh tak cair pun sebab aura momi dia kuat meluat
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah kenapa letak nama belakang anak lelaki leonne. Macam nama perempuan jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Yong tu makin besar makin comel..comel.bdk2 laa..
Dah besar.mana tau nanti makin cantik..cun
Aku suka tgk Dr Harlina ngan Sheikh Muzaffar..anak diaorg pun x la comel mana tp suka tgk sb x jemu mata memandang..hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
beatgirlX replied at 25-4-2019 06:47 PM
Yong tu makin besar makin comel..comel.bdk2 laa..
Dah besar.mana tau nanti makin cantik..cun
Aku s ...

muke budak2 bijak
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 07:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak paling tak comel anak2 si pelat sombong kekwat diva ni. Pernah kan dulu2 dia taknak reveal muka anak dia org2 speku sebab tak comel tibah galak plak post gambar anak kat igs lah tapi. Anak Nad Zainal tu sejibik muka budak desa sorry tak comel sibuklah maknya promot Yem here Yem there. Plisssss

I rasa anak yg comel Lara Alana je sebab comel bijak friendly. Jumpa irl kat pavi pandai je lambai2 tangan bila orang tegur.

*anak perempuan si pelat (Lisa) dgn si suara gatal (Yusry) ni bila senyum style macam bisol gundik terhagung bamlong notelo
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Perk77 replied at 25-4-2019 05:43 PM
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak na ...

Kan?? Haha hr tu i jln2 kt ig tetibe tgk sorang celeb indo frandaa87. Husband dia samuel apa tah susah nk eja. Ya rabbi...anak dia vechia apa tah susah nk eja....comeinye....masya Allah! Geram gila tgk budak tu rasa nk mengigit gigit je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-4-2019 06:01 PM
Uols masuk thread meols yg isu kaka vs jue tu. Situ byk tea pasal sheols

Sebelum tu dh prnh baca ckp lisa ni kekwat, baca thread kaka tu lagi ramai mengesahkan.. terus jadi xminat...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:19 PM | Show all posts

-------- alamakkk -- cucu saya lagi comel dan keletah ---- macam diammm je anak dia tu ---
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-4-2019 09:41 AM
Sorry marhaen sgt lah wajah anak2 deols.. rasanya lbh marhaen dr marhaen..

Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercari2 lagi titik comel tu kt mana
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
aijinmisaki replied at 25-4-2019 06:43 PM
Dah kenapa letak nama belakang anak lelaki leonne. Macam nama perempuan jah

Singa betina kan maksudnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 09:54 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

Model tetap model tuh? Muka mak nya sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...


For me..anak JM tu x comel mana punn..biasa yakmat baby tu.. tp aku sukaa tngok, cool gitu, muka x de perasaan,... aku x follow anak retis lain tp aku follow anak JM ni..ahaaha..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
nazzse replied at 25-4-2019 09:43 PM
Anak dia satu hal, tu anak JM nama susah nak sebut semedang orang puji comel, cantik...iols tercar ...

Jujurnye komen uols semua.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lisa ni jenis simple ja kan
Imej girl next door sangat
Pakai tshirt gitu ja pun cantik
Mekap pun light2
Besday party anak pun simple ja, marhaen kebanyakan yang over siap tema la pasang kanopi la jemput sekampung bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Lisa dalam sepahtu reunion mencipta sejarah artis cameo paling kejung.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:20 PM From the mobile phone | Show all posts
rosevelvet replied at 25-4-2019 02:05 PM
Jujurnye komen uols semua.

Hakikat uols
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 10:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu masa anak first kenapa sheolls tak nak expose? Sekarang elok jah terdedah2
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 03:50 AM From the mobile phone | Show all posts
adui cair tang mana tah..marhein sgt rupanya.kalau kt sebelah jgn kata nk cubit pipi, nak pandang 2x pun tak sudi
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:22 AM From the mobile phone | Show all posts
Ya allah b* nye uols.. budak kecik xde dosa pun nak kutuk2 rupa paras..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2019 05:49 AM | Show all posts
Nsz1314 replied at 25-4-2019 10:03 PM
For me..anak JM tu x comel mana punn..biasa yakmat baby tu.. tp aku sukaa tngok, cool gitu, muka ...

Aku pon suka tgk walaupon muka biasa2.. nampak cam bijak.. aku igt lg bday die sethn bebdk dpt goodie bag smiggle.. yg buay JN tu best sket sbb caption ig die tu best..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.084175s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list