JAWATAN KOSONG! Jadi penulis freelance kami dan berpeluang menang hadiah wang tunai berjumlah RM300! Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
7869
View
140
Reply

Comelnya! Netizen Cair Tengok Gelagat Anak Teruna Lisa Surihani Sambut Birthday

[Copy link]

Author: CARI-MAMS       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-4-2019 04:59 PM | Show all posts |Read mode
Comelnya anak kedua pelakon Lisa Surihani yang baru sahaja menyambut hari lahirnya yang kedua pada 23 April lalu.


Lisa berkongsi video sambutan birthday anaknya, Yusof Leonne menerusi laman Instagram miliknya.


"Today was all about you Sonshine," katanya menerusi status di laman sosial itu.


  



Ramai di kalangan rakan artis dan juga peminat yang mengucapkan dan menitipkan doa buat si cilik itu.


Anda lihat sendiri video comel ini.


  



Dalam perkembangan lain, Lisa khabarnya baru saja disunting menjadi duta rasmi kepada jenama Ogawa. Tak asing lagi, ia merupakan jenama kerusi urut terunggul di negara ini.


Ketika pelancaran produk terbaharunya di Sunway Pyramid baru-baru ini, Lisa nampaknya begitu bersemangat untuk membawa gaya hidup sihat kepada rakyat Malaysia.






Kerusi urut terbaharu ini dikenali dengan nama OGAWA Smart Galaxia dapat membantu anda untuk melegakan badan yang penat menerusi urutan dan tekanan pada otot di bahagian leher dan juga bahu.


Menurut Lisa, kerusi urut ini memang moden dan canggih kerana ia turut dilengkapi dengan pembesar suara Bluetooth.






Mulai sekarang hingga 31 Mei, anda boleh membeli kerusi urut ini dengan harga RM5 sahaja sehari menerusi plan bayaran asnuran selama 48 bulan.


Sesuailah dengan Lisa yang kini bergelar ibu dan sentiasa sibuk dengan aktivisi seni dan juga sukarelawan. - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
x cair pun..anak sheols oun x comel.suam2 kuku jah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Lisa cantik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tajuk cair segala bagai ujung2 promot kerusi ogawa.. Kalau karangan sekolah  ni dapt gred C je ni..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi tajuk tu exaggerated sungguh.
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:20 PM | Show all posts
apoooooooooooooo
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Retis paling fake & kekwat di abad ini yach

Xtaw nak puji apa psl dia ni

Berlakon pun kayu kejung
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:27 PM From the mobile phone | Show all posts
harkktuih replied at 25-4-2019 05:17 PM
Tajuk cair segala bagai ujung2 promot kerusi ogawa.. Kalau karangan sekolah  ni dapt gred C je ni..

adoi tergelak i baca komen u. taktau la kenapa i terhibur sangat hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 25-4-2019 05:22 PM
Retis paling fake & kekwat di abad ini yach

Xtaw nak puji apa psl dia ni

lisa kekwat kah katong?iols terbaca ni gak dekat benang shuben sheol.. hihi igt kn title paling fake dpt kat yg iols slalu baca kat porem lofake or fakejura
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Dlm video tu anak dia dh kenapa muka mcm terpana sgt tgk kek
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramai kata dia kekwat eh. Xsuka org kekwat2 ni poyo je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sorry marhaen sgt lah wajah anak2 deols.. rasanya lbh marhaen dr marhaen..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Anak dia biasa jah..yg girl Tu cute juga..tkde la cair bagai..anak Mia Ahmad pun biasa jah...anak nad zainal ..aafiyah pun Sama...kdg Aku Rasa org puji dlm ig anak2 retis ni fake ..hahaha...jgn kecam Aku ..mungkin level Aku tgk budak yg comel2 ni tinggi...nnti ade yg kata semua budak kecik comel2...
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
RatuDunia94 replied at 25-4-2019 05:41 PM
Sorry marhaen sgt lah wajah anak2 deols.. rasanya lbh marhaen dr marhaen..

Wow pndai chuols berkias
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:46 PM | Show all posts
Aii pon rasa anak2 die muka biasa je.. dgn bentuk gigi yg mcm tu mcm x pandai jaga.. nampak mcm jongang..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm mana sebutan nama anak2 dia ni?

Leanne sebut li-yen atau li-ya-ni atau li-en?

Sbb dia panggil anak dia an-ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:01 PM From the mobile phone | Show all posts
apedehal replied at 25-4-2019 05:30 PM
lisa kekwat kah katong?iols terbaca ni gak dekat benang shuben sheol.. hihi igt kn title paling fa ...

Uols masuk thread meols yg isu kaka vs jue tu. Situ byk tea pasal sheols

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Oklah biasa je
Comel2 biasa
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
hrmmm. biasa je.. kesabaran meols plak cair lps bc artikel nk promote kerusi ogawa je
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2019 06:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Santek lisa
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.059546s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list